Saturday, January 9, 2010

“Liniile Nazca” au fost descoperite si in Kazakhstan

“Liniile Nazca” au fost descoperite si in Kazakhstan

Mass-media internationala dar si pagina oficiala de Internet a guvernului din Kazakhstan au anuntat recent descoperirea surprinzatoare a unor geoglife sau “linii Nazca” pe teritoriul acestei tari.

Geoglifele sunt reprezentari grafice realizate pe sol prin aranjarea unor pietre sau prin indepartarea straturilor de pamant de la suprafata terenului. Aceste proiectari acopera in general suprafete de mare intindere.

Cele mai multe geoglife pot fi gasite in desertul peruvian Nazca. Ele reprezinta in special forme de animale, precum pasari colibri, paianjeni, maimute, pesti, rechini, lame si soparle.

Geoglifele din Kazakhstan par, in schimb, sa schiteze o figura umanoida potrivita intre doua structuri neobosnuite. Desenele sunt localizate pe platourile Muntilor Karatau din regiunea sudica a tarii.

Geoglifele reprezinta o curiozitate de mare interes pentru cercetatorii din domeniul OZN, dintre care unii sunt de parere ca aceastea ar insemna tocmai mesaje sau marcaje create de antici pentru a beneficia de vizite extraterestre.

Apologetii acestei teorii sunt de parere ca in vremuri de restriste aceste reprezentari erau o metoda de invocare a "Zeilor din Stele", sa se intoarca pe Pamant si sa asiste aceste societati tinere, desi o asemenea ipoteza nu a fost niciodata confirmata.

Se asteapta din partea sustinatorilor acestor teorii chiar sa pretinda ca fiinta prezenta in desen poate intruchipa un extraterestru ce a vizitat candva aceasta zona si a interactionat cu bastinasii.

Kazakhstan este o regiune cu o intensa activitate OZN, multe observari ale obiectelor zburatoare neidentificate fiind raportate aici. Recent, guvernul tarii a "survolat" ideea crearii unui camp de aterizare pentru OZN precum si o ambasada extraterestra.

Sursa: Discoveryon

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites