Thursday, January 14, 2010

Comă profundă de la vaccin, Suveică cea otrăvitoare, îndemnul la genocid, dezinformare




ianuarie 13 2010 - 00:06 (Centrul MDN)


O femeie din localitatea prahoveana Plesa a intrat in coma profunda dupa administrarea vaccinului contra gripei porcine si a fost internata la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti.

La scurt timp dupa administrarea vaccinului produs de Institutul Cantacuzino, femeia a acuzat stari de ameteala, dureri de cap si febra, iar in cateva momente si-a pierdut cunostinta si a intrat in coma, potrivit site-ului
StiriPrahova.ro. Publicatia prahoveana sustine ca autoritatile locale incearca sa musamalizeze acest caz, la ordinul Ministerul Sanatatii, pentru a nu crea panica si randul populatiei, care a luat cu asalt centrele de vaccinare, in ultimele zile. Pentru moment nu exista informatii legate de starea de sanatate a femeii in momentul administrarii vaccinului sau despre o eventuala afectiune ce ar fi putut determina o reactie adversa atat de puternica.

Publicatia prahoveana sutine ca a aflat din surse neoficiale si de cazul unui barbat care a lesinat imediat dupa vaccinare si a fost internat chiar in spitalul in care se afla.

In clipa de fata nu exista nicio comunicare oficiala a Ministerului Sanatatii cu privire la cazurile semnalate de site-ul de stiri din Prahova.

Atentie: In cazul de mai sus este vorba despre vaccinul produs de Institutul Cantacuzino din Romania, vaccin ce se numeste "Cantgrip" (a se vedea ce contine acest vaccin). 400 000 de doze ne-au fost "daruite" noua de statul "român". O data cu scaderea numarului de imbolnaviri cu gripa porceasca, vedem cum ministerul sanatatii si guvernarea se simte incomod din cauza ca moldovenii nu se imbulzesc la vaccinat. Tocmai de aceea, ministerul si statul au venit, in ultimele zile, cu apeluri disperate catre poporul Moldovei sa vina sa se vaccineze, chiar daca in Romania oamenii leasina sau intra in coma din cauza "Cantgrip"-ului. Important este sa fie acoperit pretul platit pt vaccin si sa nu fie dezamagiti fratii mai mari de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (a se citi "a Mortii").

  • La Chişinău, azi a început vaccinarea elevilor claselor a XI-a şi a XII-a, precum şi a cadrelor didactice. Medicii invită toate persoanele care intră în grupele de risc (lucrătorii medicali, gravidele, persoanele bolnave de boli cronice) să se vaccineze urgent împotriva acestui virus. Cu atît mai mult că în luna martie se prevede un alt val de gripă A(H1N1). (conform "Vocea Basarabiei")
  • Datele oficiale arată că până acum în republică au fost imunizate 26 mii de persoane, astfel fiind utilizate 17 % din numărul dozelor de vaccin contra gripei A(H1N1). Cifrele denotă faptul că nici medicii nu se grăbesc să se vaccineze.

Primaria (dez)informeaza:

Până la această oră, 6500 de persoane din municipiul Chişinău au fost vaccinate contra noului virus gripal A (H1N1). Astăzi începe campania de vaccinare a elevilor cu vârsta mai mare de 16 ani şi a cadrelor didactice, din instituţiile de învăţământ preuniversitar din municipiu. Persoanele care doresc să se vaccineze trebuie să se adreseze medicilor de familie, iar populaţia beneficiază de vaccinare gratuit. În cadrul unei conferinţe de presă susţinută astăzi, Luminiţa Suveică, director interimar al Direcţiei Sănătăţii a Consiliului municipal Chişinău a ţinut să menţioneze încă o dată despre necesitatea vaccinării împotriva gripei pandemice. Potrivit Luminiţei Suveică, faptul că multe persoane, inclusiv cele care fac parte din grupurile de risc refuză vaccinarea, se explică prin aceea că la această temă a fost difuzată foarte multă informaţie negativă, dar neveridică.

În context, directorul interimar al Direcţiei Sănătăţii, dar şi conducătorii Asociaţiilor Medicale Teritoriale din Chişinău au îndemnat populaţia să se vaccineze, declarând că au toată încrederea în acest vaccin şi că până acum nu s-a înregistrat niciun caz cu efecte secundare asupra persoanelor imunizate. - vedem care e argumentul promotorilor acestei otravi: "vaccinul e bun pentru ca pana acum nu s-a inregistrat nici o victima..."

În municipiul Chişinău campania de vaccinare contra gripei pandemice A(H1N1) a început la 16 decembrie 2009. În acest sens, în instituţiile medico-sanitare publice din capitală au fost repartizate 50 mii doze, din lotul donat Republicii Moldova de Guvernul României. Vaccinele au fost repartizate Centrelor medicilor de familie, iar iniţial au fost vaccinate persoanele din grupul de risc sporit de infectare, inclusiv lucrătorii medicali, profesorii, angajaţii structurilor de forţă.

La tema:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites