Saturday, October 10, 2009

FLYERS2-PARALELE


















In Magical Passes, Carlos Castaneda scria: “Fiintele umane se afla intr-o calatorie a constientei, care a fost intrerupta pe moment de forte externe.”
In ultima sa carte
The Active Side of Infinity (1998), C.C. spune ca don Juan il provoaca pentru a reconcilia inteligenta umana ce a facut atitea inventii cu “stupiditatea sistemului sau de credinte... si stupiditatea comportamentului sau contradictoriu.”

Don Juan leaga aceasta contradictie de cea ce numeste “cel mai important subiect din vrajitorie ”. Acest subiect este pradatorul. El ii explica lui C.C. cum a fost infiltrata mintea umana de inteligenta aceasta extraterestra:

    Exista un pradator ce a venit din adincul cosmosului si a preluat stapinirea vietilor noastre. Fiintele umane sint prizonierii sai. Pradatorul este domnul si stapinul nostru. Ne-a facut docili, neajutorati si daca dorim sa protestam, ne suprima orice protest. Daca vrem sa actionam independent, ne ordona sa nu o facem....
    Vrajitorii cred ca pradatorii ne-au dat sistemul lor de credinte, ideile de bine si rau si regulile societatii. Ei sint cei ce ne-au dat sperantele si asteptarile , dar si visele de maretie si de esec. Ne-au dat invidia, lacomia si lasitatea. Pradatorii ne fac sa ne complacem ,sa fim egoisti si obsedati de rutina.

Dupa cum spune don Juan, vrajitorii din Mexicul antic au denumit pradatorul flyer/voladore/zburator : "pentru ca salta prin aer...este ca o umbra mare si de un negru opac ce sare prin aer"

Scrierile gnostice contin si ele referiri la un pradator extraterestru denumit Arkontai in greaca, arhonti..textele descoperite la Nag Hammadi ii descriu ca greoi, ce nu se arata si nu pot fi prinsi, niste creaturi ale umbrei. Cel mai comun nume ce li se da este"creaturi ce copiaza, creaturi de umbra".
Pot fi arhontii comparati cu "creaturile de namol" ale lui D.J?

In The Active Side of Infinity, Don Juan ii spune lui Castaneda ca“pradatorii ne-au dat mintea lor, care a devenit mintea noastra.” Aceasta propozitie alarmanta sugereaza o paralela cu invataturile gnostice, ce invatau ca adevarata minte a fiintelor umane, nous authenticos, este o parte a inteligentei cosmice ce penetreaza natura, dar datorita intruziunilor arhontilor, aceasta"minte nativa" sau "geniu nativ" poate fi supus si chiar ocupat de alta minte straina

Ei au avertizat ca arhontii invadeaza psycheul uman, si il patrund mental si psihic, si pot chiar sa ne confrunte la nivel fizic. Cel mai mare impact este totusi asupra sintaxei noastre mentale, exact la fel cum spunea don Juan despre flyers.

Don Juan ii mai spune lui Castaneda ca mintea predatoriala este “un model ieftin, de marime universala si putere la mina a doua.”

Aceasta descriere este perfecta pentru mentalitatea de stup a arhontilor.Vrajitorii denumesc aceasta minte uniforma extraterestra"instalatia straina , ce exista in tine si in orice alta fiinta umana"

Instalatia straina ne scoate din sintaxa noastra originala, si deranjeaza abilitatile native pe care le avem de a organiza lumea conform limbajului propriu speciei noastre.

Rolul sintaxei corecte in stapinirea Intentiei de catre vrajitori/shamani este unul dintre factorii centrali din invataturile lui don Juan. Grija vrajitorilor pentru manipularea sintaxei si in consecinta a Intentiei are paralele clare in importanta limbajului si a definitiei corecte pe care o gasim in invataturile gnostice.

Don Juan vorbste despre citeva strategii impotriva mintii straine. El spune ca vrajitorii din vechime "au aflat ca daca taxau flyersii cu tacere interioara, atunci instalatia straina pleca, dind oricarei fiinte implicate in aceasta manevra certitudinea totala ca aceasta era o minte straina"

Doar atunci vom intelege cum "mintea reala ce ne apartine, suma totala a experientelor noastre, dupa o viata intreaga de dominatia a devenit timida, nesigura pe ea si fluctuanta".

Mintea reala a lui Castaneda poate fi clar considerata nous authenticos al gnosticilor. Efectul principal al flyersilor asupra mintii noastre se poate vedea in conditionarea mentala, spalarea creierului, exact acelasi efect pe care il are si intruziunea arhontilor.

Frecventa 528 Hz, miraculoasa frecventa ce repara ADN-ul



Iubirea are un sunet si o culoare speciala, spune Dr. Horowitz, un om de stiinta de la universitatea Harvard, laureat cu numeroase premii.
Transmiterea frecventei corecte poate ajuta deschiderea inimii, vindecarea si promoveaza procesul pacii interioare.

"Stim acum ca semnalul iubirii, 528 Hertz, se afla printre cele sase frecvente creatoare ale universului, deoarece matematica nu minte,si geometria acestei realtati fizice reflecta aceasta muzica; aceste descoperiri au fost validate independent" spune Dr. Horowitz .

A treia nota, frecventa 528, este nota MI din muzica. In mod uluitor aceasta este exact frecventa utilizata de biochimisti pentru a repara ADNul defect, amprenta genetica pe care se bazeaza viata insasi. De asemenea in corpul energetic este legata de chakra coroana, Shahashrara.

Mi-ul obisnuit pe care il stim din game totusi nu are frecventa de 528 Hz, ci de 523.3 Hz.
Mi-ul de 528 Hz folosit pnetru repararea ADNului face parte dintr-o gama antica numita Solfeggio.

FLYERSII SUG

OK POSTUL MEU DESPRE FLYERS 2 LA CARE MUNCESC DE 2 ZILE TOCMAI S-A STERS-QUOD ERAT DEMONSTRANDUM-DA NU-I NIMIC CHIAR DACA MAI STAU 10 ZILE TOT IL REFAC

Friday, October 9, 2009

NOR IN FORMA DE OZN SAU POARTA TEMPORALA?


Aceasta este imaginea şocantă surprinsă de un rus în Moscova (Captura YouTube)O înregistrare video şocantă, realizată zilele trecute la Moscova, în Rusia, face furori pe internet. Un rus a filmat o grupare neobişnuită de nori, ce seamănă izbitor cu celebrele secvenţe din filmul “Ziua Independenţei”.

În filmul “Ziua Independenţei”, astfel de formaţiuni de nori au apărut cu câteva ore înainte ca extratereştrii să invadeze planeta noastră.

Imaginile nu sunt trucate

Imaginile înregistrate în Rusia au stârnit interesul multor savanţi din întreaga lume care au afirmat că nu pot desluşi misterul ciudatei apariţii. Pe de altă parte, tot oamenii de ştiinţă susţin că filmuleţul nu pare a fi trucat.

Acesta este momentul când, în filmul “Ziua Independenţei”, OZN-urile ajung pe Pământ

În schimb, mii de cetăţeni au dezbătut pe forumuri subiectul, susţinând că extratereştrii sunt deja printre noi, aşa că fenomenul nu poate fi cauzat decât de... efectul gravitaţional al navei-mamă.

Conform fanilor serialului “Stargate”, avem de-a face cu o aşa- zisă poartă spre o altă lume sau chiar spre iad.

Roxana Bojariu"Este un fenomen natural"

Specialiştii în meteorologie consultaţi de Libertatea nu sunt de acord cu teoriile hazardului formulate pe internet şi spun că de fapt ceea ce s-a petrecut la Moscova e un fenomen natural.

“Ar putea fi vorba de un curent vertical ce a format o breşă în nori, iar propagarea luminii să fi creat o imagine spectaculoasă. Poate fi legată de refracţia sau de dispersia luminii”, ne-a spus dr. Roxana Bojariu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. (Alex Ionescu)

Iată aici înregistrarea făcută de rus:

(Sursa: YouTube)

UN DAR PENTRU SUFLET



UN DAR PENTRU SUFLET

(…) Se spune ca odata, intr-un sat, un copil, intr-o noapte, a visat Raiul.

“Mama! Mama! Unde e Raiul?”, a intrebat copilul nerabdator, a doua zi de dimineata, de cum se trezi. Dar mama, biata mama, n-avea timp. Avea atata treaba in gospodarie! Si-atunci, s-a dus la tata, sa-l intrebe. “Nu stiu…, cauta-l singur”, ii spuse acesta obosit si se apuca mai departe de munca.. “Unde? Unde e Raiul?” , ii intreba copilul, aproape plangand, pe oamenii din sat.. Dar oamenii nu aveau timp de el, erau grabiti..

“Ce lume urata…”, isi spuse pentru sine pustiul.
Ca sa-l gasesti, trebuie sa parasesti satul acesta…, se-auzi glasul unui batran, ce-l privea demult. “Si acolo, in pustie, dupa ce ai sa mergi cale de o zi, ai sa gasesti un om singur, ce sta intr-o coliba. El o sa-ti spuna unde este Raiul.”
Zis si facut. Si a doua zi de dimineata, cand parintii lui nu se sculasera inca, isi lua o traistuta cu cateva merinde si pleca furisandu-se printre casele adormite, catre pustie. In curand, soarele rasarise, iar in urma pasilor lui satul fusese acoperit de nisip. Merse ce merse si, intr-adevar, catre seara, ca prin minune, din pustia intinsa tasni o coliba. Mare ii fu mirarea batranelului ce locuia acolo de multi ani. “Ce te aduce pe-aici, copilule?”, il iscodi acesta pe micul calator. “Vreau sa gasesc Raiul, raspunse copilul, si cineva mi-a spus ca tu stii cum trebuie sa ajung”. Batranul tacu, il privi adanc, apoi ii spuse: “Acum hai sa mananci ceva si sa te culci, ca oi fi obosit. Maine in zori o sa plecam impreuna catre Rai”.


Noaptea trecu repede.. De data asta, el, copilul, n-avu nici un vis. De fapt, nici n-a dormit. A stat asa, cu ochii deschisi, asteptand ziua. Batranul stia. Iar catre zori, pustia primea in pantecul ei doua siluete, ce se pornisera la drum. Mersera ce mersera si, catre seara, dintre nisipuri, pustiul vazu cum se ridica niste ziduri de piatra si o cladire mare, cu o cruce in varf. “Ce este aceasta?”, intreba copilul. Aceasta este o manastire, spuse batranul. De-aici incepe poteca catre Rai.” Si-apoi, batranul manastirii il primi pe micutul care nu stia nimic de rosturile de acolo.. Si ce-am sa fac aici?”, intreba copilul. “Deocamdata, sa faci curat, ai sa maturi si mai incolo om vedea”. Si timpul trecea, trecea, copilul le facea cu rabdare si sarg pe toate.


Dar iata ca vine o zi, dupa mult timp, cand batranul manastirii il intreba pe neasteptate: Cum merge, cum iti e?” “Mi-e foarte bine”, raspunse pustiul. “Am de toate.” Si-apoi tacu, inchizandu-se in sine. Batrinul ii simti linistea si il iscodi in continuare. “Parca ai ascunde ceva in suflet, asa ai tacut.. Spune-mi cinstit, totul, pana la capat. Iti lipseste ceva?” “Mie…, nimic, se hotari intr-un tarziu pustiul sa raspunda, dar este acolo, in cladirea aia mare, un frate de-al nostru, tot asa, cu barba si plete, ce sta legat, intins pe o cruce, si nu poate sa se miste, si nimeni nu-i duce de mancare. De ce nu vine si el la masa?”, ridica pustiul ochii din pamant, privindu-l pentru prima data patrunzator pe batran. Parintele simti ca trebuie sa taca. Asa ca lasa linistea sa vorbeasca. “Da, asa i-am dat noi canon, acolo l-am lasat noi sa stea, pentru
ca nu a maturat cum trebuie si n-a facut curat ca lumea”, se-auzi vocea unui monah, care statea in apropiere si care auzise discutia. Ingerul tacerii, care tocmai se asezase pe umerii pustiului, disparu. “Acolo vei ajunge si tu, daca nu faci treaba cum trebuie”, se-auzi vocea monahului.


Dintr-o data, spune povestea, pacatul al bun s-a strecurat in inima copilului.

Era primul pas catre Rai, ce se numea iubire.

Mai tarziu, catre seara, copilasul se strecura nevazut la bucataria manastirii, fura ceva de mancare si, fara sa fie observat de nimeni, intra in biserica si o puse jos, la picioarele Fratelui atarnat de cruce. “Hai, vino sa mananci!”, ii zice pustiul, uitandu-se ingrijorat in stanga si in dreapta. Hai, ca nu stie nimeni!” Si Fratele coboara. Un zambet avea pe buze si, mangaindu-l pe pusti pe frunte, acesta nu-si dadu seama ca biserica toata se umplu de o lumina nemaivazuta si ca usile ei se ferecasera pe dinauntru.


Apoi, ca si cand s-ar fi cunoscut demult, au inceput sa rada si sa glumeasca, cum nu mai facuse pustiul niciodata in viata lui. Era atat de fericit ca-si gasise un prieten!

Dar el nu stia ca urcase a doua treapta a Raiului: prietenia.

Azi asa, maine asa, insa fratii ceilalti din manastire au inceput sa se intrebe: “Unde-i copilul? Ce face? De ce lipseste seara mereu dintre noi?” Apoi, curiosi, au inceput sa-l caute prin toata manastirea. Numai biserica nu fusese controlata; si-atunci s-au repezit spre ea dar, spre mirarea lor, pentru prima oara nu i-au putut deschide usile. Atunci au incercat sa se uite pe gaura cheii si, in clipa aceea, o lumina puternica i-a orbit. Nemaistiind ce sa faca, au stat asa, infricosati, dupa zidurile groase ale bisericii, asteptand pana noaptea tarziu, cand copilul a iesit. “Ce-ai facut inauntru?”, se repezisera ei ca un stol de pasari negre asupra lui. “N-am facut nimic”, raspunse pustiul tremurand. “Minti! Spune ce-ai facut?”, l-au intrebat din nou calugarii furiosi. “Am furat mancare si am dus-o Fratelui ce statea pe cruce”, raspunse copilul inspaimantat. “Care Frate?”, au intrebat, nedumeriti, pentru prima data, monahii. “Cel ce sta legat de cruce si nimeni nu-i da de mancare”, raspunse pustiul. “Si ce-a facut Fratele?”, au intrebat tulburati calugarii. “A coborat si-a mancat”, raspunse dintr-o suflare pustiul.

Si, in clipa aceea, toti cei din jurul copilului au cazut in genunchi. Mare fu apoi spaima pe batranul manastirii, afland toate acestea. Egumenul incepu si el, la randul lui, sa tremure si, cu lacrimi in ochi, ii spuse copilului: “Spune-i Fratelui cel Mare ca il rog sa ma primeasca si pe mine la masa…” “Am sa-i spun!, raspunse copilul bucuros, dar acum pot sa iau mancare de la bucatarie?” “Da, poti sa iei cat vrei”, raspunse tremurand egumenul.

Si seara din nou cobori peste manastire, iar pustiul, de data aceasta cu mancarea luata de la bucatarie, se indrepta vesel spre biserica. “Hai sa mananci!”, ii striga el, mai vesel ca oricand. Si, din nou, Fratele cel Mare cobori de pe cruce, il mangaie si biserica se umplu de lumina. Ca de obicei, usile se ferecasera ca de la sine. Apoi cate glume si cata veselie in jurul celor doi! Dar, printre lacrimile de ras, pustiul si-a adus aminte de rugamintea egumenului. “Frate, ii spuse el, bunicul cel mare, de-aici, din manastire, ar dori si el sa-l primesti la masa”.


Si, pentru prima oara, fata Prietenului sau mai mare se intrista. Privea undeva, jos. “Vezi firimiturile astea, de pe masa?, ii spuse, intr-un tarziu, Fratele cel Mare. Sunt cu mult mai putine decit pacatele lui… Nu poate sa vina”. “Nu poate sa vina?”, ramase uimit copilul. “Nu!”, fu raspunsul scurt al Fratelui.

Si apoi, din nou, fruntea lor s-a descretit si-au inceput sa rada si sa glumeasca. Intr-un tarziu, copilul si-a luat la revedere de la Fratele cel Mare si s-a dus spre chilia egumenului, unde acesta il astepta tremurand. “Ce-a zis Fratele?”, intreba acesta, gatuit de emotie. “A zis ca nu te poate primi!”, raspunse copilul. “De ce?”, intreba inspaimantat egumenul. “Mi-a spus ca ai mai multe pacate decat toate firimiturile de paine cazute pe masa”.
Si atunci el, egumenul, se prabusi in genunchi, intr-un hohot de plans. “Spune-i sa ma ierte, spune-i ca-l rog din tot sufletul meu sa ma ierte” Si, cu un gest disperat, se agata de copilas. Acesta il privi surprins si-i spuse: “Bine, am sa-l rog din nou si maine !”


Grea noapte pentru egumen! Cu zvarcoliri si gemete de pocainta. Copilul insa dormi linistit. Si, din nou, treaba obisnuita prin manastire. Dar toti se faceau ca lucreaza. Asteptau seara, caci ea putea sa aduca iertarea. “Pot sa iau mancare?”, intreba, cu nevinovatie, copilul la bucatarie. “Poti”, ii spuse monahul, si-i umplu cu mana tremuranda vasul. Apoi, cu pasi mici, ca sa nu rastoarne prea-plinul de mancare, copilul intra din nou in biserica. “Hai sa mancam!”, spuse el Fratelui cel Mare. “Hai!”, raspunse acesta, indreptandu- se spre el.
Si cate jocuri, cate glume au urmat! Apoi, in mijlocul veseliei, copilul isi aduse brusc aminte: “Te roaga egumenul sa-l ierti… si sa-l primesti si pe el la masa!…”


Tristetea se aseza intre ei. De data aceasta, copilul privi singur firimiturile de paine de pe masa: erau parca mai multe... “Am inteles…, spuse copilul, nu se poate…” “Da, nu se poate”, raspunse Fratele cel Mare.
Si atunci, pacatul cel bun cobori din nou in inima copilului si acesta indrazni. “Dar Tu nu te gandesti ca acum mananci din mila lui?”, ii spuse, cu curaj, copilul, pentru prima oara. Si sufletul Prietenului sau mai mare fu miscat din nou. Acesta ii vazu din nou inima lui buna. “Bine, spuse, dupa o lunga tacere, Fratele cel Mare, spune-i ca peste opt zile am sa-l primesc la masa…”


Ce bucurie pe egumenul manastirii, cand, tarziu in noapte, copilul ii spusese! Si cele opt zile trecura. Pentru el, pentru batran, in post si rugaciune si, mai ales, in multa pocainta. A opta zi, dis-de-dimineata clopotele bateau. “De ce?”, intreba nedumerit copilul. “Batranul a plecat la Domnul”, i-au spus calugarii, care deja se pregateau pentru inmormantare. Si atunci copilul vazu!


Vedea cum, la masa Prietenului sau cel Mare, statea fericit, cu lacrimi in ochi, egumenul, chiar el. Mancasera dimpreuna. Pe masa nu mai era nici o firimitura, Mantuitorul il iertase.
“Am vazut Raiul! striga fericit copilul, prin manastire. Am vazut Raiul!”, repeta el, pentru fiecare monah in parte. “Nu se poate! strigau acestia.

Cum arata?” “E plin de iertare”, murmura copilul. (…)

Fragment din textul “Basmul din Carpati”, publicat in cartea lui Dan Puric, “despre Omul Frumos”.

NU CREDE NIMIC

CALATORIE LA IXTLAN

SOAD-PATTERNS


System of a down-Patterns
Asculta mai multe audio Diverse
System of a Down (S.O.A.D.) Patterns Lyrics:
Life is a story,
Go ahead and find your sight.

Life is your glory,
Go ahead and live the night.

But to live means to be here,
In the present, now,
Do you try to bow for the gift of your day,
Then you cede to the morning sun.

Pretending that we live doesn't make us alive.

Life is a story,
Go ahead and find your sight.

But to live means to be here,
[ Find more Lyrics on www.mp3lyrics.org/MVCo ]
In the present, now,
Do you try to bow for the gift of your day,
Then you cede to the morning sun.

Pretending that we see doesn't give us the sight
Pretending that we live doesn't make us alive.

What is it that makes us lose sight,
True sight, of what is real and essential?
I'll take organised patterns of chaos
Over the chaotic organisations of man, any day.

Pretending that we see doesn't give us the sight
Pretending that we live doesn't make us alive.

Pretending that we see doesn't give us the sight
Pretending that we live doesn't make us alive.

The patterns in the carpet do add up though,
You don't have to count.

The patterns in the carpet do add up though,
You don't have to count.

VIATA LUI BUDDHA

VISUALLY AND RESPECTFULLY YOURS

MUDRA BINECUVINTARII




















Iubitul meu maestru, lama Tanpai Rimpoche, ne-a povestit la un seminar o intimplare la care am ris cu lacrimi.
Aflindu-se in Germania pentru un curs, un elev de al lui l-a luat cu masina sa-l duca spre hotel, de la aeroport.
Pe drum, tipul care conducea masina se baga in fata unuia si ala ii arata degetul pe geam. Lama, impresionat, zimbeste, da' nu zice nimic.
Mai incolo, alt sofer le arata degetul, pentru ca mergeau mai incet si omul voia sa ii depaseasca, dar nu putea.

Lama, deosebbit de impresionat ii arata si el degetul. Ba mai mult, iese cu capul pe geam si incepe sa le arate degetul tuturor trecatorilor.
Aia, socati, se blocheaza, normal.
Dupa care intra inapoi si ii spune prietenului-'Ce oameni deosebiti si credinciosi sint aici, in Germania. Nu stiam ca sint atiti buddhisti, ia uite, toti imi arata mudra binecuvintarii'
.(In buddhismul tibetan mudra biencuvintarii este identica cu fuck you-degetul din vest).

La care prietenul ii explica cu delicatete ce inseamna.
Ce diferenta de mentalitate intre Vest si Est
.

FLYERS-PARAZITII PE CARE-I HRANIM



Asa cum stim din'Latura activa a infinitului'inainte de a muri, Carlos Castaneda a vorbit in ultimele capitole ale cartii despre fliers, sau voladores, sau zburatori.
Aceasta specie parazita inorganica se hraneste cu the spark of awarenes, stralucirea constientei ce infasoara faptura umana la nastere, ca o haina de lumina stralucitoare.
Pentru ca sintem singura specie ce isi poarta haina de stralucire la suprafata, spre deosebire de orice alte specii din universul cognoscibil ce o au pe dinauntru, sintem si cea mai usoara prada a lor.

Din momentul nasterii, copilul este bombardat cu stimuli vizuali, auditivi si in general senzoriali de tot felul, inclusiv cu trancaneala parintilor, ce ii fixeaza punctul de asamblare, nepermitindu-i sa 'vada' energia asa cum curge liber in univers.
Cind parintii, scoala, prietenii, iubitii ii spun 'cana este rosie', 'asta este o nuca', atunci, ii fixeaza'vederea' intr-un tipar strimt, in care celelalte perceptii sint impiedicate. Acesta este punctul de asamblare comun omenirii, punct de asambalre ce, printr-un efor imens, a fost fixat asa de rasa flyerilor.
Exact ca in Matrix, ei au creeat o realitate artificiala, pentru ca noi sintem pentru ei hrana. Cei ce ies din Matrice se numesc iluminati si eliberati.

Ajuns la virsta tineretii, omul nu mai pastreaza din haina sa de stralucire decit strictul necesar, cit sa nu moara, adica o suprafata subtire aflata la baza picioarelor. Aceasta este pastrata de flyers, pentru ca altfel, fiinta umana ar muri imediat.
Prin tacere interioara, pase magice, sau mantre, fiinta umana se poate elibera si isi poate reface haina de stralucire, si perceptiile, eliberindu-se din puncutl de asamblare dominat de flyers.

In interiorul Matricei, flyersii se ataseaza cite unul, sau pe oamenii cu mai multe energie chiar mai multi, de fiinta umana, exact in punctul unde acesta pierde mai multa energie.
De exemplu, o persoana care este tot timpul in minte, va avea flyerul atasata de cap. O persoana foarte sexuala , il va avea atasat de chakra sexuala, s.a.m.d.

Din cauza faptului ca rasa umana a uitat de existenta flyersilor, structura sa energetica s-a modificat in timp, astfel incit, daca inainte 'vazatorii' ii vedeau pe oameni ca oua luminoase, ce aveau crestetul de lumina tuguiat-ca in Oblio-acum ei sint doar oua luminoase, partea superioara pierzindu-se complet, cu citeva exceptii.
Daca ne gindim la eroii din vechime care aveau sabii imense pe care le manipulau usor, atunci acest lucru devine vizibil, ca si capacitatea noastra redusa de efort, focalizare si energia sczuta.

Primul pas si cel mai important este tacerea interioara, care ii face pe flyers sa nu mai aiba hrana. In momentul in care fiinta umana devine necomestibila, flyerul se muta la altcineva, lasind persoana libera.
Abia din acel moment omul poate vedea energia curgind liber in univers, si incepe sa se refaca, aparindu-i 'vederea' si capacitatea de a muta punctul de asamblare al omenirii, pentru a distruge Matricea.

In momentul in care se va aitnge numarul critic de masa al persoanelor eliberate. rasa umana va scapa de robia in care s-a complacut mii de ani.

CARLOS CASTANEDA NE VORBESTE-RADIO INTERVIEW

Barack Obama a primit premiul Nobel pentru Pace

E pe bune, sau la misto?

VOMA ELECTORALA

MI-AM BORIT SI MATZELE..TY ELENA PT.CLIP

NASA BOMBARDEAZA LUNA AZI


A innebunit NASA..de tot.















NASA bombardeaza luna pentru a explora daca exista apa. Acesta este un 'efort' de a gasi si elibera miliardele de tone de gheata subterana, acolo unde agentia crede ca exista. Misiunea este parte a LCROSS (Lunar Crater Observing and Sensing Satellite) ce implica trimiterea unei rachete pentru a creea o gaura linga polul sud al lunii. NASA spune ca puteti vedea praful lunar de pe pamint, folosind telescoape de 10-to-12 inches. Explozia va avea loc la ora 6:30 a.m. Winnipeg time.

BLUE OCTOBER-COME IN CLOSER

BALADA IUBIRILOR TRISTE




Ne indragostim. Este irelevant sa intrebam acum de ce. Poate a fost o privire, sau poate primavara mirosea prea tare, sau poate ne simteam singuri.Sau voiam sa ne-o tragem.
Si ni s-a pus pata pe el/ea. Si chiar daca nu ne potriveam foarte bine de la inceput, am muncit ca sa ne potrivim. Poate aveam nevoie sa daruim...(exista).

Si au inceput sa curga amiezile chihlimbarii, grele de soare, in care cea mai mare bucurie era sa lenevim in pat cu iubitul/iubita. In care muscam viata ca pe un ciorchine de struguri zemos, si ne inchideam usile simturilor oricaror stimuli externi in afara celor ce vine de la el/ea.

Diminetile lipicioase in care trupurile noastre miros a iubire si in care patul devine un magnet irezistibil, un hau fara fund, o barca pe valuri furtunoase. Serile in care doar noi si luna auzim cum suna dragostea.
Nu mai conteaza ca uneori, ziua, la lumina cruda a soarelui incep sa se vada diferentele, colturile, taieturile.

Dupa un timp in care carnea lui/ei a intrat bine in a ta si mintea a inceput sa se modeleze dupa a iubitului, intr-o amiaza in care esti mai obosit, incepi sa/l vezi. Si parca, soarele ce se juca altadata in parul lui/ei nu-i mai lumineaza fata intr-un halou auriu, ci ii arunca umbra pe chip. Si strigatele incep sa doara, si la fel micile gesturi in care egoismul, fiara cea turbata incearca sa muste. Si musca si doare si ranile tale de pe corp nu mai pot fi acoperite cu saliva.
Intr-un tirziu, ca sa nu devii un les, fugi, dispari, sau il /o faci sa dispara din viata ta. damaged beyond repair...

Si dupa o perioada de refacere in iatacul intunecat al inimii, iesi din nou, intr-o zi ce freamata de vinturi parfumate, la vinatoare.
Va este cunoscut? Don Juan spunea ca repetam on and on aceleasi tipare ale indragostirii, si cind persoana pe care am ales-o nu mai corespunde, schimbam persoana, dar nu tiparele.

Unde este granita dintre iertare si abuz? Unde este granita dintre iubire si dependenta? Unde este granita dintre ego si complacere? De ce avem mereu nevoie de cineva care sa ne tolereze mizeria mentala?De ce nu incercam mai intii sa dizolvam iluzia egoului si apoi sa iesim la o intilnire de seara, imbracati cu cele mai frumoase haine si cele mai scumpe parfumuri, cu noi?
De ce nu incercam sa facem dragoste cu dublul atunci cind el ne cauta cu disperare?

Si dorul...acel dor de nesuportat de ceva anume, ceva vechi si uitat si atit de aproape si care ne scapa mereu...dorul de acasa......
Trebuie doar sa ne trezim si sa privim cu ochii spiritului in jurul nostru , ca sa vedem prin ceturile Avalonului ca nu am plecat niciodata.Sintem in Eden.





Thursday, October 8, 2009

STAY-SHAKESPEARS SISTERS

SLEEPING SATELLITE

Cine nu este de acord cu noua guvernare mondială

Cine nu este de acord cu noua guvernare mondială


Reuniţi la Pittsburgh la sfârşitul lunii septembrie, membrii G20 au sfârşit prin a se autoproclama organizaţia care se va ocupa de guvernarea economică mondială. Problema este că există unele state, a căror importanţă nu este deloc de neglijat, care nu sunt de acord cu această "preluare" a puterii.

De curând, Hans-Rudolf Merz, şeful statului elveţian, s-a ridicat împotriva ideii de guvernare economică mondială deţinută de G20, întrucât această instituţie nu are legitimitate şi este total lipsită de transparenţă atunci când discută despre probleme care privesc o lume întreagă.
Elveţia, prin vocea oficialului său,  revendică o egalitate în drepturi, însă nu este singurul stat care nu este de acord cu monopolul G20. Singapore şi Qatar şi-au exprimat deja această nemulţumire. Deocamdată, nimeni nu le acordă nicio atenţie.

În cadrul Adunării Generale a ONU, mai multe state mici s-au revoltat că au fost excluse din G20 şi nu numai ele, ci chiar Organizaţia Naţiunilor Unite, dat fiind faptul că declaraţia finală a summit-ului G20 nu pomeneşte absolut nimic de ONU, deşi aceasta este singurul organism internaţional realmente legitim, întrucât reuneşte un număr foarte mare de naţiuni.
Ban Ki-moon, secretarul general al ONU, este de părere că o eventuală constituire a guvernării economice ar trebui să asocieze toate statele lumii.

Thomas Weiss, analist şi expert în instituţii internaţionale, spune că "Doar Naţiunile Unite pot formula norme globale, pot fixa standarde globale, pot produce legi globale şi pot aplica tratate globale. Noul G20 cuprinde 4,2 miliarde de oameni, însă ceilalţi 2,6 miliarde sunt lăsaţi deoparte. Aceste persoane şi guvernele lor sunt indispensabile pentru rezolvarea problemelor globale".

SURSA: "Le Temps"

IN ISLAM SOTIA POATE SA-SI CAFTEASCA SOTUL, LA CRESTINI, NU!





Al-Azhar, cea mai înaltã autoritate a islamului sunnit din Egipt,crede cã o soþie are dreptul sã îsi loveascã soþul în caz de legitimã apãrare.
"O sotie are dreptul legitim de a-si lovi soþul dacã este în apãrare", a anunþat ºeicul Abdel Hamid al-Atrach, preºedintele comitetului legislativ al universitãþii Al-Azhar, citat de cotidianul independent al-Masri al-Youm.
Sâmbãtã ºi duminicã, câþiva demnitari religioºi saudiþi ºi turci au emis legi (fatwa) care legitimeazã dreptul unei soþii de a-ºi lovi soþul sau pe cel care "foloseºte violenþa domesticã" împotriva ei.
"Este legal ca o femeie sã îºi loveascã soþul în legitimã apãrare. Orice persoanã are deptul sã se apere, fie cã este bãrbat sau femeie, pentru cã toate fiinþele umane sunt egale în faþa lui Dumnezeu", a declarat al-Atrach, citat de publicaþie.
Demnitarul religios saudit Abdel Mohsen al-Abyakan a subliniat faptul cã o soþie ar trebui sã recurgã la acelaºi tip de violenþã la care este supusã.
Omologul sãu turc, Fathallah Jouloun, a spus cã ea trebuie sã rãspundã "cu douã lovituri pentru una primitã".
Potrivit Amnesty International, 35 la sutã dintre femeile egiptene omorâte în fiecare an sunt victime ale violenþei conjugale.

"DIN DRAGOSTE" LA RUSI

BIBLIOTECA DIN ALEXANDRIA

INFLUENTA ALEXANDRINA ASUPRA CRESTINISMULUI

In Alexandria, in Egipt, se gasea o imensa biblioteca infiintata de Ptolemei [dinastie de conducatori de origine greaca (macedoneana) a Egiptului, in perioada de dominatie romana (anii 331 - 30 inainte de Cristos)].

Aceasta biblioteca era situata in Muzeul Alexandriei; apartamentele sale erau minunat sculptate, fiind decorate cu cele mai alese statui si picturi; cladirea era construita in marmura. Aceasta biblioteca cuprindea 400 000 de volume (numarul variaza semnificativ de la o sursa istorica la alta).

In cursul timpului, probabil datorita aparitiei problemei de spatiu pentru noile carti care soseau in valuri, s-a infiintat o biblioteca aditionala care era situtata in Templul lui Serapis. Numarul de volume in aceasta biblioteca numita ‘fiica’ celei din muzeu, era probabil si el de aproximativ 300 000 de volume. Erau deci 700 000 de volume in aceasta colectie regala. La infiintarea muzeului, Ptolemeu Soter si fiul sau Filadelf au avut in vedere trei obiective:

1. Perpetuarea cunoasterii in lume asa cum era ea la momentul dat.
2. Cresterea sa.
3. Difuzarea sa.

Pentru perepetuarea cunoasterii, el a dat ordine bibliotecarului sef sa cumpere, pe spezele regelui, orice carte putea. Un grup de scribi era prezent in muzeu, a caror sarcina era de a face copii lucrarilor la care proprietarii nu incuvintau ca acestea sa fie vandute. Orice carte adusa de straini in Egipt era luata o data la muzeu, iar dupa ce i se faceau copii, copiile se innapoiau proprietarului, originalul fiind pastrat in muzeu. Adesea o mare indemnizatie baneasca era data acestuia.

Pentru cresterea cunoasterii:

Unul dintre scopurile principale ale muzeului, era sa serveasca ca spatiu de lucru unui corp de oameni devotati studiului, acestia locuind chiar in spatiul bibliotecii pe banii regelui. In forma originala de organizare, rezidentele muzeului erau impartite in patru “facultati” – literatura, matematica, astronomie si medicina. Un director de mare distinctie conducea stabilimentul si se ocupa de interesele si problemele sale.
Demetie Falareus, probabil cel mai mare invatat al timpului sau si care a fost guvernator al Atenei pentru mai multi ani, a fost primul numit in aceasta functie.

Sub el erau bibliotecarul, functie uneori detinuta de oameni ale caror nume au ajuns pe firul timpului pana la noi datorita meritelor lor, ca Eratosten si Apolonie Rodius. Tot in spatiul muzeului erau o gradina botanica si una zoologica. Aceste gradini facilitau studiul plantelor si animalelor. Exista tot acolo un observator astronomic continanad sfere armilare, globuri, armile solstitiale si ecuatoriale, astrolab si rigle paralactice ca si alte aparate folosite pe atunci, gradarea acestora fiind in grade si sesimi.

Pentru difuzarea cunoasterii:

In muzeu se tineau cursuri si prelegeri, conversatii si seminare de catre lectori, existand insa si alte metode pentru educatia in toate sferele cunoasterii umane. Inspre acest mare centru intelectual, afluau studenti din toate tarile. Se spune ca la un moment dat, oricand in epoca sa de glorie, acolo nu erau mai putin de 14000 de studenti. Normal ca dintre acestia, cativa au devenit mai apoi cei mai eminenti dintre Parintii Bisericii Crestine, cum sunt Clement din Alexandria, Origene si Atanasie.

Biblioteca din muzeu, a fost arsa din greseala, in timpul asediului Alexandriei de catre Iulius Cezar. Ca sa rascumpere fapta de mare ravagiu, Marc Antoniu va oferi Cleopatrei intreaga biblioteca adunata de Eumenes, Regele Pergamului, biblioteca initial creata pentru a rivaliza cu cea infiintata de Ptolemei. Ea a fost adaugata celei din Serapion, sau templul lui Serapis.

Nu era insa sorocita sa ramana acolo pentru multe secole, si aceasta avea sa fie distrusa de catre Teofil, Episcopul crestin al Alexandriei in 391 A.D. Istoricul Edward Gibbon povesteste cum dupa ce biblioteca a fost distrusa, imaginea sumbra a rafturilor de carti acum goale si arse, provocau regretul si indignarea trecatorilor ale caror minti nu fusesera inca intunecate de prejudecata religioasa. Distrugerea acesteia, a fost aproape lovitura de moarte pentru gandirea libera acolo unde Crestinismul a domnit pentru mai mult de o mie de ani.

Insa veritabila lovitura de moarte, avea sa vina numai cateva decenii mai incolo totusi, cand a fost data de Sfantul Chiril, care il va succedea in functie pe Teofil la episcopatul Alexandriei. Atunci, Hypatia, fiica lui Theon matematicianul, a indraznit sa continue vechile directive ptolemice. In fiecare zi, in fata universitatii sale statea un lung sir de care; sala sa de lectura era aglomerata de elitele si mondenitatile Alexandriei. Ei veneau sa asculte discursurile sale pe temele de care oamenii din orice epoca s-au aratat interesati, dar la care inca nu s-au dat raspunsuri definitive: ‘Cine sunt?’, ‘De unde vin?’, ‘Ce si cat pot sa stiu?’

Hypatia si Chiril, filosofia si bigotismul – ei nu pot exista impreuna.

In timp ce Hypatia inca isi repara Universitatea dupa ultimele ‘incursiuni’ crestine, ea a fost atacata de gloata Sfantului Chiril, o adunatura de calugari nitrieni. Fiindu-i rupte hainele de pe ea in plina strada, a fost tarata mai apoi intr-o biserica si omorata acolo de catre grupul lui ‘Petru Cititorul’. Trupul sau a fost taiat in bucati, carnea a fost smulsa de pe oase cu scoici, iar resturile trupului sau aruncate in foc. Pentru aceasta crima, Chiril nu a dat niciodata socoteala [ceva info pe site-ul The University of California at San Diego, http://hypatia.ucsd.edu/~kl/hypatia.html ].

Se pare deci ca la crestini scopul scuza mijloacele. Asa si-a dat ultima suflare filosofia greaca in Alexandria, asa a murit venerata si venerabila lume clasica, asa a ajuns la tragicul si definitivul punct final invatatura pe care Ptolemeii s-au straduit atata sa o promoveze.

Soarta Hypatiei a fost un avertisment bine inteles de toti cei care vor fi vrut sa cultive cunoasterea stiintifica. Mesajul era clar: Toti trebuie sa gandeasca cum le ordona autoritatea bisericeasca.

414 A.D. – In Atena insesi filozofia trage sa moara. Imparatul Iustinian a interzis cu minutiozitate invatarea acesteia, inchizand toate scolile din oras. Dupa aceasta, au urmat lungile si secetoasele “Evuri ale intunericului”, insa finalmente, soarele stiintei, acest far calauzitor cu lumina blanda si calda, era totusi destinat sa se ridice din nou.

sursa

HYPATIA-O ALTA CHESTIE MISTO FACUTA DE CRESTINI


Profilul lui Hypatia

Drawing of Hypatia holding an oversized astrolabe. Art purchased from clipart.com

  • Locatie: Alexandria, Egipt
  • nascuta in 370AD, moarta in 415, or 416AD
  • Ocupatie: Matematiciana, filozoafa, educatoare, inventatoare
  • a trait la sfirsitul perioadei Ptolemaice si la sfirsitul imperiului roman
  • Mentorul sau a fost tatal ei, Theon
  • Documente ale studentului sau Synesius din Cyrene, Episcop de Ptolemais, supravietuiesc pentru studiu


Hypatia din Alexandria Egipt, a fost ucisa in mod brutal din cauza credintei sale pagine, si din cauza geloziei unui oficial inalt care nu-si putea permite ca si comunitatea 'lui' sa consulte o femeie mai inteligenta si mai educata decit el. Faimoasa Biblioteca din Alexandria a fost cimpul sau de cercetare, si sursa inspiratiei sale.

Multi istorici o citeaza ca pe inventatoarea astrolabului, a planosferei, hidroscopului si al multor lucrari de matematica si filozofie, din care citeva supravietuiesc si azi. Studentul sau Synesius i-a scris scrisori ce exista inca.

In timpul Hypatiei, Alexandria era un mare centru universitar si stiintific,rivalizind cu Athena si Roma. Populatia cosmopolita nu era totusi prea tolerata, din cauza raspindirii crestinismului in Egipt, ce cauzase neintelegeri intre ei, evrei si pagini.

Fiind o filozoafa neoplatonica, apartinea traditiei matematice a Academiei din Atena reprezentata de Eudoxus din Cnidus, dar si a lui Plotin, descurajind cercetarea empirica si incurajind studiile matematice.

Hypatia era fiica lui Theon, care i-a fost si profesor, si ultimul matematician asociat cu Biblioteca din Alexandria. A calatorit atit la Atena cit si in Italia pentru a studia, inainte de a deveni capul scolii platonice din Alexandria in anul 400. Ea a lucrat ca profesor de filozofie, predindu-l atit pe Plato cit si pe Aristotel. Elevii ei erau atit crestini cit si pagini, localnici si straini.

Cu toate ca era pagina, era respectata atit de elevii ei crestini cit si de comunitatea scolastica crestina, ambele laudindu-i virtutea, si fiind de acord ca era virgina.

Hypatia a atras minia crestinilor care au crezut ca din cauza ei prefectul imperial Orestes si episcopul Chiril nu au putut fi reconciliati.
In martie 415, lectica ei a fost imobilizata in drumul spre casa de o ceata de crestini.Era Postul Pastelui. Ceata alcatuita de calugari nitrieni era condusa de un anume Petru Cititorul, asistentul lui Chiril. Calugarii crestini au dezbracat-o in pielea goala si au ucis-o in mod brutal..nu pot scrie cum, mi se face rau..dati si voi un google.


In 1843, nemtii Soldan si Heppe au scris in lucrarea lor Istoria Vrajitoriei ca probabil Hypatia a fost prima femeie arsa ca vrajitoare din istorie, de minunatii de crestini.

AGORA-TRAILER

Abia astept sa iasa..povestea celebrei Hypatia, settings..Egypt anul 391.d.c...si e vorba si despre faimoasa biblioteca din Alexandria...Rachel Weisz it's a bonus!



FII UN EMBRION SPIRITUAL-AGATA-TE DE CER
















Intrebare
:Ce sa fac daca am dificultati in a-mi continua studiile spirituale si ma simt respins?

Raspuns: Cind simti o apasare pe inima, dezamagiri si plingeri egotice, acestea sint sentimente pe care le primesti de Sus. Ce sa faci? Coboara-ti asteptarile si cererile; daca te afli pe pamint, nu ai unde sa cazi.

Si daca vei decide ca nu ai nevoie de nimic decit de a fi intr-o stare de daruire, atunci va fi imposibil sa cazi din aceasta stare.
Va fi din cauza ca vei respinge Malchut-(dorintele egoiste) si te vei agata de Bina (daruire).


Atunci vei fi ca un embrion in pintecele mamei sale.
Gata sa lasi Tarimul de Sus sa-ti faca orice doreste. Si apoi Tarimul de Sus va incepe sa dezvolte o si mai mare calitate de daruire in interiorul tau, pina cind te vei naste in lumea spirituala.
rav laitman

din EVANGHELIA LUI TOMA-APOCRIFA















"Cind va veti cunoaste, atunci veti fi si voi cunoscuti si veti intelege ca sinteti copiii Tatalui viu.Dar daca nu va cunoasteti pe voi insiva, atunci veti trai in saracie, caci voi sinteti saracia."


" Discipolii lui l-au intrebat si i-au spus: 'Vrei sa postim? Cum sa ne rugam? Trebuie sa dam pomeni? Ce dieta sa tinem?'

Iisus le-a spus:'Nu mintiti si nu faceti ceea ce uriti, caci toate lucrurile sint aratate in cer. Caci nu e nimic ascuns care sa nu fie revelat, si nimic acoperit care sa ramina nedescoperit.'

"
IIsus le-a spus:'Daca postiti va atrageti pacatul asupra voastra, si daca va rugati veti fi condamnati, si daca dati pomeni, va veti rani spiritul.'
'Daca va duceti in orice loc, cind oamenii va vor invita in casele lor, mincati ceea ce va servesc si vindecati-i pe cei bolnavi dintre ei. In fond nu ceea ce intra in gura va injoseste, ci ceea ce iese pe gura."
"Daca nu postiti de lumea aceasta, nu veti fi capabili sa gasiti Regatul. Daca nu pastrati sabbathul, nu-l veti vedea pe Tatal."

Iisus le-a spus:" Cind veti transforma doi in unul, cind veti face ce e inauntru ca ce este in afara, ceea ce este sus ca ceea ce este jos, si cind veti unifica masculinul si femininul intr-una, astfel incit barbatul nu va fi doar masculin si femeia nu va fi doar feminina, cind veti face mai multi ochi in locul unui singur ochi, cind veti creea o mina in locul unei miini,un picior in locul unui picior, o imagine in locul unei alte imagini, atunci veti intra in Regat."


Iisus a spus, "Cind va dezbracati fara sa va fie rusine, si va luati hainele si calcati pe ele ca copiii, atunci veti fi copiii Celui Inalt si nu veti sti teama"

Iisus a spus: "Daca doi fac pace unul cu celalalt intr-o singura casa, ei vor spune muntelui 'misca-te de aici' si acesta se va misca.

Daca va intreaba cineva: 'Care este dovada ca Tatal este in voi?'
raspundeti-le: 'Este in miscare si stagnare'

"
Iisus a spus, "oricine a inceput sa cunoasca lumea va descoperi o carcasa, si cine a descoperit-o, pe acela lumea nu il merita"
"Asa si voi, gasiti-va un loc al odihnei, altfel veti deveni ca o carcasa si veti fi mincati"
OMG-IISUS ZICE DE FLYERS


'De aceea va spun ca daca o persoana este intreaga va fi umpluta cu lumina, dar daca este divizat, va fi umplut cu intuneric.'

Iisus a spus, "Daca scoateti la suprafata cea ce este in interiorul vostru, ceea ce aveti va va salva. Dar daca nu aveti aceasta inauntru, ceea ce va lipseste va va ucide"

Iisus a spus, "Imaginile sint vizibile oamenilor, dar lumina din ei este ascunsa in imaginea Luminii Tatalui. El va fi descoperit, dar imaginea Sa este ascunsa de Lumina Sa"

Iisus a spus, "Cind va vedeti dublul sinteti fericiti. Dar cind veti vedea imaginile care s-au nascut inaintea voastra si care nici un mor, nici nu devin vizibile, cit va trebui sa indurati!"

"Iisus a spus:'Regatul Tatalui este ca o persoana care vrea sa ucida pe cineva foarte puternic. Mai intii cind inca este acasa isi scoate sabia si o arunca in zid pentru a vedea daca mina sa este puternica; abia apoi se duce la cel puternic."

Discipolii i-au spus:'Cind va veni Regatul?'
'Nu va veni in timp ce voi va uitati dupa el.Nu se poate spune 'uite e acolo' sau 'uite e in partea cealalta'.Mai degraba Regatul Tatalui este imprastiat pe pamint si oamenii nu-l vad'

TOP 10 FAKE BEAUTIES
















































































































OK! Gata! NO MORE! M-am plictisit de toate fandositele de plastic care fac milioane de dolari pen'ca niste unii au primit spaga -la inceput -sa zica despre ele ca sint sexy, apoi plasticizatele s-au plasticizat si mai mult, apoi prostimea a si inceput sa creada ce scriu tabloidele.

Hello people, sper ca vedeti ca si mine cit de BORITE sint fetele astea.
Pentru cine nu stie dati un search cu pozele DINAINTE. Sau FARA FARD. Si chiar si acum sint hidoase.

1-VICTORIA BECKHAM

aschilambica, doua bete infipte in 2 baloane de silicon. Never smiles. Never sings. Death on two legs cred ca i s-ar potrivi mai bine as a nickname.


2-SARAH JESSICA PARKER
fata nu e proasta, joaca simpatic, dar e ORIBILA.E ok sa fii oribil, nu toti putem fi printesa Diana.Dar se crede super misto si toate adolescentele viseaza sa ajunga ca ea. Trezirea proastelor!

3-KATE MOSS
cind ii vad pozele drogatei asteia care a luat tot mapamondul la rind ca sa si-o traga, imi vine sa vars. Clar, cea mai buna cura de slabire e sa-ti pui in fata mesei de la bucatarie o poza cu scirba englezeasca.Da, stim Kate. Designerii te-au relansat de mila si pen'ca ti-o tragi intr-un fel. Ur time is up! Calugareste-te.

4-KHLOE KARDASHIAN
Ok acum chiar nu vreau sa fiu rea. Khloe nu e cea mai proasta, fandosita sau nonvaloare dintre fetele Kardashian. Totusi, e nashpa rau. Again, nu ar fi o problema daca nu am fi obligati sa o vedem peste tot la teveu, in reviste, pe net.Fatza de cal corcit cu porc nu te ajuta draga. Mai bine ai face un master in astrofizica ceva, poate iti descoperi vreun talent real.

5-JULIA ROBERTS
Respect pentru ea ca actrita. E urita rau however. Rau de tot! De ce dracu i se tot zice 'frumusica'? Adica in afara de filmul ala cu curvele de trotuar care ajung mari doamne, DE CE???

6-ANDREEA MARIN
Minca-o-ar mama.Ea e preferata mea. Nu stiu zau de unde sa incep. De la gusha adobephotoshopata? La nasul lung si strimb corectat again prin metode tehnice? La dintii lopata pe care finally si i-a inlocuit? Acshientul moldoghinesc si parshivenia specifica? Cu adevarate e o zina. Zina cea rea!

7-GERRI HALLIWELL
Fata e haioasa, danseaza bine si isi vede de treaba ei agatind multimilionari la Saint Tropez. P'orma cind ii termina ii inlocuieste cu unii mai bine dotati. La portofel. Totusi, intreb si io ca proasta. De ce naiba aia nu agata curve mai frumoase? Gerri e si hoasca deja. Si a devenit femeia snur fara tite fara cur.Sorry nu vazusem ca si-a pus silicoane.

8-JENNIFER ANISTON
N-o suport. Cel mai bun exemplu de cum o fata URITA CU DRACI devine un sex simbol. E si proasta cu spasme ca actrita. Complet fada. Singurul ei merit, si trebuie sa i-l recunoastem este ca se tine de sala. Corpul ei o arata.
Pentru cei ce vor sa ma contrazica o recomandare-priviti-i nasucul si barbitza operate de fo' cinshpe mii de ori. DEGEABA!

9-CAMERON DIAZ
Vazuta de departe Cameron pare draguta. Are un corp suplu care o avantajeaza, un par blond pe care e bine ca si-l poarta cit mai pe fata iar camera ii filmeaza mereu fundul, care-cu toate ca e plat-nu e oribil. Baieti destepti. Cind din greseala, trebuie sa ii vedem gura ce zici ca e din 'salad fingers' desenele animate de groaza-sau nasul de negresa, se schimba treaba.

10-ANDREEA ANTONESCU
O cioara vopsita. Nu ma intelegeti gresit. Am avut prieteni tigani. Da' aia nu se vopseau blond si nu se dadeau romani,.erau mindri de mostenirea lor genetica. Cioara asta blonda, crede ca daca iti pui suvite puisor, dai din cur si te scalimbai fara sens la teveu devii o doamna. EPIC FAIL!

BONUS-MARIAH CAREY
Nu cred ca aici ma va contrazice cineva. Mariah care are cele mai mari basini in cap EVER-o depaseste chiar si pe J.LO-arata rau de tot. Nu ma credeti pe cuvint. Cautati trailerul de la cel mai nou film al ei unde apare nefardata. Cei slabi de inima evitati!

Vom avea cea mai scumpa mancare din Europa



joi, 08 octombrie 2009
DISPERARE. Din cauza crizei economice si a salariilor mult prea mici romanii au iesit in strada


Pe langa somaj si scaderi salariale, romanii vor avea de infruntat si o avalansa de scumpiri ale alimentelor. Actualii guvernanti au anuntat ca in 2010 Taxa pe Valoare Adaugata se va mari cu cel putin 4%, astfel ca va ajunge la aproximativ 23%. Majorarea va insemna o explozie a preturilor. Astfel, in 2010 romanii vor cheltui pe mancare cu cel putin 20% mai mult decat acum.
Cresterea preturilor la alimente va fi mult mai mare decat majorarea TVA-ului. Vom fi tara cu cea mai scumpa mancare din Europa si salariile cele mai mici, vom manca din ce in ce mai prost si mai scump, ne-a spus Sorin Minea, presedintele Asociatiei Romane a Carnii.
sursa

Wednesday, October 7, 2009

OAMENII DIN NEAMUL ZMEILOR

Tinutul momarlanilor continua sa fascineze. Intamplari uluitoare i se releva ascultatorului, in special celui foarte interesat. Intamplari care par desprinse din Star Trek sau din basmele romanilor, numai ca spuse putin altfel.

“Din cer vor veni ca sa ne ia si sa ne duca acasa”

Undeva, pe o culme insorita, in afara drumurilor de masina (cel mai apropiat drum de acces e la 8 km – exista un catun straniu. Locul sa tot aiba vreo 20 si ceva de case. Case simple, de oameni gospodari. Fara curent electric, fara telefon, fara masini. Ca multe alte sate de acum cateva sute de ani. Oamenii de aici spun ca nici macar buletin nu au, pentru ca nu au nevoie de asa ceva. Niciodata nu pleaca nicaieri si nici nu au nevoie de altii ca sa-si duca viata patriarhala. Banii nu au valoare acolo, pentru ca oamenii se supun unui sfat al batranilor care imparte roadele fiecaruia dupa nevoi si dupa dreptate. Si nimeni nu e nemultumit de ceea ce are. Putini sunt cei care intra in vorba cu strainii si mai ales cu presa.

Nu pentru ca sunt convansi ca presa denatureaza uneori adevarul, ci pentru ca se tem de straini. Spun ca strainii nu aduc decat necazuri si ca din cauza strainilor s-au pierdut traditiile atat de frumoase ale acestui popor. De ce am ales tocmai catunul Zalmos? In primul rand pentru ca o astfel de denumire arata perpetuarea vechii noastre limbi, fiind, probabil, legata de stravechiul cult al lui Zamolxis. Iar in al doilea rand, pentru ca oamenii de aici au o istorie ciudata. Ei sunt convansi ca intemeietorii catunului au venit din... cer.

Nu au date istorice, nu au documente, au doar legende si povestiri, care mai de care mai fantastice. In primul moment ai impresia fie ca interlocutorul isi bate joc de tine fie ca a innebunit de-a binelea. Dar daca ai rabdare si ii asculti, nu poti sa nu iei seama la coerenta povestirii, la siguranta povestitorului si la amanuntele relatarii si sa te intrebi daca nu cumva esti pe punctul de a dezlega una din miile de enigme care se regasesc pe acest pamant binecuvantat de Dumnezeu. Si apoi, la ce ar minti acei oameni morocanosi, suficient de mindri pentru a nu primi nimic de la nimenisi care nu se amesteca deloc cu strainii? Pentru ca acolo, la Zalmos, oamenii se casatoresc doar in cadrul comunitatii. Nimeni nu a plecat vreodata si nimeni nu a fost acceptat vreodata din afara comunitatii.

“Ne-au lasat stramosii cu juramant sa nu plecam niciodata de aici si sa-i asteptam, pentru ca vor veni candva sa ne ia. Din cer vor veni ca sa ne ia si sa ne duca acasa”, spune mos Dragu, unul dintre stalpii comunitatii.

Un Noe autohton de 116 ani

Petrecerile lor sunt simple, cu masa plina de carne fiarta sau fripta, cu placinte de toate felurile. Se distreaza fara muzica si beau in cinstea stramosilor din cer. Religia lor e simpla: se inchina unui Creator universal, care da viata si moarte tuturor fiintelor si isi fac semnul crucii cu fata catre cer. Dar crucea lor e putin ciudata, e curbata. Degetele descriu un arc de cerc larg, pornind de la frunte pana la piept, apoi un alt arc de cerc, de la umarul drept la cel sting. Cat il priveste pe cel deceda, dupa ce a inchis ochii, mortul este ars de comunitate, iar cenusa e imprastiata in apa unui izvor, pentru a ajunge sub pamant.

Oamenii spun ca focul arde camasa trupeasca si permite sufletului sa se inalte si sa ajunga mai repede in lumea de dincolo. Asta este si cauza pentru care la priveghiul unui mort se maninca si se bea, in cinstea mortului, pentru bucuria renasterii respectivului. Nu exista biserica ci doar un salas bizar, pictat cu tot felul de figuri geometrice, puncte, spirale, cercuri, triunghiuri, ce par aruncate fara noima pe pereti dar care, in mod sigur reprezinta ceva – probabil ce reprezinta pentru multi dintre noi sfintii pictati in biserici.

Nimeni nu stie exact cand a luat fiinta catunul, dar toti povestesc ca si cum s-a fi petrecut ieri, despre ultimul descendent al celor care care au coborit din cer si au infiintat catunul. Imi arata casa, ramasa nelocuita si pe care actualii locuitori ai catunului o venereaza ca pe o relicva sfinta. Andrei il chema pe batran si oamenii spun lucruri ciudate despre el, cum ca avea puteri mari. 116 ani spun ca a trait mos Andrei si ca la varsta lui arata ca la 60 de ani, fiind la fel de vioi si sanatos. Numai cand a murit si i-au ars trupul, spun oamenii ca focul a avut o culoare albastra si mirosea a tamiie si nicidecum a carne arsa.

”Noi suntem urmasii zmeilor”

Vazand ca ne-a captat atentia, interlocutorul nostru isi da drumul la gura:

“Sa stiti domniile voastre, ca stramosii nostri, care au infiintat satul asta, au fost zmei. Noi stim asta de la batranii nostri si ei de la batranii lor. Ca oamenii cred ca zmeii erau rai si omorau si furau. Nu e deloc adevarat. Astea au fost manciuni scornite de invidiosi. Da, e adevarat, zmeii puteau sa zboare, dar nu faceau rau nimanui. Ba ii mai si protejau pe oameni de alte rele mai mari”, spune inciudat povestitorul. Si continua cu mindrie

”Iar noi suntem urmasii zmeilor”. Apoi ne ia cu el sa ne arate, la marginea catunului, o stinca inalta de vreo 30 de picioare si pe care spune ca se opreau zmeii din zbor. Adevarat, peretele e perfect vertical, iar sus e o platforma neteda de cateva sute de metri patrati. Il cred pe povestitor, pentru ca nu am cum sa urc din lipsa de echipament.

“Oamenii din vale au o balta mai mare, care nu seaca niciodata si careia nu i-au dat de fund. Ei spun ca acolo isi adapau zmeii caii”.

Apoi imi arata la baza stincii un arbust mic, spunind ca acela creste doar acolo la ei si ca batranii faceau din el un fel de ceai.

“Cel care stia sa prepare ceaiul si apoi il bea, era luat de zmei si dus in imparatia lor. Pentru ca ei, aici, la noi, numai se opreau. Imparatia lor era in alta parte si nimeni nu s-a intors ca sa povesteasca cum e”.

Cat priveste partea cu rapitul femeilor, omul recunoaste ca e si nu e adevarat. Ca zmeii luau femei, dar numai pe cele care voiau si numai pe cele care beau din ceaiul acela.

“Ca ceaiul le schimba sangele si aveau si ele sange de zmeu”. Numai ca dupa ce zmeul le lua pe fecioare, le tineau pana zamisleau prunc, apoi le aduceau pe ele inapoi si opreau pruncii, ca sa le fie urmasi.

Stapani asupra lupilor

Oamenii din preajma Zalmos-ului se feresc sa-i vorbeasca de bine sau de rau pe localnici. Pentru ca, spun ei, acolo se petrec lucruri ciudate si fapte care nu pot fi explicate. Iar daca asta o spune un momarlan, adica el insusi o persoana ciudata, atunci inseamna ca misterul e mare. Spun ca oamenii de sus ar vorbi cu lupii si ca ar avea putere asupra acelor lighioane legendare. Nimeni nu stie prin ce vrajitorie sau cu ce putere stapanesc asupra lupilor. Nu exista momarlan care sa nu fi avut niscaiva probleme cu lupii si care sa nu fie convans ca totul e din cauza locuitorilor cei ciudati.

M. R., cioban cu cateva sute de oi, spune ca o data, mai demult, a avut probleme cu un localnic din Zalmos. “Ma credeti sau nu, peste cateva zile au navalit lupii peste mine si mi-au omorat aproape o suta cincizeci de mioare. Toate cu miei in burta. Domn`e, dar una nu au mancat. Si atunci de ce le-or omorit, va intreb eu, decat daca erau trimisi. Va spun eu ca zalmostenii i-au trimis, altfel nu se poate”.

Alt cioban, dupa ce lupii i-au distrus mai bine de jumatate de turma, a vrut sa se urce cu neamurile si sa se razbune. “

Au plecat cu ciomege si cu niscai pusti si aveau peste 30 de caini din cei mari, ciobanesti. Numa ca, la jumatatea drumului, au fost atacati de sute de lupi. De unde or fi venit, nimeni nu stie, dupa cum nimeni nu stie incotro s-au dusara dupa aia. Nici unul din caini nu a supravietuit atacului, da` de oameni nu s-au atins. Unul care a apucat sa traga cu pusca spre lupi, fara sa raneasca pe cineva, s-a trezit pus la pamind de doi lupi fiorosi”, ne spune tanti Marioara.

“Si-au dat seama oamenii ca nu-i lucru curat si s-au intors. Si dupa aia nu le-a mai atacat lupii turmele”.

Oare ce se ascunde in spatele acestei povestiri? Cine erau zmeii si de unde veneau ei? Probabil ca asta nu vom afla niciodata. Cu toate astea, catunul e plin de amintirea lor: Via Zmeilor, Grota Zmeilor, Izvorul Zmeilor. Oamenii ni le arata pe toate si pentru fiecare din ele au cate o poveste. Si cum sa nu aiba, cand ei insisi sunt convansi ca se trag din zmei? Cine nu s-ar mindri cu astfel de stramosi?!

Eliszar

NU LASA SANSA DE A AVEA LIBER ARBITRU SA TREACA

specialToti existam ca un sistem gigant, unificat de suflete. Daca unele suflete avanseaza datorita liberului lor arbitru, la fel si intregul sistem.



Daca unele parti ale sistemului au primit oportunitatea de a alege liber, dar nu o folosesc, atunci ele sint taiate de la participarea la sistem.Sistemul sufletelor este un organism viu in care schimbarile au loc non stop, depinzind de cum urca sau coboara sufletele in el, de cum realizeaza liberul arbitru sau nu.

Ele produc schimbari in toate sufletele si determina cum intregul sistem va avansa catre starea finala, corectata.

Neglijind folosirea liberului arbitru, o persoana respinge guvernarea personala a Creatorului asupra sa, si se muta pe cararea suferintei. El va acumula apoi suferinta pina cind va realiza raul, ceea ce il face demn de a primi ibertatea de a alege din nou, si de aceasta data o va folosi.

sursa

CAMPANIE ELECTORALA- Nu te mai obosi, nu fă nimic!


via zoso

BEAUTIFUL DAY


when i woke up this morning
i said to myself
should laugh of should i cry
it's a little bit strange building castles
in the rain
so i made up my mind and said to myself

it's a beautiful, beautiful, beautiful day
today
it's beautiful, beautiful day
don't take it away

funny little things
can make my day
funny little things
can make my day

it's a beautiful, beautiful, beautiful day
today
it's a beautiful, beautiful, beautiful day
today
it's a beautiful, beautiful, beautiful day
today
it's beautiful, beautiful day
don't take it away.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites