Saturday, August 22, 2009

REPERELE LUNII RAMADAN

O, voi cei care credeti, v-a fost statornicit voua Postul, asa cum le-a fost prescris si celor dinaintea voastra. Poate ca veti fi cu frica ! (surat Al-Baqara 2 : 183)


Abu Huraira (r.a.) a relatat ca profetul Muhammed (s.a.s.) a spus : "Iata, luna binecuvantata a sosit. Este luna in care Allah a statornicit Postul pentru voi. Pe durata ei portile Paradisului se deschid, iar cele ale Iadului sunt ferecate, Satana fiind inlantuit. Exista o Noapte [in aceasta luna] care este mai valoroasa decat 1.000 de luni. Si oricine este lipsit de bunatatea ei, cu adevarat pierde ceva de neinlocuit."

Recompensele pentru Ramadan

O persoana care posteste trebuie sa incerce sa-si mareasca numarul faptelor bune, in special in luna Ramadan.

Abu Huraira (r.a.) a relatat ca Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Allah a spus : 'Oricare dintre actiunile urmasului lui Adam ii apartine lui insusi, exceptie Postul, care este doar pentru Mine. Eu sunt cel care ofer recompensa pentru el.' "
Abu Huraira (r.a.) a relatat ca Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Aceluia care cu credinta posteste in luna Ramadan, dorind sa castige multumirea lui Allah, ii sunt iertate pacatele sale anterioare."

Acela care voieste sa semene [ogorul] Lumii de Apoi, aceluia ii vom spori Noi semanatura, iar acela care voieste sa semene [ogorul] acestei lumi, aceluia ii vom da Noi din ea, insa el nu va avea parte in Lumea de Apoi. (surat As-Sura 42 : 20)

Du'a

O persoana care tine post trebuie sa se preocupe de du'a (ruga).

Abu Huraira (r.a.) a relatat ca Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Rugile a trei categorii de oameni nu sunt respinse : cele a unui om care a postit, cand isi intrerupe Postul, ale conducatorului drept si cele ale persoanei care este asuprita."

Abu Huraira (r.a.) a relatat ca Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Robul este cel mai apropiat de Stapanul sau in timp ce se afla in prosternare, asadar cresteti numarul implorarilor. "

Cand postiti si cineva se manifesta nepoliticos fata de dumneavoastra, spuneti-i : "Inni sa'im, inni sa'im" (Postesc, Postesc)

Profetul (s.a.s.) ne-a invatat sa spunem urmatoarele cuvinte de cat mai multe ori, pe durata ultimelor nopti ale lunii Ramadan : "Allahumma innaka 'Afuwwoon, tuhibbul 'afwa f'afoo 'annii." (Oh Allah, Tu esti Atoateiertator, Tu iubesti iertarea, iarta-ma, asadar.)

Suhur

Cel care posteste trebuie sa manance inainte de rasaritul zorilor; aceasta masa se numeste suhur.

Al-Miqdam a relatat ca profetul Muhammed (s.a.s.) a spus : "Trebuie sa mancati aceasta mancare inainte de Rasarit, pentru ca in ea este o binecuvantare. "

Intrerupeti Postul

Cand va intrerupeti Postul trebuie sa rostiti urmatoarea ruga :
"Thahaba-atham' u wabtallatil 'uruqu wa thabat-al-ajru insha Allah" (Setea a luat sfarsit, organismul se reface [umezeste], iar recompensa imi apartine, daca Allah doreste.)

Iar daca intreruperea Postului se face in compania unei gazde care v-a invitat la masa, trebuie sa va rugati pentru ea, astfel :
"Aftara 'indakum-us- sa' imuna wa akala taamakum-ul- abraru wa sallat 'alaikum-ul- mala'ikatu. " (Fie ca oamenii care postesc sa serveasca masa de Iftar la voi in casa si sa aveti parte de oameni drept-credinciosi care sa se sature din mancarea oferita, in timp ce ingerii sa se roage pentru voi !)

Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus ca una dintre cele mai mari slabiciuni ale omului este sa-si sature burta. Astfel, daca va trebui sa mancati, asigurati-va ca umpleti o treime din stomac cu hrana, o treime cu apa si cealalta treime lasati-o goala [plina cu aer].

Tarawih

Rugaciunile efectuate in noptile lunii Ramadan sunt mai bune decat cele din alte nopti. Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Aceluia care isi petrece cu credinta noptile de Ramadan in rugaciune, cautand sa obtina multumirea lui Allah, ii vor fi iertate pacatele sale anterioare."

Laylatul Qadr (Noaptea Puterii)

Mesagerul lui Allah (s.a.s.) obisnuia sa practice I'tikaf (autoizolarea) in ultimele 10 zile din luna Ramadan si spunea : "Cautati Laylatul Qadr in noptile impare din ultimele 10 ale lunii Ramada."

Abu Huraira (r.a.) a relatat ca Mesagerul lui Allah (s.a.s.) a spus : "Oricine se roaga cu credinta in 'Noaptea de Qadr', cautand sa obtina multumirea lui Allah, ii vor fi iertate pacatele sale anterioare."

I'tikaf

I'tikaf inseamna autoizolarea in interiorul moscheii, cu intentia de adorare.

Persoana care se autoizoleaza (mu'takif) isi poate dedica mai mult timp rugaciunilor voluntare si celor in grup. Astfel, mu'takiful castiga recompensa pentru rugaciunea in grup, care este de 27 de ori mai mare decat cea obtinuta in conditiile rugaciunii individuale.

De asemenea, mu'takiful poate sa profite, recitand Coran si adorandu-L pe Allah Preainaltul (dhikr) in compania unor musulmani drept-credinciosi.

Actiuni care anuleaza Postul

⢠Mancarea sau bautura consumate in mod intentionat;
⢠Voma intentionata;
⢠Menstruatia si sangerarea post-natala;
⢠Relatiile sexuale;
⢠Daca cineva manifesta intentia ca, in timp ce inca posteste, sa-si intrerupa Postul, chiar daca inca nu a mancat sau baut ceva (intentia manifestata cu tarie este suficienta).

Recomandari pentru luna Ramadan

1. citirea sau ascultarea Coranului;
2. exprimarea din abundenta a formelor de adorare (dhikr) si efectuarea a cat mai multa du'a;
3. efectuarea rugaciunii Tarawih in moschee;
4. invitarea oamenilor la masa de Iftar;
5. abtinerea de la comportamente inadecvate, precum minciuna, barfa, ascultarea muzicii, fumatul, crearea de certuri intre oameni;
6. manifestarea generozitatii prin oferirea de milostenii.

Zakat-ul Fitr

Zakat-ul Fitr este o forma de Sadaqa (milostenie) si trebuie platit de catre fiecare musulman, tanar sau batran, barbat sau femeie la sfarsitul lunii Ramadan.

Scopul este, pe de o parte, de a-l purifica pe cel care tine post de orice lucru negativ, iar pe de alta parte de a oferi ajutor celor sarmani, aflati in nevoi.

Zakat-ul Fitr este echivalent cu o sa' (aproximativ 3 kg.) de orez, curmale etc sau echivalentul in bani.

Eid-ul Fitr

In ziua de Eid (sarbatoare) se recomanda urmatoarele lucruri :

1. trezirea dimineata devreme;
2. spalarea pe dinti si efectuarea unei bai;
3. imbracarea celor mai frumoase haine si parfumarea (in cazul barbatilor);
4. oferirea Zakat-ului Fitr (milosteniei) ;
5. mancarea a ceva dulce inainte de a merge la rugaciunea de 'Eid;
6. deplasarea la rugaciune pe un drum si intoarcerea pe altul;
7. recitarea urmatorului Takbir, cu voce scazuta :

Allahu Akbar, Allahu Akbar, La-Ilaha ill-Allah

(Allah este cel mai mare, Allah este cel mai mare, Nu exista alta divinitate in afara lui Allah)

Allahu Akbar, wa-illah-il- hamd

(Allah este cel mai mare si Lui i se cuvine toata slava)


Thursday, August 20, 2009

SAHUL ARTA MAGICA

IN CHINA, AICI

HOW TO ROB A BANK

Postul asta imi aduce aminte de filmul asta..de geniu absolut!

Wednesday, August 19, 2009

RUGACIUNE PENTRU A OPRI PE CINEVA CARE ITI FACE RAU(FIZIC SAU MAGIC)













ORACION PARA FRENAR A ALGUIEN Q TE MOLESTA

Señor de la Buena Muerte, ayúdame con tus milagros, creo en tu justicia porque tengo fe en Dios Padre, por eso te pido que le atajes y le frenes a………(se nombre a la persona que molesta)…..porque me esta molestando. Señor de la Buena Muerte te pido que le atajes que lo frenes, que se olvide de mí y que por tu intercesión gloriosa me deje vivir en paz. Amén.

RUGACIUNE DE STOPARE A RAULUI
Stapine al Sfintei Morti, ajuta-ma cu miracolele Tale; cred in justitia Ta divina caci am incredere in Dumnezeu Tatal. De aceea Te rog sa il opresti si sa il ataci pe....(numele) pentru ca imi face rau. Stapine al Mortii Bune te implor sa il ataci si sa il opresti ca sa ma uite prin intercesiunea Ta glorioasa, si sa ma lase sa traiesc in pace.Amen.

FANTOME SI SPIRITE SURPRINSE PE PELICULA

SERVITORII SPIRITULUI

In Thailanda, Malaysia, Indonesia servitorii spiritului sint oameni simpli care au fost chemati de zei sa-i serveasca. Ei renunta ritual la orice alta hrana in afara de cea vegetariana, la alcool, tigari si sex, ca un sacrificiu pentru binele comunitatii. In timpul festivalului anual zeii le iau corpuile in posesie si impart binecuvintari participantilor. Multi sint vindecati. A fi servitor al spirituui nu este o alegere personala, ci se intimpla spontan, de obicei in urma unei boli, sau a viselor.
Toti membrii comunitatii beneficiaza de viata de asceza si sacrificiu a acestor fiinte deosebite.



SHAOLIN



Tuesday, August 18, 2009

SPIRIDUSUL ELF si furtul la mare cinste

Sa revenim dragilor la obiectul principal al blogului nostru si sa-i dam inainte cu prinderea'falsurilor spirituale'.
Cautind pe net am gasit un articol foarte interesant, in care este explicat falsul si furtul realizat cu 'spiridusul elf'; ca e fals si furat e una, dar mai grav e ca e si DAUNATOR. Dar sa-i dam cuvintul autorului:

"In randurile de mai jos se afla raspunsul dat unui domn dr. in biologie interesat de relaxarea pilotata auditiv, in care se gasesc unele informatii, care au disparut din forumuri si trebuie cunoscute de cat mai multa lume

STIMATE DOMN,

In mod sigur ca nimic nu e intamplator(ca sa puteti aprecia ceea ce am realizat tb. sa aveti o pregatire, o intuitie si o deschidere pe masura); de pilda dorinta dvs. De a va instrui in metoda de relaxare pilotata pt. invatarea rapida a limbilor straine dovedeste intuitie, fiindca ati ales calea care duce si la autocunoastere si la eliminarea sursei tuturor maladiilor;

Momentan am venit din Japonia si China, unde am fost invitat pt.un contract preliminar de colaborare, dupa testarea eficientei Qi Magen. In concluzie, daca eu o sa fiu de acord se va trece la producerea in serie pe scara larga a Qi Magen, pt a inlocui terapia chimica(vectorul material al informatiei terapeutice), atunci cand raspunsul la aceasta devine ineficient, in ciuda dozelor tot mai mari de medicamente( nu doar in cazul diabetului, ci si al depresiei, insomniei, infectiilor bacteriene si virale-dupa cum stiti, inaintea declansarii pandemiei cu H1N1, WHO a anuntat aparitia unor tulpini H5N1 rezistente la majoritatea antiviralelor cunoscute).

Am corectat si am pus in ordine mesajul de mai jos, care trebuie cunoscut de cat mai multi oameni

"Istoria realizarii Qi Magen si a Spiridusului"

Spiridus ELF este realizat de mine in 2004, impreuna cu un electronist(Ion Besliu), pe care l-am tratat fara aparate prin emisie de Qi (ki;chi)[am studiat acupunctura si sunt maestru qigong, asa ca stiam ca unde merge energia (in lb. chineza: qi ,chi; in lb. japoneza: ki) merge si sangele (xue)]. Acest domn electronist avea laba piciorului neagra de la un diabet, si era programat sa fie amputat in ziua urmatoare primei intalniri . Din cauza ca piciorul s-a inrosit, dupa emisia de qi, si s-a reluat circulatia sanguina, medicii nu l-au mai amputat si i-au spus chiar sa continuie tratamentul cu maestrul japonez(asa l-am sfatuit sa le spuna despre persoana care l-a tratat, fiindca pe mine nu ma interesa sa am coada la usa ).

Acel dispozitiv botezat azi Spiridus ELF l-am abandonat ca ineficient si poluant electromagnetic(realiza LF- low frequency prin interferenta intre unde radio, exact ca la interferenta undelor ultrasonore, care genereaza "batai" in domeniul audibil ), dar a fost preluat de patronul acestui electronist(Alexandru Musat), care l-a amenintat ca il da afara, daca nu i-l preda, spunandu-i ca tot ce se produce de catre angajatii firmei in timpul lor liber apartine firmei[asta este justificarea, care mi-a fost furnizata de electronist(Ion Besliu), atunci cand

l-am intrebat: "de ce a permis ca munca mea si a lui sa fie insusita de patronul sau ?"- aceasta justificare este inregistrata pe CD audio].

Cei ce au inteles ca acest spiridus este omologat si in mare face aceleasi lucruri- trebuie sa stie ca aceasta omologare apartine de fapt doar unui prototip de incercare aruncat la gunoi ( botezat Spiridus ELF) al produsului creat de mine (Qi Magen); domnii care il produc azi il trateaza ca pe o afacere, si nu au nici o competenta si nici o tangenta cu domeniul in care doar eu am pregatire, cercetari si carti publicate(vedeti colaborarea cu d-l dr. Dumitru Constantin Dulcan si cu dr. Florin Bratila si in cartile publicate). Autorii acestui furt ar trebui sa-i creada orbi sau prosti, pe toti ceilalti oameni, ca sa considere, ca isi pot insusi ceva dintr-un domeniu in care nu au nici o pregatire, fara ca nimeni sa nu inteleaga acest lucru.

Una este sa se faca descoperiri simultate, de catre doi oameni, care cauta acelasi lucru(realizarea simultana a primului telefon; fiindca dvs. d-le sunteti biolog va puteti gandi la Charles Darwin si la Alfred Wallace), si este altceva, ca cineva sa apara din senin cu un produs de testare, aruncat la gunoi, al cercetarii altcuiva.

Ce diferenta este intre Qi Magen si Spiridus ELF, comercializat in magazinele bucurestene?

(E numai diferenta de pret?-Am inteles ca acest spiridus este omologat si in mare face aceleasi lucruri)

Qi Magen utilizeaza 18 procesoare si produce sute de milioane de tipuri de impulsuri, care au fost repartizate in 99 de categorii, din lista pe care o vedeti in imaginea de pe QI MAGEN :

http://www.flickr.com/photos/qimagen/

Fiecare dintre cele 99 categorii sunt amplasate in cele 12 clase vibratorii de care apartin fiintele umane si sunt deplasate sau shiftate permanent in faza, pt a corespunde portilor deschise,conform cronobiologiei (crono-acupuncturii).

Spiridus ELF produce 7 frecvente fixe, date de combinatia a trei butoane: luate cate 1=3 posibilitati, cate 2=3 si cate 3=1.

Sa nu uit sa va spun ca dispozitivul actual QI MAGEN, nu mai emite doar impulsuri electromagnetice

printr-o antena de ferita, ca un aparat de radio, asa cum facea prototipul de incercare aruncat, botezat Spiridus ELF, ci foloseste o antena Graal Star[o tehnologie de conversie in camp morphogenetic, care repara ADN-ul uman, revitalizeaza apa si organismul uman, si il protejeaza impotriva insertiei virusurilor, care nu pot contamina un organism, decat comandand celula in care intra, ca aceasta sa-l reproduca-vedeti brevetul norvegian al Quantum Star, unde se afirma ca informatiile privind constructia acestui dispozitiv au fost obtinute printr-un medium de la civilizatia din Atlantida, si tehnologia cunoscuta civilizatiilor extraterestre-vedeti proiectul Lotus]. Aceasta antena Graal Star folosita in Qi Magen are dimensiuni mici, cat un patrat cu latura de 4 cm, in care se afla un lotus cu 12 petale, similar Shri Yantra si centrului energetic subtil al inimii (Anahata chakra.).Vedeti imagini pe:

http://www.flickr.com/photos/mirahorian/

Am testat si o varianta care functionaza ca portal interdimensional fara alimentare cu impulsuri, un disc patrat cu latura de 11 cm, care s-a dovedit utila in maladii terminale[ intr-o clinica de boli terminale, unde se afla pacienti cu metastaza, despre care medicii afirma ca nu mai au de trait decat 1-3 luni, s-a realizat o testare oarba, pt a exclude efectul placebo- 12 persoane au primit 12 discuri identice de 11x11cm, cu aceeasi imbracaminte exterioara, si doar unul singur avea in interior un graal(acest lucru nu-l cunostea nici preotul care a initiat testarea si care-i pregatea pe pacienti sa se impace cu ideea trecerii dincolo de aceasta viata-rezultatul testarii a fost acelasi cu cel obtinut anterior (doar persoana care a utilizat antena Graal Star a ramas in viata, dupa un an de purtare nonstop); asa cum va spuneam experimentul a fost initiat de preotul care dorea sa se convinga ca nu este un efect placebo, si care a avut inima sa-i folosesca pe acesti oameni pe post de cobai-doar o singura persoana a supravietuit testarii si traieste si azi, dupa doi ani.

Mai exista si un caz de vindecare al unei tinere cu scleroza in placi( caz diagnosticat ca atare de catre medici din trei clinici). Azi aceiasi medici considera ca diagnosticul initial a fost gresit, fiindca este greu sa accepte ca o persoana, care era imobilizata la pat , prezinta azi disparitia factorilor indicati anterior in mod repetat , de catre analizele efectuate, si poate sa mearga din nou si sa se simta bine( in toamna trecuta a fost la culesul viei). Persoana mentionata este fiica contabilei d-lui Ghiulbenghian Jirair si poate fi contactata

Antena Graal Star externa poate fi trimisa prin priority post impreuna cu prospectul.

Despre Graal Star vedeti detalii pe:

HOLY GRAIL A TRANS-DIMENSIONAL GATE TO DNA REPAIR AND ETERNAL YOUTH/SFANTUL GRAAL-O POARTA INTERDIMENSIONALA PT. REPARAREA ADN

http://www.myspace.com/graalstar

http://holygrail1.multiply.com/

http://360.yahoo.com/graalstar

Domeniul de utilizare al Qi Magen:

-infectii micotice, bacteriene si virale(AIDS,SIDA,HIV,H1N1,H5N5), unde medicatia actuala s-a dovedit ineficienta

-maladiile in care administrarea unor doze tot mai mari de medicamente a devenit ineficienta(insomnie,diabet) sau in cele in care se recomanda implantarea de dispozitive generatoare de impulsuri (depresie, parkinson).

detalii despre gripa porcina si mod de tratament pe:

QI MAGEN-OUT OF PANDORA’S BOX OF CHEMICAL MEDICATION

QI MAGEN-ELIBERAREA DIN CUTIA PANDOREI A MEDICATIEI CHIMICE

http://www.myspace.com/qimagen

http://qimagen.multiply.com/

http://www.danmirahorian.com/

Qi Magen ! O strapungere in infectiile virale: HIV, SIDA, gripa aviara, gripa porcina sau mexicana, H5N1, H1N1

http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=202417109&blogId=486377647

http://qimagen.multiply.com/

In concluzie oamenii pot folosi pt. vindecare trei vectori,directii sau cai:

1. vectorul material (chimic) al informatiei terapeutice(medicamentele), care ne polueaza atat propriul organism[efecte teratogene; altereaza ADN-ul uman],cat si celelalte organisme(plante, animale) tratate astfel in caz de infectii microbiene, micotice ori virale [si produsele acestora, pe care le folosim drept hrana (lapte, fructe, legume, carne, miere, )]

2. vectorul energetic(impulsuri; curenti) al informatiei terapeutice; de pilda impulsurile produse de Qi Magen- care este un creier artificial) ori

3. vectorul informational, care comanda vectorul energetic(impulsurile), al informatiei terapeutice-propriul generator de impulsuri(creierul) prin metoda de relaxare pilotata auditiv. Creierul nostru deja genereaza impulsurile necesare regenerarii, intineririi ,vindecarii si reglarii tuturor functiilor corpului (temperatura, presiune sanguina, glicemie), dar pt a face asta trebuie sa intram in starea necesara(vedeti ce spunea Brancusi:"greu nu e sa facem ceva, ci sa intram in starea necesara").

Atunci cand ma refer la metoda de relaxare prin pilotare auditiva- ca la o cale antica pentru trezire, de reamintire a adevaratei noastre identitati, de vindecare, scadere in greutate, cresterea performantelor (artistice, mentale, sportive), invatare rapida si acces la Banca de Date a Universului, trebuie sa va spun ca aceasta cale este deosebita de hetero hipnoza si de autohipnoza(se foloseste aceeasi poarta a transei si aceeasi scara, pe care fiintele umane au coborat-o si au cazut in captivitate sau robie, dar aceasta scara este parcursa in sens contrar, pt a ajunge la eliberare (moksha)[vedeti vechea cale a dacilor; termenul zamolxe, interpretat azi drept un zeu, din cauza programarii conceptuale, desemna odinioara=calea catre, veriga dintr-un lant(za)+ eliberare(moksha); acelasi lucru se intampla si in alte traditii de pe Terra, care nu au fost colonizate: in taoism, tao este cale iar nu un zeu; in crestinism, cuvantul lui Iisus a indicat calea pt a ajunge la starea divina, la Imparatia cerurilor din noi insine, dar oamenii au fost manipulati sau conditionati sa ramana la tiparul zeificarii si idolatrizarii] ; am scris despre adevarata identitate a omului pe siturile:


HIDDEN KNOWLEDGE/CUNOASTEREA ASCUNSA

http://www.myspace.com/hiddenknowledge1

GUIDED AWAKENING/TREZIRE PILOTATA

http://www.myspace.com/guided_awakening

Aceste explicatii suplimentare se gaseau pe forum la rubrica istoria qimagen, pana au fost sterse de un binevoitor (hacker platit), dar mai exista pe internet in sute de alte locuri.

Ieri am pus la cautare pe google:"Istoria realizarii QI MAGEN si a Spiridusului" si se pare ca au facut tot ce au putut sa scoata articolul din f. multe locuri(unde am relatat cursul evenimentelor despre care va scriu mai jos; daca puteti va rog sa-l faceti public si dvs. fiindca adevarul nu poate fi ascuns, doar fiindca in Romania sunt azi atat de multi oameni, care si-au vandut onoarea pt. o mana de arginti(ma gandesc ca nu este o coincidenta faptul ca acest articol a disparut din zeci de forumuri, dar au ramas articolele postate inainte si dupa; pt. aceasta eliminare a articolului cineva a platit ). Puteti publica chiar aceasta corespondenta."

sursa qimagen




JOHANN GRANDER,-VRAJITORUL APEI, DIN TIROL

The Imaginarium of Doctor Parnassus - Trailer

'The Imaginarium of Doctor Parnassus' este o poveste fantastica despre morala, adusa in zilele noastre. Dr. Parnassus calatoreste cu extraordinarul sau 'Imaginarium', punind in scena un show in care membrii audientei au irezistibila oportunitate de a alege intre lumina si bucurie sau intuneric si depresie. Binecuvintat cu un dar extraordinar ce ghideaza imaginatia celorlalti, Dr Parnassus este si blestemat cu un secret intunecat.
Cu mult timp in urma a facut un pact cu diavolul, Mr. Nick, in care a cistigat imortalitatea. Dupa mai multe secole, cind si-a intilnit adevarat iubire, Dr. Parnassus a facut un alt pact cu diavoulul, schimbindu-si nemuriarea cu tineretea vesnica, cu conditita ca atunci cind primul sau nascut va atinge virsta de 16 ani, sa i-l dea lui Mr.Nick....ce se intimpla mai departe veti descoperi de Craciun, cind va fi lansat filmul.




VIATA LUI BUDDHA

Monday, August 17, 2009

POLOVRAGI REPRISE





























































































Pozele promise la
postul despre pestera magica Polovragi, via manastirea Polovragi, cetate izolata in mijlocul muntilor.
Primele poze sint cu o structura stranie, ce apare din ce in ce mai intens cu fiecare an, ca o depunere de calcar linga un piriu subteran, si seamana cu Maica Domnului, zic ei, cu Zeita Mama a getilor, zic eu. Sa nu uitam ca pestera nu are sfirsit si este veche de 200.000 ani, folosita din stravechime pentru ritualuri sacre.


overcome

SINGUR

Cu vintul in pinze pornim in viata increzatori. Inconjurati de prieteni, parinti, frati si iubit/a. Viata pe nava e minunata; ziua, soarele se oglindeste in mare, iar delfinii sar voiosi pe linga vas, daruindu-ne inapoi bucuria. Bem, mincam impreuna cu ai nostrii si descoperim peisaje minunate, insule feerice pline de lucruri noi si fascinante, plaje ca-n povesti, unde ne relaxam.
Noaptea, stelele iau foc pe cerul intunecat oglindind iubirea ce ne mistuie pe dinlauntru, oglindita la rindul ei in corpul si ochii partenerului.

Zilele trec si incepem sa observam ca sintem inconjurati de, din ce in ce mai putini prieteni, parintii au disparut si ei, fratii sint undeva departe, mai primim un ravas adus de pescarusi de la ei. Soarele devine arzator, noaptea rece si stele din ochii iubitului nu se vad, pentru ca ploapele ii sint inchise de somn.
Dar noi navigam in continuare, incapatinati, dornici sa ajungem la telul nostru, la Ixtlan, tarimul mitic, paradisul pierdut pe care stim ca il vom gasi, pentru ca trebuie, pentru ca daca nu-l gasim de ce ne-am mai nascut?De ce am indurat furtuni si foamete si sete si pierderile prietenilor?

Dar de cite ori zarim o insula sau un tarm, atunci cind sintem gata sa juram ca acela e edenul, ixtlanul mult dorit, pamintul pe care calcam pentru o clipa este un tarim ostil. Si iar plecam cu nava noastra, si ea ingreunata de scoici si alge si soare si prea multa sare. Si prietenii credinciosi au plecat mult, unii au cazut peste bord, sau s-au inecat in furtuni, fratii au pierit si ei sau poate pescarusii nu-i mai gasesc.Alti prieteni noi, putini, pasesc sfiosi pe nava ta intrebindu-te daca poti sa-i duci si pe ei la Ixtlan, daca si tu crezi ca Edenul exista. Si plecati mai departe.

Si ajungeti in nord si apa acum e inghetata si nava nu mai poate inainta. Te uiti in jurul tau si prietenii au debarcat pe alte tarmuri, familia ta e pierduta undeva in negurile timpului, departe, iubitul a plecat de mult si esti singur. Noaptea arctica incepe in curind si ti-e frig. Singurul lucru cald pe care mai poti sa-l simti sint lacrimile ce-ti curg pe obraz, si singura caldura este a rasuflarii tale ce incepe si ea sa inghete. Si toate insulele calde, si toti iubitii, prietenii, parintii, soarele si stelele iti rasar acum in minte si durerea este coplesitoare. Ixtlanul nu exista, iubirea nu exista, nici un sentiment adevarat.
Te ghemuiesti in cabina si astepti sa mori, astepti ca Sora Alba sa vina miloasa si sa faca durerea sa dispara si sa nu mai simti nimic, sa uiti tot.

Si deodata usa se deschide si te vezi pe tine, imbujorat/a de emotia descoperirii, tu asa cum esti in putere, frumoasa, puternica, increzatoare. Dublul te ia de mina si te scoate afara pe punte. Spectacolul incredibil al aurorei boreale iti taie rasuflarea. Stelele cinta, aerul colorat te invaluie si totul in jurul tau e energie, culoare, muzica. Moartea, in stinga ta iti face cu ochiul sugubeata aminindu-te cu inca o zi , sau cine stie...
Iar dublul iti susura incet:'tot timpul am fost linga tine prea iubita mea..eu te-am sprijinit, eu ti-am suflat cuvintele de intelepciune, eu te-am sfatuit, eu ti-am indepartat prietenii si iubitii falsi. Ia-ma in brate macar odata si ia putere de la mine'.

Extazul apare gradat, in timp ce incet, delicat, dublul se topeste in tine incalzindu-te, facindu-te sa te simti implinit, daruindu-ti o noua viata, ascutindu-ti vederea, caci iata, Ixtlanul e chiar in fata ta, a fost mereu acolo, intrarea era chiar prin pata de intuneric numita umbra. Ai brusc o mare realizare: ai fost tot timpul in Ixtlan.
Iar umbrele, cele ce ti-au intunecat vederea, astfel incit nu ai putut vedea decit proiectiile lor de frica, de razboi, de conflict, de singuratate, umbrele ard acum schelalaind jalnic, mistuite de caldura din inima ta.
Si dublul zimbeste, si ingerii cinta, si moartea ride, rabdatoare, facindu-ti cu mina.

pentru CORINA


Ill read to you here, save your eyes

Youll need them, your boat is at sea
Your anchor is up, youve been swept away
And the greatest of teachers wont hesitate
To leave you there, by yourself,
Chained to fate

I alone love you
I alone tempt you
I alone love you
Fear is not the end of this!


Sunday, August 16, 2009

Fatboy Slim feat. Macy Gray - Demons

supreme




more about "Fatboy Slim feat. Macy Gray - Demons", posted with vodpod

I TRY-MACY GREY




Games, changes and fears
When will they go from here
When will they stop
I belive that fate has brought us here
And we should be together babe
But we're not
I play it off, but I'm dreaming of you
And I'll try to keep my cool, but I'm feenin'

I try to say goodbye and I choke
Try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not here
Goodbye and I choke
I try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not here

I may appear to be free
But I'm just a prisoner of your love
And I may seem all right and smile when you leave
But my smiles are just a front
Just a front, hey
I play it off, but I'm dreaming of you
And I'll try to keep my cool, but I'm feenin'

I try to say goodbye and I choke
Try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not here
Goodbye and I choke
I try to walk away and I stumble
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not here

Here is my confession
May I be your possession
Boy, I need your touch
Your love, kisses and such
With all my might I try
But this I can't deny
Deny

I play it off, but I'm dreaming of you
(but I'm dreaming of you babe)
And I'll keep my cool, but I'm feenin'

I try to say goodbye and I choke (yeah)
Try to walk away and I stumble
Though I try to hide, it's clear
My world crumbles when you are not near
(when you are not near aahh)
Goodbye and I choke (yeah, yeah, yeah)
I try to walk away and I stumble (hey, hey, hey)
Though I try to hide it, it's clear (say it Lord)
My world crumbles when you are not here

Goodbye and I choke (I'm choking)
I try to walk away and I stumbe
Though I try to hide it, it's clear
My world crumbles when you are not near
(when you are not near, yeah, yeah yeah)
Yeah, yeah..

MUZICI FRUMOASE


Beyonce-Halo
Asculta mai multe audio Muzica


LISTA LUI CABRAL DE MUZICI DE SUFLET PENTRU AZI

DESPRE VAMPIRI



GASIT CU SINGE PE UTUBE DIN CAUZA LEGILOR DE COPYRIGHT-TWILIGHT SOUNDTRACK-PARAMORE/DECODE
POUR LES CONNOISSEURS!

Women in Asatru


In Heathenism women do not only have equal rights with men, they are considered to have a better contact with the Gods than men. Christian-patriarchal thoughts, like the following quotation from Thomas of Aquinas, "Woman relates to man as the imperfect and defective relates to the perfect," or the Bible-quote from Ephesians 5:24 "As the Church is subject to Christ, so also should wives be subject to their husbands in all things," are completely alien to Heathen thought.

In our society women are still openly subjected to a greater or lesser degree of prejudice. The oppression of women began in Europe with the spread of Christianity. In a one-god religion there is no place for a Goddess, and therefore no place for women on the Earth. "Let the women be silent in the Church, for they should remain in submission," is a familiar Bible-quote (1 Cor. 14:34). In consequence, the women's movement really began shortly after the Christian conversion in the Middle Ages. With Inquisition and Witch-hunt Christianity attempted to preserve the dominance of men and to exterminate magickally active women and healing-women. Voltaire estimated that 9 million Witches fell victim to this madness, and even in our own times there are Witch-hunts in Third World nations. The ideology behind it hasn't changed, and is still counted as a holy book---the Bible. "Thou shalt not suffer a Witch to live," (Exodus 22:18) is the desert-spirit Jehovah's order to his followers.

It was quite different among our Germanic and Celtic ancestors. Women were highly honored and were paid attention, people asked them for their advice and followed it, wisewomen (Witches) traveled through the land, and their intuition was valued, as they were welcomed as healers and prophetesses. Women had a choice of how they wanted to live and the housewife had the authority to make decisions for the household. Women could make their own decision on such matters as abortion. The hatred of the human body and human sexuality that Christianity brought was not present in Heathenism. Besides the roles of the housewife and the wisewoman, there were also women warriors, as for example the Gothic Amazons reported by Jordanis around the year 600. They defended their land for 200 years against the enemy. Therefore women had and have a free choice as to how they want to live. The social position of the housewife in those days much higher than it is today. There are old Heathen customs which give evidence of this high position. The wife carried, as a token of her freedom, a dagger, and as token of her authority the keys of the house. She managed the household income (her husband had to give her his wages), she received the first food at mealtimes, and so on.

The high position of women continued in some ways into the Middle Ages, as for example in the lyric poetry of the minnesingers, which the newly converted Heathen used to counter the official Christian contempt for women. [Translator's note: The minnesingers were poets of the 12th and 13th century who wrote poems expressing the love of a knight for his lady-love.]

In our mythology there are equally powerful Goddesses and Gods. In the Heathen creation myth women and men were created at the same time from two trees, the man from an oak and the woman from an elm, and they are therefore of equal worth.

This high position of women we would like to contrast to the oriental (Middle Eastern) contempt for and oppression of women.

From the Introductory Booklet of the Germanic Glaubens-Gemeinschaft (Germanic Faith-Community), an Asatru group founded Germany in the year 1907. Written by: Geza von Nemenyi. Translation from the German by: Nissa Annakindt

BANCILE FURA BANII SI GUVERNELE LE ACOPERA

The Banks Steal Money While The Government Covers For Them

outlaws1In the News (from The Washington Post):U.S. Weighs Single Agency to Regulate Banking Industry” Senior administration officials are considering the creation of a single agency to regulate the banking industry… Under the current system, banks can choose their regulator.

In stirile de la Washington Post se scrie ca Statele Unite se gindesc sa infiinteze o singura agentie care sa regularizeze industria bancara....in sistemul actual bancile isi aleg singure autoritatile care sa le regularizeze functionarea.

Because the OCC, OTS and FDIC are funded by fees from the banks, the regulators have an incentive to compete for business by offering more lenient oversight. The system also divides supervision of the largest financial conglomerates among multiple agencies, each with responsibility for certain subsidiaries, creating gaps in coverage that companies have exploited.

Din cauza ca aceste organizatii sint fondate prin intermediul fondurilor donate de banci, organismele ce regularizeaza functionalitatea bancilor primesc bonusuri pentru a fi competitivi in afacere, adica daca ca sint mai ingaduitori. Sistemul actual de asemenea divide supervizarea celor mai mari conglomerate financiare in multiple agentii, fiecare cu alte responsabilitati, creeind gauri ascunzind ce au pierdut companiile.

My Comment: There is no other solution but to create an international coalition of financial bodies. However, the petty human ego will not allow people to realistically accept this alternative as the way out of the crisis.

Comentariul lui Rav: Nu exista o alta solutie decit creearea unei coalitii internationale a corpurilor financiare. Totusi, din cauza egoului uman, oamenii nu vor accepta in mod realist aceasta alternativa ca o iesire din criza.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites