Saturday, October 17, 2009

ZAR

De sute de ani femeile din Africa si Orientul Apropiat au folosit muzica pentru a vindeca durerile, stresul sau bolile. Cele care fac parte din cultul ZAR cred ca uneori bolile lor sint provocate de spiritele rosii-zar-care folosesc corpurile umane ca gazde.
Aceste spirite atrag atentia asupra lor imbolnavind gazdele. Numai dupa ce constientizeaza prezenta spiritelor si ii satisfac cererile femeile ating o simbioza simbolica cu cel ce le poseda-si descopera identitatea intrusului printr-o transa indusa de dans. Spiritele devin apoi sfatuitoarele lor si invatatori.

VIDEO AICI



RITUAL MASCULIN

Tetraciclina - antibioticul descoperit in mumiile egiptene


Cu 20 de ani in urma, Debora Martin, cercetind la microsop o particula dintr-un tesut osos al unei mumii din Nubia (astazi pe locul Nubiei se gaseste Sudanul de Nord), care s-a pastrat din secolul al VI-lea i.e.n., a descoperit in el tetraciclina. Chiar daca ar fi descoperit asupra acestei mumii o pereche de ochelari de soare, acest fapt nu ar fi generat un asemenea efect ca descoperirea tetraciclinei. Tetraciclina este un antibiotic care a aparut de-abia in anii ’50 ai secolului al XX-lea.

Acum Debora este profesor la un colegiu din Hampshire. In acel moment ea numai ce terminase facultatea si facea practica la Spitalul Henry Ford in Detroit. Acolo ea a invatat sa ia de pe descoperirile arheologice cele mai fine urme de tesut osos. De regula, in asemenea scopuri se foloseste microscopul obisnuit. Daca totul ar fi decurs in mod normal, antibioticul ar fi ramas neobservat, insa in acel moment microscopul obisnuit nu functiona, iar un coleg de laborator i-a propus Deborei microscopul cu raze ultraviolete.

Sub influenta razelor ultraviolete (cu conditia unei lungimi a razelor determinate), tetraciclina stralucea cu nuante galben-verzui. In laborator acest preparat se folosea pentru determinarea gradului de formare a oaselor. Tetraciclina are proprietatea de a reactiona cu calciul si fosforul, care alcatuiesc 80 la suta din componenta oaselor formate. Unui bolnav caruia i se administreaza tetracilina nu i se recomanda sa bea lapte sau sa ia neutralizatori de acid care contin calciu, pentru ca acest lucru scade eficienta medicamentului. Gasindu-se in organism, tetraciclina reactioneaza cu calciul si lasa urme ale trecerii ei, care nu dispar in timp. In procesele de cercetare, oamenilor care se pregatesc pentru o operatie de indepartare a unui os inainte de interventia chirurgicala li se administreaza tetraciclina. Acele parti de tesut osos care s-au format in timp pot fi astfel operate.

Tetraciclina ajungea in organism in timpul vietii

Cind Debora s-a intilnit cu colegii de facultate le-a povestit despre descoperirea sa. Toti au fost intrigati. Cercetatorii au inceput sa aiba in acelasi timp pareri contradictorii. Trebuia sa se cerceteze si sa se vada daca este intr-adevar vorba de tetraciclina. Daca da, atunci cum a fost ea administrata unui organism cu 1.600 de ani in urma sau acesta a fost contaminat mai tirziu cu aceasta substanta de alte forme de viata care au intrat in contact cu ramasitele umane mumificate. Daca vechii locuitori ai Nubiei foloseau tetraciclina impreuna cu mincarea sau in calitate de medicament, atunci care este originea sa?

Faptul ca acesti locuitori chiar aveau de a face cu tetraciclina a fost afirmat de chimistul James Boot. El a extras substanta care ii interesa pe cercetatori dintr-un tesut osos al unui locuitor al vechii Nubii si a explicat ca aceasta poate distruge bacteriile.

Mai tirziu, Mark Nelson a stabilit structura sa moleculara exacta (se pare ca in natura exista o intreaga familie de tetracicline). Afirmatia ca antibioticul a ajuns in organismul acelei persoane inca din timpul vietii a fost confirmata de cercetarea constituentilor microscopici ai scoartei osoase (straturile superioare ale tesutului osos).

Ca urmare a unei presiuni fizice asupra tesutului osos se declanseaza un proces indelungat: osteoplastele – celulele tesutului osos – distrug un numar nu foarte mare de minerale osoase, care sint inlocuite de alte celule osteoblaste. Ca urmare se formeaza noi osteoni. Osteonul se mineralizeaza in intregime in curs de aproximativ patru luni. In aceasta perioada poate incepe sa actioneze si tetraciclina.

In studiul tesutului osos al mumiei din Nubia s-a dovedit ca in straturile minerale ale citorva osteoni era continuta si tetraciclina (ea nu era prezenta in toate straturile). Tesutul nu se putea dezvolta decit in timpul vietii organismului biologic. In afara de aceasta, in timpul formarii osteonilor tetraciclina aparea in organism din cind in cind. In majoritatea osteonilor mumiilor studiate, antibioticul era prezent in majoritatea straturilor. In toata perioada in care a avut loc procesul de mineralizare, tetracilina a continuat sa existe in organism.

La doua saptamini anticii isi administrau antibioticul

Pentru a intelege cit de mult a fost raspindit antibioticul printre vechii egipteni, Kristy Kolbacher, Jennifer Kook si Kirsty Collins, care lucrau intr-un laborator de cercetare al unei universitati din Statele Unite, au intreprins o munca destul de migaloasa: au adunat sute de exemple de osteoni, atit de la aceasta mumie veche, cit si de la alte 77, inmormintate in aceeasi perioada. La patru dintre ele nu s-au gasit urme de tetraciclina. Nu au determinat prin aceasta nici virsta, nici sexul vreuneia dintre mumii. Antibioticul a fost descoperit chiar la doua din trei cazuri de ramasite ale unor sugari cercetate. In organismul lor acesta a patruns prin laptele matern.

Dupa publicarea rezultatelor obtinute si alti cercetatori au vorbit despre tetraciclina in vechea Africa. Antropologul fizician Megan Kook, care in acel moment lucra la Universitatea din Toronto, si colegii sai au descoperit antibioticul in ramasitele a 25 de oameni gasite in oaza Dahla (Egiptul perioadei romane, aproximativ anii 400-500 e.n.). Se pare ca acesti oameni isi administrau preparatul la un interval de doua-trei saptamini. De curind s-a vorbit despre existenta tetraciclinei in ramasitele mumificate descoperite in Iordania si datind, se pare, din secolele II-IV e.n.

Cum a patruns antibioticul in organismul lor? In conditii normale el este format de streptomicite – niste bacterii cu aspect de mucegai care, de obicei, traiesc in sol. Aceste organisme care se dezvolta destul de incet traiesc foarte greu in solurile umede si acide, preferind un mediu uscat, calduros, cu o alcalinitate neutra (asemenea nisipului).

La inceput s-a presupus ca anticii de foame erau nevoiti sa manince seminte mucegaite (tesutul osos devine fluorescent chiar de la administrarea a 10 grame de antibiotic pe zi). Magaziile calduroase si uscate constituie mediul ideal pentru dezvoltarea streptomicitelor.

Cheia enigmei – berea

In conditiile unei dezvoltari foarte bune, streptomicitele elimina si putina tetraciclina. Luind in consideratie cantitatea de antibiotic care s-a descoperit in ramasite, aceasta presupunere trebuie inlaturata. Cheia aceastei enigme s-a dovedit a fi berea.

Unii cercetatori studiind un numar mare atit de texte antice, cit si texte tirzii au ajuns la concluzia ca in antichitate exista o legatura strinsa intre coacerea cerealelor si fabricarea berii. Confirmarea acestui fapt poate fi gasita in arta decorativa egipteana. Coacerea cerealelor este pina in zilele noastre o parte importanta a fabricarii berii, foarte raspindita pe malurile Nilului. Berea bauta de antici, dupa cum scrie Barry Kemp, autorul cartii Egiptul – antologia civilizatiei, era foarte deosebita de cea care este foarte populara printre contemporanii nostri. Se pare ca aceasta era asemanatoare unei grasimi groase de culoare intunecata, fara sa contina in mod obligatoriu o cantitate mare de alcool, insa foarte hranitoare. Datorita gustului deosebit, ea ocupa un loc important in dieta oamenilor din acea vreme.

Arheologii de la Universitatea din Cambridge au intreprins un studiu serios al proceselor de pregatire a berii si cerealelor in Egiptul antic. Obiectul lor de studiu a fost gasit in mormintele in care s-au pastrat ramasite de mincare si bere. Calitatea acesteia din urma depinde de zaharul necesar pentru fermentatie. In zilele noastre pentru usurarea procesului semintele se pun la uscat, astfel incit se obtine maltul. Maltul se fierbe, se strecoara si se adauga drojdie. Potrivit retetei traditionale egiptene, pentru obtinerea unei drojdii naturale se prepara un aluat din faina de griu. Aluatul se punea la copt pina chiar si mijlocul se intarea. Dupa aceea bucatele din aluatul copt se puneau intr-un decoct de malt pentru pregatirea berii.

Cercetatorii au presupus ca sporii de streptomicite nimereau in aluat atunci cind acesta intra in contact cu aerul. Tetraciclina s-a format se pare in perioada cresterii drojdiei. Savantii au facut un experiment: la inceput ei au adaugat streptomicite in aluatul gata preparat, apoi in amestecul de aluat si malt. Ca rezultat al acestui al doilea experiment s-a format o cantitate importanta de antibiotic. Fermentii in timpul fabricarii berii formeaza un fel de microclimat, in care streptomicitele produc o cantitate mare de tetraciclina.

Vechii egipteni foloseau berea pentru clisme si pentru curatarea cavitatii bucale. Toate acestea dovedesc faptul ca ei cunosteau calitatile miraculoase ale acestei bauturi.

via

AWAKENING

"I will give you a main trick, the main technique for awakening the
human biological machine, or the main technique for leaving the sleeping
state. Before I give you that technique, I want to set the background.
There will be other techniques, but this one is intended to remove the
major obstacle for you to attain the waking state. This state is
accessible to you mostly at any moment and the effort to attain that is
really not that great. It's a simple effort, but not an ordinary effort.
It is easy to do but it is not something you are used to doing. There
is a major impediment for you to attain the waking state. If you can
bypass that, attaining it will be easy for you. The main reason your
instrument, your carriage, your human biological machine does not get
into the waking state is because it is deadly afraid of it."

Koyote the Blind
Teachings of a Toltec Survivor
Page 46

Friday, October 16, 2009

DIN NOU DESPRE MAME.MONSTRII PRINTRE NOI

AM STAT MULT SA MA GINDESC DACA SA POSTEZ CE AM VAZUT PE BLOGUL RONCEA.
MAMELE MONSTRII SINT PRINTRE NOI.SI ASTA NU LI SE INTIMPLA DOAR UNORA, UNDEVA DEPARTE. SE INTIMPLA SI AICI, PRINTRE NOI. MONSTRII SINT PRINTRE NOI SI NOI SINTEM DE VINA.

NU CREDETI CA NOI SINTEM NEVINOVATI. PRIN TACERE, PRIN LASITATE, PRIN SLABICIUNE, PENTRU FAPTUL CA AM UITAT CA SINTEM OAMENI SI AVEM DREPTURI. DREPTUL DE A LUPTA PENTRU CE E SFINT, PENTRU CE E PUR, PENTRU COPIII NOSTRI, LASIND JUSTITIA SA NE FACA DREPTATE PENTRU CA, NU-I ASA, NOI SINTEM DOAR INNOCENT BYSTANDERS.

NOI SINTEM DE VINA CA NU NE PROTEJAM COPIII SI NU MERGEM PINA LA CAPAT.
EU SI TU SI EL SINTEM DE VINA CA UN COPIL ESTE ABUZAT SI CA NOI, IN LOC SA II PEDEPSIM PE CEI CE AU FACUT ASTA, NE PLINGEM NOUA DE MILA SI NU LUPTAM PENTRU A NE MERITA NUMELE DE OAMENI. DE PAIRNTI. DE PROTECTORI

DRASIUS KEDYS - EROUL LITUANIEI si-a filmat fiica, pe urmele pedofililor, inainte de a-i impusca. Mama fetitei, implicata. Relatari VIDEO cu traducere




Chestiunea se complica. Conform relatarilor fetitei, mama acesteia, de care Drasius Kedys era despartit, este implicata in actele de pedofilie. Detalii pe site-ul http://www.drasiuskedys.lt/

Ancheta de dupa eliminarea judecatorului pedofil




LUPT PANA LA MOARTE! Drasius Kedys: un tata care a impuscat doi pedofili achitati, un judecator si un politician, e urmarit general si erou european

INDUS



Visele mele de adolescenta, 'Nopti la Serampore' de Mircea Eliade, templele erotice de la Khajuraho, Swami Shivananda si cartile lui despre Raja Yoga, Arthur Avalon si 'Ghirlanda literelor', Ravi Shankar cu sunetele lui naucitoare ce te proiecteaza direct in tesatura divina a viselor lumii, Gangele cu purificarile lui, yoghinii goi-nagas, regatul Marathi si luptatorii sai neimblinziti, Ochii Adevarului, noptile kashmiriene cu Led Zeppelin in subsolul bibliotecii americane printre valatuci de fum, sex rascolitor si escapist cind geana luminii te scotea din Maya, iubitul meu ce fugea de acasa pe geam si venea la mine ca sa cintam muzici in toiul noptii, misterul templelor din Himalaya si Valea Florilor.INDUS.

DESPRE FEMEILE PROASTE





















Baietii, dragii de ei, in ziua de azi nici nu mai au curajul sa se dea in autobuz mai la stinga, ca nu cumva sa atinga din greseala curu' unei doamne-cur de altfel atins in toate pozitiile si perforat cu drag de fiecare data cind unu cu bani cotizeaza. La servici, nici gind sa-i deschizi colegei usa, ca sare ca e discriminata. La fel si pe sosea-daca-i explici unei dudui-da, accentul e pe prima silaba-ca tre' s-o ia la stinga, e vai si amar. Ce daca nu vazuse din spatele bretonului blond?Ea e o doamna si tu esti un porc misogin.
De mine ca sa mai zic...e ca in chestia cu evreii si Maia Morgenstern. Maia a fost facuta antisemita ca a jucat in 'Patimile lui Iisus'.Hello?Cum dracu sa fii antisemit daca esti evreu? E o contradictie de termeni. Dar extrapolind, evident ca daca esti impotriva prostiei feminine si esti femeie, nu poti fi misogina; esti 'nespirituala'.
Si pentru ca nu exista termen specific la feminin, doresc o clarificare semantica. Misoginia sau misoginismul feminin se chiama realism.


V-am spus c-o ador pe Badpitzi? Dar pe Pamela Anderson singura pitzipoanca ce face misto de ea insasi la greu? Dar pe Don Juan care ii explica lui Castaneda ca cea mai mare calitate a luptatorului e sa nu se ia niciodata in serios?Da?dAa? Atunci ati inteles deja care este the main topic of this blog.
Si daca nu, declar acum tare si sus si mai R A R si pentru cei mai lenti-de fapt cele mai l e n t e -ca pe acest blog nu exista dumnezeu.Nu exista spiritualitate. Nu exista complexul PaceLuminaIubire!

P.S-exista acolo printre cele 11 carti ale lui Castaneda un citat care explica de ce si in ce sens..Bon Voyage!
P.S.2-ma intreb de ce DOAR f e m e i l e p r o a s t e s-au ofuscat citind postul meu despre femei proaste, iar cele destepte nu?
Desigur, era o intrebare r e t o r i c a.

CEL MAI FRUMOS FILM EVER




PUTETI VEDEA FILMUL ONLINE AICI
GOD L-AM CAUTAT O ORA

DRUMUL SUFERINTEI SI DRUMUL SPIRITUAL IN KABBALAH














Cele două drumuri, ale suferinţei şi cabalei, se deosebesc prin hotărarea omului de a trece la drumul cabalei, care este mai uşor şi mai rapid. Omul care trece la această cale, compară în sinea sa suferinţele prin care a trecut deja, cu cele pe care ar trebui să le treacă, dacă nu alegea calea cabalei. Socotind simplu, prin contemplarea viitorului, el decide să se salveze din viitoarele suferinţe. Dat fiind că a suferit destul, decizia sa este accelerată de suferinţele din trecut.

Înţelepciunea este aceea de a examina cu MINTEA (sehel) tot ceea ce se întamplă, şi de a înţelege că originea Răului, a tuturor necazurilor, este EGOISMUL. În urma recunoaşterii acestui fapt, vom acţiona în mod corespunzător, alegand calea cabalei. Paralel cu alegerea drumului propus de cabala, vom renunţa la folosirea egoismului, pentru a evita suferinţa provocată de acesta.

CEL DREPT - HA-MEKUBAL simte că tot universul a fost creat numai şi numai pentru el, avand rolul de a-l servi, conducandu-l spre scopul creaţiei.
Dorinţele toate, primite de mekubal de la toată realitatea din jurul său, au rolul de a-l ajuta în progresarea sa, deoarece un mekubal refuză imediat folosirea dorinţelor spre a se delecta pe sine, spre folosul propriu.Lucrurile din jurul său, văzute ca negative, reprezintă însuşirile încă necorectate, proprii ale cabalistului. Aceste lucruri îi arată ce anume mai are de corectat. Astfel toată lumea din jur este menită a-l purta pe Om spre înaintarea spirituală, demonstrandu- i trăsăturile de corectat.

fragment preluat din cartea Pe urmele inimii
traducere Clara Mendel

Ne Dezvoltam Intr-un Sistem Integral Ca Partile Unui Corp



remindsIntrebare: De ce punctul din inima nu este trezit in toti oamenii? De ce unii oameni incep sa-l simta la 20 de ani iar altii la 50 de ani?

Raspunsul meu: Nu-i treaba noastra si nici macar nu ar trebui sa na gandim la asta pentru ca nu avem libertatea de a alege asta. Totul depinde de sistemul urias al sufletelor ce trebuie sa avanseze.

Asta se poate compara cu trupul nostru, care este format din miliarde de celule mici. Fiecare celula trebuie sa se dezvolte, dar sunt toate interconectate. Si acesta este motivul pentru care, de asemenea, sunt dependente unele de altele in privinta corectarii lor: mai intai avanseaza una, apoi inca una, si tot asa, sau pot avansa in perechi.

Este acelasi sistem prin care un embrion se dezvolta in interiorul pantecului mamei. Partile trupului sau se dezvolta una dupa alta, de exemplu, capul, bratele, picioarele, nasul si urechile. Cresterea sa trebuie sa aiba loc intr-o anumita ordine.

Este un sistem foarte complex. In prezent, ne lipsesc cunostintele de baza ale vietii noastre materiale, sa nu mai vorbim de spiritualitate. Astfel cum putem intreba: de ce trebuie ca cineva sa se trezeasca acum in loc de acum zece ani? Stii carui grup de suflete ii apartii si care este rolul ce ti-a fost dat spre a-l executa?

Pe de alta parte, daca aspiri sa intelegi asta, atunci vei incepe sa simti spre ce ai fost condus. Asta in cazul in care libertatea noastra de a alege minte: sa gasim sarcina ce ne-a fost data, si s-o indeplinim.

sursa rav laitman

OPT REMEDII CE TRATEAZA DIABETUL NATURAL























































In afara de hrana vie si eliminarea zaharului complet, trebuie sa beti lapte natural crud. In cartea sa
The Devil in the Milk, Dr. Kevin Woodford explica cum tipul de lapte pe care-l bem reflecta in mod direct o crestere a cancerului, diabetului si alte boli.

CELE OPT REMEDII ANTIDIABET


1. Frunze de smochin

Frunzele de smochin trateaza f. bine diabetul, dar si bronsita, ciroza, tensiunea ridicata, probleme ale pielii si ulcere. Cele mai multe remedii folosesc ramurile sau 'laptele' acestui copac sacru.
Tincturile de smochin trebuie folosite imediat si facute zilnic.
Folosind extract de frunze de smochin, diabeticii vor avea nevoie de mai putina insulina zilnic-trebuie baut pe stomacul gol, dimineata.
Un remediu aditional este sa fierbi frunze de smochin in apa filtrata sau de izvor
si sa o bei ca pe un ceai.

2. Semintele negre


Semintele negre cunoscute ca Nigella Sativa sint o cura pentru majoritatea bolilor, si sint considerate miraculoase in Orient. Au fost folosite la orice de la acnee la bolile pancreasului si cancer, iar doctorii sint incintati de rezultat.
Timp de 7 zile luati 6 lingurite din uleiul de seminte negre.
Uleiul trebuie luat de 3 ori pe zi.Dupa aceasta perioada luati 2 lingurite dimineata si 2 seara, timp de 4 zile. Urmati cu 2 lingurite timp de 2 zile. Beti multa apa dimineata si ungeti-va cu ulei pe tot corpul inca 10 zile. Uleiul trebuie amestecat cu suc de fructe. In cazul bolilor incurabile, tratamentul se repeta.
Pentru diabet se ia jumatate de cana de seminte ce au fost incalzite cu jumatate de cana de seminte de mustar si 1/4 de coji de rodii. Amestecati-le intr-un blender. In fiecare zi se ia 1/8 cana din acest amestec intr-o lingurita ulei seminte negre, cu o ora inainte de mese. Trebuie luat cel putin o luna

3. Fenugreek -SCHINDUF

Luati 5-30 grame la fiecare masa sau 90 gr o data pe zi, dar nu mai mult. De asemenea nu se amesteca cu alte medicamente o data. Daca aveti intolerante, consultati-va cu medicul inainte, deoarece apar efecte adverse.

4. Scortisoara

Conform siteului Cancer Tutor.com, "cel putin 1/2 lingurita pe zi inmoaie membranele celulelor. Scortisoara lucreaza la fel ca insulina, de aceea scade nevoia de insulina imediat!"

5. Extractul de seminte de struguri

Puteti gasi capsule-se iau 3 /zi, sau ulei, dar nu depasiti 300 mg/zi la o greutate corporala medie.


6. Uleiul de masline


O dieta bogata in ulei de masline extravirgin previne diabetul, conform cercetarilor.Folosindu-l se reduc trigliceridele, colesterolul si nivelul de LDL. Inainte de a dormi beti 1/4 cana de ulei de masline-nu uitati o cana intreaga are 2000 calorii!

7. Pepene amar

Cercetatorii au dovedit ca pepenele amar trateaza diabetul deoarece contine substante asemanatoare insulinei. Trebuie folosit ca suc si baut dimineata pe stomacul gol. Semintele pot fi pulverizate si mincate. Se poate si face un ceai din ele.

8. Vitamin C

S-a descoperit ca folosirea a 600 mg de vitamina C pe zi normalizeaza nivelul de zahar din singe intr-o luna. Diabeticii au prea mult sorbitol din zahar in singe si acest lucru duce la complicatii nervoase si distrugerea ochilor.

Remedii facute in casa

1. Avocado


Se ia saminta din avocado si se face la gratar. Apoi se imparte in 4 si se pune la fiert intr-un ceainic pina cind apa devine maro. Filtrati si beti rece. Rezultatele se vad in doua saptamini.

2.Mere

Taiati un mar in bucati. Puneti-le intr-o tigaie cu 4 cani de apa si fierbeti pina cind apa se reduce la jumtate, la foc mic. Beti dimineata si seara la culcare. In doua luni se vad rezultatele.

Hemp - The Environmentally Sustainable Alternative (Part 1)



"Hemp is of first necessity to the wealth & protection of the country." ~ Thomas Jefferson

"Make the most of the Indian hemp seed, and sow it everywhere." ~George Washington, The writings of George Washington Vol 33, page 270 (Library of Congress), 1794

Thursday, October 15, 2009

COPII MINUNATI
















Acesta este Abderrahman, un copilas de 3 ani din Algeria ce poate recita Quranul pe dinafara. Nu stie sa scrie sau sa citeasca dar a memorat Quranul de la mama lui si de la televizor.A vorbit prima data la virsta de doi ani si atunci primul lucru pe care l-a spus a recitat Surat Al-Qafh, pe care mama lui obisnuia sa o citeasca in fiecare zi pe toata perioada sarcinii.La tibetani s-ar numi 'tulku' incarnarea unui mare invatat.

FILMUL DE SEARA-POWDER

Un film sublim despre un baiat ce creste departe de programarea civilizatiei, un baiat pur care reprezinta tot ceea ce fiinta umana este, dar a uitat.







via
SI TRAILERUL

Nu exista daruri de primit, doar unelte cu care sa lucram













In primul rind trebuie sa stii ca Ei nu sint zei. Ei nu sint judecatorii tai, caci nu exista nici o judecata.

De asemenea nu exista nici un Dumnezeu judecator, dindu-ti daruri ceresti daca esti cuminte -ca Mos Craciun, sau pedepsindu-te cu blesteme si boli sau focul vesnic al iadului.

Nu exista nici un dumnezeu judecator decit cel ce isi are salasul in inima ta. Tu esti singurul responsabil pentru actele tale si singurul posesor al destinului tau. Nici un dumnezeu cu barba nu stie ce e mai bine pentru tine; inima ta stie.

Nu exista nici o rasplata pentru faptele tale, nici naturala, nici artificiala.Tu nu cumperi/vinzi nimic.

Si ce e mai important:ce se intelege din povestea cu dumnezeu asa cum ne-a fost prezentata este ca tot ce e in jurul nostru este natural. Cu alte cuvinte sincronicitatea pe care o vezi in jurul tau este derivata din natura realitatii care este ezoterica, spirituala si magica, astfel incit o data ce ai daruit iubirea ta celorlalti, dumnezeu-care vede si stie totul-iti va da de doua ori mai mult. Cita bunatate!!!

Aceasta naturalete poate fi adevarata pina la un oarecare punct, dar de cind razboiul a inceput, nu mai este.Si tu o stii!

Ei vor sa crezi ca nu se prefac, ca nu sint doar niste actori si ca aceasta lume-teatru este reala si naturala.

Dar tu esti un supravietuitor si iti amintesti in inima ta totul. Stii ca se prefac si iau chipurile oamenilor obisnuiti. Stii ca ei controleaza intreaga lume si aceasta asa zisa realitate este in intregime manipulata de ei, iar asa zisa sincronicitate este doar o inchisoare artificiala in care esti un sclav.

DE CE SINT FEMEILE PROASTE?


















Esti in trafic.
La un moment dat nu mai poti sa inaintezi. E o tirfa proasta ce merge cu doi kilometri pe ora, pentru ca intr-o mina are rujul si in cealalta oglinda. Numarul de la masina e B69UBY.La ureche tine telefonul la care vorbeste, fara sa-i pese ca e cirnat de masini spatele ei.
Asta se intimpla duminica seara cind ma intorc cu prietenii de la Cornu. Ii arat mudra binecuvintarii.. Tirfa beleste ochii a shock si buzitele a dispret. Dau jos geamul si urla:"tirfa stii ca e interzis sa vorbesti la telefon cind conduci, nu?" Tirfa incremeneste. O ia pe banda ailalta. Depasim usurati.Trece juma de ora. Iar e cirnat in fata. Ma uit mai bine aceeasi cretina se rimela. Depasesc, ajung in fata ei, scot capul pe geam si cu cea mai ucigasa figura urlu la ea ca o omor. Opresc masina si dau sa cobor. Tirfa o ia pe banda cealalta si se opreste la benzinaria cea ma apropiata unde si ramine. Scap.
Traversarea de la Unirii. E verde pentru pietoni. O tirfa grasa, blonda cu sarmalute in cap si plina de lanturi groase de haur opreste in mijlocul traversarii. NU AI PE UNDE TRECE. Urlu la ea si dau cu piciorul in masina. Da, sint o bestie. Tirfa, din spatele gemaului imi urla ca ma bate. Eu imi arunc geanta pe jos si ii spun ca abia astept. Tirfa fuge pe rosu.
Serviciul clienti RDS. Sun ca sa intreb ceva legat de conexiunea mea. O tirfa timpita si lesinata imi da niste indicatii atit de bune incit imi cade netul definitv. DISPER.Dau telefon la tehnic.Acolo un baiat ma rezolva in fix 3 minute. Pe ceas.
Am draci pe trafic.ro. De o saptamina idiotii nu-mi mai monitorizeaza traficul ca cica trebuie sa platesc. Le scriu. Ei cica tre'. Io nu ca sint inscrisa de un an.O vaca imi scrie ca trebuie.Trimit emailuri in disperare. Multe, dupa ce vaca nu imi mai raspunde. Pe vaca o cheama Corina Mihaela
Finally imi raspunde unu. Imi da alt script. Se rezolva in 3 minute.

DE CE DRACU TIRFELE PROASTE CONDUC, SINT PIARIZDE, FAC SUPORT TEHNIC, SI MERG PE STRADA?SA STEA DRACU' LA CRATITA. Nu zic sa stea cu cracii in sus, ca la cit de timpite sint clar nu se pricep decit cel mult la o muie de mila.
De ce dracu nu se da examen de soferi SEPARAT pentru femei, si pentru barbati? De ce naiba toate tarancile de doi bani pricepute la mulsu' vacii vin la bucuresti si se dau doamne si ne incurca? Si da, sint femeie si sint feminista.
DAR AS BAGA TOATE PROASTELE INTR-UN LAGAR DE MUNCA CU PROGRAM DE EXTERMINARE.La intrare ar fi o pancarta frumoasa pe care as scrie:LASATI ORICE SPERANTA VOI PROASTELOR CA
RE INTRATI!

L.E.-femeile destepte isi dau seama ca e vorba DOAR de proaste aici, ca sa nu-mi aud vorbe!

Caroline Myss - Energetica Vindecarii

sursa aum

Un ghid vizual pentru a descoperi anatomia energetica a fiecaruia. IN CURS DE EDITARE.

PARTEA I PARTEA II PARTEA III PARTEA IV PARTEA V PARTEA VI PARTEA VII


PARTEA VIII PARTEA IX PARTEA X PARTEA XI PARTEA XII

Energetica Vindecarii este una din cele mai clare prezentări ale medicinii energetice, făcută de una din cele mai de seamă practicante. Recunoscută internaţional ca diagnostician intuitiv, Caroline Myss, una din cele mai fierbinţi voci ale scenei medicinii alternative.
Pe baza unor cercetări de peste 15 ani în medicina energetică, lucrarea Dr. Myss ne arată că fiecare boală corespunde unui tipar emoţional şi psihologic de stres, de principii şi atitudini care au influenţat zone corespondente din corpul uman.
De asemenea, Dr. Myss prezintă un model al celor şapte centrii ai puterii fizice şi spirituale, în care a sintetizat înţelepciunea străveche a trei tradiţii spirituale - sistemul indian al chakrelor, tainele creştine şi arborele vieţii din Kabbalah - pentru a demonstra cele şapte stadii prin care oricine trebuie să treacă în căutarea unei maturităţi spirituale. Cu acest model, Dr. Myss ne arată cum putem dezvolta puterile latente ale intuiţiei pe măsură ce ne cultivăm puterea personală şi creşterea spirituală.
Învăţându-vă să vă priviţi corpul şi spiritul într-un mod nou, Anatomia spiritului vă pune la dispoziţie unelte pentru o maturizare spirituală şi o întregire fizică care vă va schimba viaţa.
Când vorbesc despre intuiţie se întâmplă să dezamăgesc unele persoane deoarece eu cred cu tărie că vederea simbolică şi intuitivă nu este un dar special, ci o aptitudine avându-şi rădăcina în respectul de sine.
Dezvoltarea acestei aptitudini şi a unei aprecieri sănătoase asupra sinelui devine mai uşoară atunci când puteţi gândi în cuvintele, conceptele şi principiile medicinii energetice.
Tot ceea ce este viu pulsează de energie şi toată această energie conţine informaţie. Nu suntem surprinşi când practicanţii medicinii alternative sau complementare acceptă acest concept, însă chiar şi unii din cercetătorii fizicii cuantice afirmă existenţa unui câmp electromagnetic generat de procesele corpului biologic.
Oamenii de ştiinţă acceptă teoria care afirmă următoarele: corpul uman generează electricitate deoarece ţesutul viu generează energie.
Practicienii medicinii energetice susţin că acest câmp energetic uman conţine şi reflectă energia fiecărui individ.
Ne înconjoară şi poartă cu noi energia emoţională creată de experienţele noastre, fie ele interne sau externe, pozitive sau negative.
Această forţă emoţională influenţează ţesutul fizic din corpurile noastre. În acest fel biografica voastră care este alcătuită din experienţele de viaţă devine biologia voastră.

Nivelul de trai in Romania, in criza

ZICE LAW, SI ZICE BINE:

Cu cât ţipi mai tare cu atât te doare mai rău.

Ce s-a intamplat cu romanul la 1 an si ceva de cand a inceput criza.

Somaj mai mare, salarii mai mici, preturi mai mari la utilitati, saracie si iar saracie.

Exemplu salariul:

In ianuarie 2008 aveam X salariu. Tot in ianuarie 2008 cursul euro era de 3.68 lei.
Inflatia pe 2008 a fost de 7%. Acum in octombrie 2009, salariul meu este tot X(asta spre bucuria mea ca nu mi-a scazut la la altii), un euro valoreaza 4.29 lei iar inflatia momentan este de 6.8%.

Facand un calcul simplu reiese ca salariul meu din 2008 si pana acum s-a devalorizat cu…16.5% din cursul euro + 13.8% inflatie, adica 30.3%!!!

Cat valoreaza o casa acum?

Mergand pe acelasi calcul, in 2008 un apartament de 2 camere confort I, era pe la 80.000-90.000 E. Acum este in jurul valorii de 60.000-70.000 E.
Un calcul simplu ne arata ca pentru un apartament de 80.000 ce a ajuns la valoarea de 60.000, devalorizarea lui este de 25%. Dar cum din cauza cursului si inflatiei nivelul nostru a scazut cu 30%, ne rezulta ca in plina “criza imobiliara” un apartament de 2 camere costa cu 5% mai mult decat costa in 2008! E criza imobiliara?

Deci nu mai inghititi galustile astea imobiliare cum ca au scazut preturile apartamentelor, pentru ca este o minciuna.

Cat costa litrul de benzina?

In ianuarie 2008 pretul unui litru de benzina 95, costa 3.69 lei. pe 13 octombrie 2009(cand a fost ultima majorare) acesta a ajuns la 3.8 lei /litru. Tinand cont DOAR de inflatie…litrul de benzina s-a scumpit cu 16.8%!

Exemplele pot continua. Deci frati romani, asta e nivelul nostru. Dupa ce eram printre cei mai saraci din Europa in 2008, acum suntem cu 30% mai saraci!

Sa traiti bine in continuare…

O FI DE BINE, O FI DE RAU?

Statul arunca bani pe fereastra! Investeste aproximativ 100 000 de euro pentru o conferinta a bloggerilor!


The World Blogging Forum se afla la prima editie. Aceasta se va desfasura in perioda 9 - 12 Noiembrie in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Bloggeri din 30 de tari se vor intrece intr-un concurs unic pana acum in lume. Evenimentul este promovat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale care va pompa aproximativ 100 000 de euro pentru ducerea la bun sfarsit a proiectului.

La conferinta vor participa cei mai influenti bloggeri din intreaga lume, care se vor lupta intr-un razboi al ideilor. Oaspetii nostri vor veni din SUA, Canada, Anglia, Japonia, China, Franta, Germania, Olanda sau Egipt. Si Romania va avea doi reprezentanti la World Blogging Forum. Forumul va fi intins pe 3 zile si cuprinde diferite teme de discutie pe care participantii vor incerca sa le disece in toate directiile.

Unul dintre bloggeri din Romaniza (zoso) considera evenimentul ca o mare TEAPA Romaneasca si se indoieste de calitatea serviciilor pe care le poate oferi aceasta conferinta. Dar parerile sunt impartite, altii considerand ca evenimentul este o buna oportunitate de a-si mari orizonturile culturale.

ASA ARATA STIREA DIN REVISTE DE AZI...ACUM MA INTREB SI IO CA PROASTA...CHIAR 100 DE MII DE COCO SA FIE NECESARI?ASTA MIROASE A CAMPANIE PROGUVERN...DEGEABA BAIETI SI ANYWAYS, EU SINT BLOGGERITA DAR MA INTREB DE CE SA NE TAIEM IN SABII SI SA NE MIROSIM CIORAPII PUBLIC?OARE MENIREA BLOGGERULUI NU E SA SE DESFASOARE ONLINE?PAREREA MEA..

Wednesday, October 14, 2009

CELE 12 VINERI












Tradiţia creştinilor ortodocşi de la noi spune că, cei care încalcă cele 12 vineri mari de peste an sînt predispuşi atît la pierderi materiale mari cît şi la boli foarte grave. Ba mai mult, se spune că la copiii care sînt concepuţi în aceste zile există riscul de a se naşte cu malformaţii, de a deveni epileptici, nebuni, orbi sau ciungi.

În cele 12 vineri mari se cere un post aspru, dacă se poate negru, fără apă şi fără nici un fel de mîncare. Aceste zile este bine să fie încununate de rugăciune, sau măcar de gînduri pozitive. Postul, rugăciunea, spovedania şi milostenia sînt terapii prin care se vindecă şi trupul, şi sufletul.

Iată care sînt cele 12 vineri dinaintea celor 12 Praznice mari:

• înaintea Sfinţilor 40 de Mucenici; Adam a călcat porunca, iar la ora 6.00 a fost gonit din Rai;

• înaintea Buneivestiri; Cain a ucis pe Abel, în al patrulea ceas din zi; întîia moarte pe pămînt;

• înaintea Sfintelor Paşti, ziua răstignirii lui Iisus Hristos, cînd şi-a dat duhul la al nouălea ceas din zi;

• înaintea Pogorîrii Sfîntului Duh;

• înaintea naşteri Sf. Ioan Botezătorul;

• înaintea Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel;

• înaintea Adormirii Maicii Domnului;

• înaintea Tăierii capului Sfîntului Ioan Botezătorul

• înaintea Înălţării Sfintei Cruci; Dumnezeu a prăpădit Sodoma, Gomora şi alte şapte oraşe, în al doilea ceas din zi;

• după Înălţarea Crucii; Moise a despărţit Marea Roşie cu toiagul şi i-a izbăvit pe evrei de egipteni;

• înaintea Sfinţilor Voievozi şi a Sfîntului Apostol Andrei; proorocul Ieremia a închipuit Chivotul Legii;

• după naşterea Domnului nostru Iisus Hristos, în care s-au tăiat 14.000 de prunci de către împăratul Irod.


Remediu natural contra cancerului


Un kilogram sau jumătate de kilogram de miere de albine, 2 frunze mari sau 3 frunze mici de Aloe vera, 3 linguri de ţuică tare (ca dilatator). Se şterge praful de pe frunze şi spinii se îndepărtează. Apoi, frunzele de aloe se taie în bucăţi mici, care se introduc, împreună cu mierea şi ţuica, într-un mixer. Se mixează pînă se face o pastă vîscoasă, care poate fi deja întrebuinţată. Se păstrează la frigider. Nu trebuie să se scoată partea exterioară a frunzei şi nici să se treacă prin sită acest remediu. Trebuie luată cîte o lingură mare de preparat, de 3 ori/zi, cu 15 minute înainte de fiecare masă. Această cură trebuie să dureze cel puţin 10 zile şi numai dacă analizele arată că nu aţi avut rezultatul scontat, se mai poate repeta încă de 4 ori, pînă la remiterea totală. Pot apare abcese ale pielii, dar acest fapt este un simptom bun şi nu trebuie să ne îngrijorăm.

Dacă după primul tratament (10 zile) nu se văd rezultatele dorite, se repetă tratamentul. Dacă tumora nu cedează, se pot face pînă la 4 astfel de tratamente, de cîte 10 zile fiecare.

Remediul este recomandat pentru orice formă de cancer.

sursa

NOUL MATRIX-GAMER

În viitorul apropiat, jocurile de strategie ajung la un cu totul alt nivel: jucătorii nu mai controlează entităţi virtuale, ci chiar oameni în carne şi oase, în lupte pe viaţă şi pe moarte. Kable (Gerard Butler) este cel mai bine cotat jucător din competiţia Slayers. Cu fiecare mişcare a sa urmărită de milioane de oameni, marea provocare a lui Kable este să-şi recapete controlul asupra propriei vieţi şi să răstoarne sistemul care l-a transformat într-un sclav.


NUMEROLOGIA TANTRICA



















Numeeologia tantrica isi are radacinile in invataturile yoghine si tantrice si ne invata despre cele 10 corpuri ale psyche-ului uman. Relatia si echilibrul acestor corpuri afecteaza toate actiunile oamenilor.

Oricine poate atinge echilibrul-este doar nevoie de aplicarea constientei in actele noastre.

Pentru a fi intregi trebuie sa ne cunoastem toate aceste parti si sa invatam sa le integram si sa le coordonam.

Pentru a-ti schimba viata cu adevarat este nevioie sa iti stapinesti fiecare dintre cele 10 corpuri..

Aici intervine numerologia tantrica, care ne invata exact lectia fiecaruia dintre ele.

Cele 10 corpuri

Acestea sint capacitatile daruite de Dumnezeu. Ele ne permit sa fim creativi, uniti cu sinele suprem si sa vedem spiritul in orice.

1. Corpul sufletesc: centrul si esenta constiintei. Partea din noi care este infinita si nemuritoare.
2. Corpul mental negativ: functiile protective ale mintii care sint sensibile la primejdii si ne avertizeaza de ele.
3. Corpul mental pozitiv: partea pozitiva, orientata spre solutii a mintii
4. Corpul mental neutru: mintea ce asculta si evalueaza. ea primeste parerile mintilor negative si pozitive si atinge o concluzie echilibrata.
5. Corpul fizic:vehiculul in care locuim si calatorim
6. Corpul ARC: antena constiintei si transmitatorul constientei noastre intuitive
7. CorpulAURIC: cimpul electromagnetic al corpului fizic.Este forta protectiva.
8. Corpul PRANIC : stratul de energie subtire ce transmuta energia pranica din mediu in puterea corpului fizic.
9. Corpul SUBTil : sensibilitatea subtila a comunicarii cu ceilalti si cu mediul
10. Corpul RADIANT : Luminozitatea ce proiecteaza in jur puterea, gratia si capacitatile noastre de conducator

Numerologe Tantrica de Dr. Guruchander Singh Khalsa

CALCULATI-VA NUMEROLOGIA TANTRICA AICI

LAMA VINE IN UNGARIA















Vorbeam ieri cu prietena mea despre faptul ca mi-e dor de lama si ca simt intens ca se gindeste la noi, ceea ce si ea simtea....Cu toate ca baietii care au grija sa anunte seminariile Maestrului din Romania, ca de obicei nu fac nimic-aici vorbim despre celebra deja gelozie spirituala romaneasca-totusi, baietii cu BUN SIMT din Ungaria, mi-au scris pe mail, ce-i drept in maghiara, dar cu link, si apoi in engleza, anuntindu-ma pe mine un necunoscut pentru ei ca VINE LAMA IN UNGARIA.
Deci dragii mei, cei ce sinteti interesati de invataturi traditionale de buddhism de la un lama autentic-ca sint satula de toate jigodiile ce se perinda pe aici, si de cei din Rro care se dau maestrii-iata programul lui Lama Tanpai Rimpoche:

SEMINAR DE 10 ZILE LA KUNHEGYES-UNGARIA

Practicile principale sint Phowa, Guru Yoga si Ceremonia Focului, toate facind parte din invataturile traditionale despre iluminare din Vajrayana.

Data-Octombrie 30, 2009 (vineri) – Noiembrie 08, 2009 (duminica)
Locul-
Mahamudra Meditation Center
5340 Kunhegyes, Május 1. u. 8.
Hungary

Contact si informatii-
Zsuzsanna Vincze: +36 70 286 1572


KLAUS IOHANNIS, intermediar intr-o afacere de adoptie internationala si trafic de copii, acum disparuti. VIDEO

sursa roncea


Trei copii a caror adoptie a fost indermediata de Klaus Iohhanis au disparut. Bunica acestora a fost agresata cu violenta de domnul "prim-ar-vrea-sa-fie" al Coalitiei 322.

SA AJUTAM

MACAR CU O JUCARIE, O HAINUTA, UN BANUT-am citit articolul asta si m-am cutremurat

Copilăria micuţului Andrei Claudiu Cornea (5 ani) inseamnă doar dureri, usturimi ingrozitoare şi coşmaruri de mai bine de un an şi jumătate. Pentru că a indrăznit să-şi apere mama de un vecin care a vrut s-o violeze, băieţelul, din comuna ieşeană Ţibana, a fost opărit cu apă fiartă de agresor pe aproape tot corpul.

Andrei (5 ani) se poartă ca un copil normal, în ciuda durerilor îngrozitoare pe care trebuie să le suporte

“După ce nenorocitul a aruncat apa clocotită pe el, i-am dat jos hăinuţele lui Andrei şi am încremenit. I se dezlipeau pielea şi carnea de pe spate şi i-am văzut şi oasele din coloana vertebrală”, îşi aminteşte, plângând, Petru Cornea, tatăl lui Andrei. Tragedia s-a petrecut în februarie 2008.

Aşa arată acum spatele micuţului

Libertatea v-a prezentat în februarie 2008 drama micuţuluiNu doarme din cauza durerilor

“Soţul meu era pe câmp, iar Romică Zara, prietenul lui, a venit şi a gonit copiii, ca să mă violeze. Pentru că nu au plecat, s-a răzbunat pe ei: pe Gabriel (11 ani) l-a lovit în ochi, iar pe Andrei a turnat apa clocotită pe care o aveam pe aragaz”, povesteşte şi Elena, mama micuţului. Nemernicul se află în spatele gratiilor, însă micuţul a fost nenorocit pe viaţă. Carnea de pe faţă, spate, mâini şi torace îi creşte deformat. Trupul e acoperit cu cicatrici care îi provoacă dureri îngrozitoare. Abia poate dormi.

Cu toate acestea, Andrei rezistă ca un erou. “Sunt supărat că nu pot să dorm noaptea şi sunt obosit la grădiniţă”, spune serios puştiul, care are planuri mari: “Am vrut să mă fac poliţist, ca să-l pedepsesc pe nenea care mi-a făcut rău, dar acum, că am stat atât în spitale, cred că o să mă fac medic”, se destăinuie băiatul.

Elena (dreapta) îşi priveşte fiul în timp ce acesta se amuză cu jucăria preferatăUrsuleţul de pluş, singura lui alinare

Singura alinare a lui Andrei este un urs din pluş, cât el de mare, primit de curând de la una dintre persoanele impresionate de cazul micuţului. “Este atât de fericit când ţine animăluţul de pluş în braţe! Nu a mai râs de mult atâta. Şi noaptea adoarme mai uşor cu ursuleţul în braţe, pentru că jucăria e moale”, spune mama băieţelului.

Deşi părinţii băieţelului muncesc pe brânci, ei nu mai reuşesc să-i asigure copilului medicamentele şi să strângă banii pentru intervenţiile chirurgicale necesare. Dacă doriţi să-l ajutaţi pe micuţul Andrei, puteţi suna, pentru mai multe detalii, la numărul de telefon 0788.313.586 sau puteţi face donaţii în contul IBAN RO48BRDE240SV24809662400, BRD Iaşi (Marinela Cornea).

sursa


DE CE DE SFINTA PARASCHIVA




















Imi aduc aminte ca la biserica Curtea Veche din spatele hanului lui Manuc, era si este inca gloata mare in ziua de marti a fiecarei saptamini. Orice gagica-in mod special- care vrea sa se marite sau sa i se indeplineasca o dorinta, se duce acolo spasita de la 5 dimineata si sta in picioare fo' enshpe mii de ore ca sa dea un acatist la sfintul Antonie cel Mare.
Needless to say ca sfintul Anton de la catolici e altul si el are ziua de marti consacrata. Oricit li s-a explicat donsoarelor ca e inutil ele se incapatineaza sa se duca 9 marti la rind ca sa li se indeplineasca dorinta. Degeaba preotul le-a zis in biserica ca orice zi este buna pentru a da un acatist, pentru a te ruga din inima, si ca asta e doar o superstitie ce nu are nici o legatura cu biserica, ele NIKA NIKA.

La fel se intimpla si azi pe 14 octombrie de ani de zile. Cu toate ca orice crestin se poate duce in orice zi a anului sa o viziteze pe sfinta Paraschiva ei se duc azi. Nu zic ca mai mult de juma vin pentru sarmalele si pomenile de acolo. Dar si cei ce vin 'dezinteresat', o fac pentru ca vor sa li se indeplineasca o dorinta. Trocul cu Dumnezeu. Io vin, ma chinuiesc 3 zile si 3 nopti la coada, mor de frig, da tu da-mi aia.
Aceasta idolatrie este propovaduita si incurajata de BOR care, nu-i asa, trebuie si ea sa-si ia banul.
Ce are a face asta cu Sfinta Paraschiva? Cu Iisus? Cu biserica ce trebuia sa fie mireasa mistica a lui Christos?

Imi aduc aminte o poveste frumoasa, spunsa de Parintele Cleopa, pe cind ma duceam la Sihastria.
Chiar intr-o zi de Sfinta Paraschiva eram acolo si el foarte emotionat ne-a spus ca o femeie saraca din Moldova se dusese la moastele sfintei.Cu toate ca era foarte saraca cu putinii bani strinsi cumparase niste materiale fine si ii facuse o haina noua, brodata sfintei.
In momentul in care a ajuns in fata moastelor, sfinta s-a ridicat in capul oaselor si i-a permis femeii s-o imbrace.
Well...asta e evlavie..asta e credinta.Oare citi mai avem aceasta credinta de fier ce muta muntii din loc? Citi dintre cei ce se duc azi acolo?


PREDICTIILE VANGAI


SA NU UITAM CA FIIND DOTATI CU LIBER ARBITRU, PUTEM SCHIMBA VIITORUL PRIN FAPTELE NOASTRE-ACESTEA SINT DOAR INDICII, CARE NE POT IMPULSIONA, DACA HOTARIM SA SCHIMBAM ACEASTA MATRICE




2010 – Razboiul Mondial III. Va incepe in Noiembrie 2010 si se va termina in Octombrie 2014. Va incepe cu arme normale, apoi vor fi folosite cele nucleare, iar la sfirsit cele chimice.

2011 – In emisfera nordica dinc auza armelor nucleare nu vor ramine aproape deloc animale, sau plante. Apoi musulmanii vor porni un raboi chimic.

2014 – Oamenii se vor imbolnavi de boli ale pielii

2016 – Europa aproape depopulata

2018 –China devine cea mai mare putere mondiala; tarile in curs de dezvoltare vor fi si mai exploatate.

2023 – O mica schimbare in orbita pamintului

2025 – Europa inca putin populata

2028 – Crearea unei noi surse de energie.Foamea este eradicata. Lansarea unei misiuni spatiale cu oamenila bord, catre Venus

2033 – Ghiata polara se topeste;oceanul creste

2043 – Economia globala se relanseaza. In Europa e dominatie islamica.

2046 – orice organe pot fi comandate-clonare. Reinlocuirea corpurilor devine forma de tratament.

2066 – In timpul atacului asupra Romei islamice, SUA foloseste arma climaterica-inghetarea instantanee

2076 – societate fara clase (comunism).

2084 – restaurarea naturii

Baba Vanga


“Indreptati-va gandurile spre bunatate…”


Pandeva – Gushterova Evanghelia (31 ianuarie 1911- 11 august 1996) denumita in popor ca baba Vanga, a fost o mare clarvazatoare a Bulgariei. Desi a orbit de mic copil, avea o “vedere” deosebita. Nimeni nu stie cum prezicea Vanga viitorul, sau de unde “primea” informatiile. Exista varianta acelui ostas misterios, sau se mai spunea ca ea vedea viata omului precum un film. La fel se mai spune, ca atunci cand venea omul la ea, ii vedea si pe toti cei care au murit din familia lui langa el, care ii povesteau si intrebau despre vizitator. Exista si versiunea ca vedea niste figuri transparente care-i vorbeau, iar uneori auzea doar vocea.

Vanga s-a nascut in Iugoslavia cu mare greu, cu 2 luni inainte de termen si familia a fost ingrijorata de slabiciunea ei, nu stiau daca va supravietui. La 3 ani a ramas fara mama si dupa o perioada, tatal ei se recasatoreste. La 12 ani, pe cand se juca impreuna cu alti copii, in timpul unei furtuni este luata de un vartej. A fost gasita acoperita de pietre si nisip. Ochii ei erau plini de nisip, asa ca dupa o perioada de suferinta, orbeste definitiv.

In 1925 este trimisa in “Casa celor orbi”, unde invata alfabetul Braille, sa cante la pian, sa croseteze, sa gateasca si sa faca ordine in casa. Toate aceste lucruri i-au fost de mare ajutor mai tarziu. Aici il cunoaste pe iubitul ei Dimitrie, la fel orb, care o cere in casatorie.

Desi isi doreste sa fie cu Dimitrie, Vanga renunta la cererea iubitului, pentru a se intoarce acasa sa-si ajute familia, unde tocmai murise mama vitrega, iar fratiorii ei aveau nevoie de ajutor. Ca sa intretina familia, Evanghelia croseteaza pentru oamenii din sat si imprejurimi.
Prima ei prezicere o face cu exactitate, la varsta de 16 ani, cand tatal ei pierde o oaie. Vanga il linisteste si-i spune unde sa caute dupa animal, dand detaliile satului, casei si numele omului care o gasise.
Mai tarziu, mergand cu sora ei la fantana, are o viziune acolo cu un calaret in armura stralucitoare, care ii vorbeste despre calitatile curative a unor floricele albe de langa fantana. Intreband-o pe sora ei despre floricele, aceasta ii confirma existenta lor acolo.

In 1941 vede iarasi acest calaret, care dupa spusele ei semana cu un ostas cu zale de aur! Ostasul a juns la poarta lor si s-a dat jos de pe cal, dupa care a venit la ea in camera si au stat de vorba. Luminand incaperea cu o lumina stralucitoare, acesta ii spune: “ In curand lumea se va zdruncina si multi vor muri. Vei ramane aici si vei proroci despre vii si morti. Nu te teme. Voi fi aici sa te ajut sa spui lumii adevarul.” Mai tarziu Vanga anunta inceputul razboiului, iar in timpul lui va prezice pentru mii de oameni despre rudele lor aflate in lupta, cine a murit si cine mai e viu. Oamenii veneau la ea si pentru alte sfaturi, unde isi pot gasi animalele sau lucrurile pierdute, sau cum pot rezolva diferite situatii problematice.

In 1942 este vizitata de tarul Bulgariei, Boris al III-lea. Nu vrea sa-i raspunda tarului la intrebari si doar ii spune napraznic: “Tine minte data de 28 august!” In anul urmator, pe 28 august, tarul moare.
Tot in 1942, se intalneste din nou cu Dimitrii si astfel se casatoreste. Pleaca de langa familie si se muta la Petrici. Oamenii din jur au aflat foarte repede ca au o clarvazatoare in sat si cozile de la usa reincep.

Se spune ca a vizitat-o insusi Hitler. Nimeni nu stie ce au vorbit cei doi, insa acesta a iesit suparat si a plecat fara sa priveasca in urma. Cu cateva luni inainte de moartea lui Stalin, Vanga ii prezice ziua de sfarsit. Pentru acest lucru este arestata si inchisa in inchisoare. Insa dupa ce Stalin moare, este eliberata.

Astfel intre Vanga si fortele de ordine se creeaza o relatie. Unii spun ca statul a obligat-o sa le ofere informatii despre toti cei care o vizitau si ca ar fi existat si microfoane ascunse in casa ei. Altii din contra speculau ca ar fi luat informatii de la stat ca sa stie despre soarta oamenilor si sa-i pacaleasca pe acestea. Luand in considerare potentialul clarvazator al Vangai, e clar ca toate acestea nu sunt decat speculatii. Intr-adevar au fost identificate casete audio la serviciile secrete ale Bulgariei cu multe convorbiri intre Vanga si oameni. Dar se spune ca atunci cand discutia parea sa fie importanta, se auzea doar un fasait. Oricare ar fi fost adevarul, lumea o admira pe Vanga si mergeau puhoaie la Petrici, ducandu-se sa auda o vorba buna despre viitor sau un sfat pentru sanatate, fiind vizitata si de cele mai mari celebritati ale URSS.

Mai tarziu intr-adevar statul construieste un hotel in Petrici, prevazut pentru turistii veniti la Vanga din departare si impune si o taxa de “vizitare” destul de mare. Cu toate acestea, Vanga nu a cerut niciodata bani de la oameni, iar cei ce ii dadeau cate ceva, ea-i punea deoparte. La batranete cu banii adunati, Vanga construieste o biserica foarte frumoasa in zona, indeplinindu-si astfel visul mult asteptat. Pe langa bani, Vanga mai primea si jucarii mici de plus sau suveniruri, pe care le iubea si le mangaia in fiecare seara, vorbind cu ele si mentionand numele celui de la care a primit jucaria.

Vecinii Vangai spun despre ea ca era o persoana modesta in trai, deseori tinea post, nu era pretentioasa. La fel iubea sa aiba ordine perfecta in lucruri si curatenie ideala, facand aproape singura totul. Insa era iute la manie si deseori aspra cu oamenii, ii certa, iar cei care nu-i placeau chiar ii alunga cu vorbe aspre.


Interviu cu Vanga (1994)
- Cum ati devenit prezicatoare?
- Deseori vedeam oameni care au murit demult si ei imi spuneau ce va fi cu ceilalti. Iar mai apoi, a aparut un barbat maret necunoscut si el mi-a spus despre razboi si ca va trebui sa-i ajut pe oameni si sa le spun despre rudele lor de pe campul de lupta.

- Era viu acel barbat?
- Nu, mort ca si ceilalti.
- Cum arata?
- Ca o umbra, ei toti asa arata…uneori li se aude doar vocea…
- Ce simtiti cand vin oamenii la dvs?
- Ii vad de departe pe toti, pe fiecare dintre ei, si toata viata lor o stiu de parca as fi vazut un film. Unii sunt buni, altii rai, de tot soiul…Toti isi doresc o minune, apoi plang…dar atunci cand e o situatie chiar grava, eu tac si nu le spun nimic. Doar un sfat mai pot sa le dau.

- Care?
- Ca sa nu traiasca in ura, sa nu fie razbunatori, sa nu pastreze supararile, sa faca lucruri bune. Sa-si asculte inima. Doar inima, pentru ca mintea uneori ne insala. Inima e legata de Univers. Insa… nu toti pot face distinctie intre vocea inimii si vocea ratiunii…
- Acesti oameni morti, va spun doar despre viitor sau si despre trecut?
- De toate.
- Dar daca e vorba de oameni departati sau alte tari?
- Distanta si limbile straine nu au importanta… totul vine din Univers.

- Si ne puteti spune ce ne asteapta?
- Pe Rusia o asteapta lucruri bune, pe Bulgaria si Macedonia nu chiar… Femeile din Rusia vor naste copii foarte buni, care vor schimba lumea! Apoi minunile vor aparea si vremuri minunate… Stiinta va deveni atat de avansata, incat se va uita catre scrierile stravechi si va intelege ce este adevarat si ce nu. In Cosmos se vor descoperi noi forme de viata si asa se va afla cum a aparut omul pe pamant. Se va descoperi un oras imens, ce va fi scos la iveala de sub pamant. Din cer vor veni in zbor alti oameni si mari minuni vor avea loc. Dar trebuie sa asteptam, nu e bine sa grabim lucrurile, asadar asta nu va fi prea curand…

- Dar ce va fi curand?
- Peste 9 ani va fi un fel de apocalipsa, pamantul se va intoarce de la soare si unde a fost cald va fi ghiata, multe animale vor muri. Oamenii vor lupta pentru energie, insa vor avea suflet sa se opreasca. Vor descoperi o metoda de a avea energie de la un soare, si trenurile vor zbura pe franghii.

- Lumea asteapta veacul de aur, va veni el?
- El deja a sosit, dar nu toti vad asta. Peste 7 ani, oamenii nu vor semana si nu vor culege, ci doar vor cultiva. Animalele se vor inmulti ca plantele si plantele ca animalele. Iar peste 21 de ani, nu va mai merge nimeni, trenurile vor zbura spre cer, se va interzice extragerea combustibilului si pamantul in sfrasit se va odihni. Peste 40 de ani nu vor mai exista bolile de astazi, insa vor aparea altele noi. Se va gasi apa in Cosmos. Numarul populatiei va fi foarte mare, India mai mare decat China. Insa lumea va incepe sa traisca fara corpuri…

- Ce inseamna “fara corp”?
- Se poate si fara corp, doar cu personalitate, ca forma energetica, precum cei morti. Dar asta nu va fi prea curand…
Oamenii de stiinta atrasi de prezicerile Vangai au facut un calcul si au ajuns la concluzia ca prezicerile ei se adeveresc 68,8%. Unele preziceri au devenit clare mult mai tarziu. De exemplu a prezis: “Cursc se va afla sub ape si o lume intreaga il va plange”. La vremea aceea, rusii au ras, pentru ca orasul Cursc este foarte departe de mare si acest lucru era imposibil. Acum insa stim la ce s-a referit. Submarinul Kursk a naufragiat in urma unei explozii a combustibilului unei torpile. Imensul submarin Kursk, care purta acelasi nume cu a orasului a disparut sub apa pentru totdeauna, in marea Barents. Nu au existat supravetuitori. Iata ca Vanga a avut dreptate.

Prezicerea ciudata a Vangai despre atentatele din 11 septembrie:
Vanga a facut prezicerea in 1989 si suna in felul urmator:“Groaza, groaza! Teroare! Fratii americani vor cadea nimiciti de pasarile din fier. Lupii vor urla din tufisuri si sange nevinovat va curge rauri”" (Frati= gemeni, Tufis = Bush). Va las pe voi sa deliberati ce a vrut sa spuna Vanga... cuvintele sunt in plus!

Vanga: vorbe intelepte si istorii
- Omul este ceea ce pretinde el ca este. Daca va reusi sa-si indrepte gandurile spre bine, toata viata lui se va schimba.
- Omul trebuie sa se iubeasca pe sine si tot ce este in jurul sau. In vremurile grele de astazi, acest lucru e primordial. Trebuie sa-si manifeste recunostinta fata de Dumnezeu, pentru ajutorul primit in momentele de cumpana si pentru acea intelepciune pe care a avut-o si datorita careia a obtinut succesul.

- Nu te lupta cu prostii – nu sunt periculosi; nu incerca sa-i schimbi. Cu mult mai periculosi sunt tampitii. Ei iti vor “aranja” asa lucrurile, ca pot da peste cap tot poporul.
- Nu-ti propune sa rezolvi probleme care te depasesc, mai bine analizeaza ce-ti sta in putinta si ce nu, altfei vei avea de regretat

- Nu promite daca nu esti sigur ca vei putea sa te tii de promisiune, pentru ca durerea pe care o vei pricinui unui om, cu siguranta ti se va intoarce inapoi
- Roaga-te la Dumnezeu si nu cere mai mult decat ai nevoie

Cele mai interesante istorii cu Vanga, erau cele legate de zahar. Ea era fascinata de zahar. Atractia ei fata de zahar, este in primul rand vadita pentru ca omul inainte sa vina la ea, trebuia sa tina o bucatica de zahar sub perna, apoi sa i-l aduca. Ea tinea zaharul in mana, apoi incepea sa le vorbeasca. Pe langa acest lucru, deseori Vanga recomanda zaharul si ca remediu in situatii destul de ciudate.

Iata o istorie chiar interesanta:
Se spune ca nu departe de Petrici era un drum in serpentina cu deal periculos. De multe ori aveau loc accidente acolo, iar lumea cunostea drumul acela ca pe unul blestemat. Auzind o poveste despre acel drum, cand a murit cineva acolo, Vanga a spus in treacat ca ar trebui sa se presare pe drumul acela niste zahar. Lumea nu prea a avut inima pentru aceasta recomandare si a ignorat-o. La scurt timp, a avut loc iarasi un accident acolo. Unul din soferii implicati auzise despre sfatul Vangai. El a cumparat cativa saci de zahar si i-a pus in camion. Le-a facut niste gauri si a urcat incet cu acel camion pe tot drumul de jos pina sus. Astfel zaharul s-a imprastiat uniform peste tot. Se spune ca de atunci, nu au mai fost accidente acolo si nu a mai murit nimeni pe acel drum.

sursa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites