Friday, July 10, 2009

FRIDAY NITE FUN

RAIN



Ploua afara. Mirosul crud de frunze strivite imi intra in nari ca un drog usor ce te lasa golit de suferinta si cu capul plin de vise letargice. Ploaia, opium dulce cu gust de balarii nestiute imi patrunde carnea spalindu-mi urmele iubirilor trecute.
Ploua a dulceata noilor saruturi.Ploua cu stele in seara asta cind luna mare si grea ma trage in sus pe firmament pentru a-mi arata incintata inca o data fata semi-adormita a Pamintului.
Vrajile lente de dragoste vor izbucni odata cu seva pamintului la primele raze de soare.

'Cele rele sa se spele

cele bune sa se-adune'

Ploaia imi spune ca si noi, zeii cazuti din paradisul placerilor permanente trebuie sa luam trup aici, in
manussa loka, si sa traim printre oameni, sa simtim fiorul despartirilor, durerea extazului nerepetat, sagetarea nasterilor, sfisierea copiilor, pentru ca altfel nicodata, dar niciodata nu vom putea sa dorim eliberarea, orbiti in beatitidinea si extazul uniunii sublime a trupurilor noastre de lumina.

MANTRA IMPOTRIVA MAGIEI

















Asa cum ne-a spus lama la seminar, OM MANI PEME HUM HRI! este mantra efectiva impotriva magiei negre DACA este spusa cu Intentia de a umple de compasiune si iubire persoanele ce ne fac magie neagra, si cu viziunea clara ca putem muri miine.
A-l avea in fata pe SHINJE, regele mortii mereu cind spunem mantra, este o modalitate de a-l omagia, iar el la rindul sau, cind vom ajunge in fata sa, ne va recunoaste. SHINJE are obiceiul de a scurta viata oamenilor ce se cred nemuritori, in schimb lungind-o pe a celor ce au nevoie de mai mult timp pentru a se perfectiona spiritual
.
OM MANI PEME HUM HRI! (108 times)


Thursday, July 9, 2009

P.S.la DARK

DARK makes us navigate when we solitary take off on the sea of awareness. Sometimes we hit each others luminous eggs accidentally for a moment or an aeon, out of time, when the tear of the Eagle slips under his wings, falling down on earth as a pure moment iced in pain.
Happiness irrupts. Light evolves. Darkness reigns! Freedom incites!

DARK

You let me violate you
You let me desecrate you
You let me penetrate you
You let me complicate you
(Help me...)
I broke apart my insides
(Help me...)
I've got no soul to tell
(Help me...)
The only thing that works for me
Help me get away from myself,

I wanna fuck you like an animal
I wanna feel you from the inside
I wanna fuck you like an animal
My whole existence is flawed
You get me closer to God

You can have my isolation
You can have the hate that it brings
You can have my absence of faith
You can have my everything

(Help me...)
You tear down my reason
(Help me...)
It's your sex I can smell
(Help me...)
You make me perfect
Help me think I'm somebody else

I wanna fuck you like an animal
I wanna feel you from the inside
I wanna fuck you like an animal
My whole existence is flawed
You get me closer to God

Through every forest
Above the trees
Within my stomach
Scraped off my knees
I drink the honey, inside your hive...
You are the reason I stay alive..

Paul Anthony Taylor - Despre cosmarul numit CODEX ALIMENTARIUS


Paul Anthony Taylor - Despre cosmarul numit CODEX ALIMENTARIUS
- Director pentru Relatii Externe al Fundatiei "Dr. Rath" din Germania -

"Codex Alimentarius este un instrument al fortelor care promoveaza un guvern mondial, controlat de corporatii"

Sub presiunile de decenii ale industriei farmaceutice transnationale, la 31 decembrie 2009, se intentioneaza implementarea fortata la nivel mondial a legii numite CODEX ALIMENTARIUS - Legea produselor alimentare sau Codul produselor alimentare. Desi in aparenta legea ar avea menirea sa protejeze standardele alimentare si medicale moderne, Codex Alimentarius intentioneaza sa scoata in afara legii orice metoda alternativa in domeniul sanatatii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare si a vitaminelor. Practic, un tsunami gigantic ameninta tot ceea ce ar putea fi un potential concurent pentru industria farmaceutica. Boli precum cancerul, SIDA, maladiile cardio-vasculare, care ar putea fi tratate prin metode naturiste, vor fi lasate in seama medicamentelor de sinteza, care si-au dovedit, in majoritatea cazurilor, ineficienta si chiar periculozitatea. Totul, pentru a nu periclita uriasele profituri ale industriei farmaceutice mondiale.
Doctorul Matthias Rath, directorul fundatiei care-i poarta numele, descrie aceasta situatie astfel: "Adevaratul scop al industriei farmaceutice mondiale este de a castiga bani pe seama bolilor cronice, si nu de a se ocupa de prevenirea sau eradicarea acestor boli... Aceasta industrie este responsabila de un genocid permanent si raspandit, ucigand in acest mod milioane de oameni..." In cadrul unui interviu oferit in exclusivitate, directorul pentru Relatii Externe al Fundatiei "Dr. Rath", d-l Paul Anthony Taylor, ne-a vorbit despre soarta care ne asteapta daca nu ne vom ridica glasurile impotriva legii Codex Alimentarius. De mentionat ca la Parlamentul European au fost depuse circa 500 de milioane de petitii, dar, in ciuda acestei jumatati de miliard de semnaturi, directivele Codex Alimentarius au fost adoptate. Pana la 31 decembrie, Romania urmeaza sa se supuna ordinului lui "Big Brother".

"Parlamentarii romani n-au nici o putere in fata Codex Alimentarius"

- De cata vreme traim "la cot" cu acest Codex, domnule director?

- Din 1963, de cand a fost adoptat. Fiind compus din standarde globale pentru toate produsele alimentare, inclusiv pentru suplimentele alimentare folosite in terapiile alternative, Codex Alimentarius va trebui aplicat de toate tarile. Lucrand ca un bloc, cele 27 de tari membre ale UE, inclusiv Romania, folosesc din ce in ce mai mult Codexul ca pe un vehicul de reglare a situatiei globale, asa cum emana el de la UE.

- Va fi Codexul obligatoriu dupa 31 decembrie? Ar putea parlamentul roman sa-l respinga?

- Toate standardele alimentare globale produse de Codex sunt deja efectiv obligatorii, gratie faptului ca sunt folosite de Organizatia Mondiala a Comertului (WTO), ca reper in adjudecarea disputelor internationale comerciale din domeniul alimentelor. Sanctiunile comerciale si uriasele costuri financiare care pot rezulta din pierderea unei astfel de dispute lasa tarile membre ale WTO fara alta optiune, decat introducerea standardelor Codexului in legile lor nationale. Romania este reprezentata la intalnirile Codex de oficiali din Autoritatea Nationala pentru Siguranta Alimentara si de Ministerul Agriculturii. In toate imprejurarile, acesti oficiali primesc ordine de la Guvernul roman si de la Comisia Europeana. Astfel stand lucrurile, Romania si guvernele celorlalte 26 de membre ale UE participa activ la conceperea standardelor alimentare globale, care ameninta sanatatea si viata intregii planete. In vasta majoritate a cazurilor, chiar daca ar dori sa respinga Codexul, parlamentarii romani nu pot avea o implicare semnificativa in acest proces. Practic, n-au nici o putere.

"Controland accesul nostru la alimente sanatoase si sigure, la medicina naturala, fortele din spatele Codexului intentioneaza sa ne controleze vietile"

- Cum va influenta Codexul sanatatea Planetei?

- In esenta, Codex Alimentarius este campul primar de batalie politica, unde razboiul se duce intre cei ce regleaza si controleaza productia alimentara mondiala, in drumul ei de la ferma la furculita. Ca sa raspund punctual intrebarii dumneavoastra, pe langa alimentele obisnuite, Codexul stabileste, de asemenea, standarde pentru vitamine, minerale si suplimentele alimentare, pentru produsele organice, produsele modificate genetic, etichetarea alimentelor, reclame, aditivi, reziduuri de pesticide si medicamentele veterinare. Din toate acestea, este evident ca legea Codex pune din ce in ce mai mult accentul pe interesele economice - in particular regasite in industriile farmaceutice, chimice si de produse modificate genetic - in detrimentul sanatatii umane. Fara dubiu, deci, Codexul este intr-adevar un instrument al fortelor care promoveaza asa-numita "globalizare" si un guvern mondial controlat de corporatii. Controland accesul nostru la alimente sanatoase si sigure, la medicina naturala, fortele din spatele Codexului intentioneaza sa ne controleze vietile.

- Pe site-urile Codex se spune ca le va controla in sens bun, spre binele tuturor oamenilor. Oare ar trebui sa fim linistiti?

- Comisia Codex Alimentarius considera interesele comertului international cu alimente ca fiind mult mai important decat protejarea sanatatii consumatorilor. Controland si limitand accesul nostru la alimentele sigure si sanatoase si la suplimentele alimentare, se poate vedea ca, in principal, Codex promoveaza interesele de multe miliarde de euro ale industriei farmaceutice. Pentru aceasta industrie, orice promovare a terapiilor naturiste este vazuta ca o amenintare directa pentru medicamentele chimice. Asadar, sper ca cetatenii romani nu vor gandi nici o clipa ca au un prieten in Codex.

- Credeti ca are Codex un sistem atat de performant, incat sa poata controla toate magazinele de suplimente nutritive din lume?

- Sistemele puternice de control guvernamental isi trag puterea din nepasarea publica. Daca popoarele stau in expectativa si nu reactioneaza, daca tu doresti sa traiesti sub o dictatura globala, controalele lor sunt eficiente. Daca nu, esti singurul care poate aduce schimbarea. Este vremea solidaritatii! Ca sa poata sa ne controleze sanatatea in viitor, Codex si UE depind de ramanerea popoarelor lumii in ignoranta fata de abordarile naturiste ale terapiilor alternative. Dandu-ne seama de asta, eu si colegii mei am dezvoltat recent un curs online, intitulat "World Health Alphabetization" (Alfabetizarea Lumii in domeniul Sanatatii). Directionand oamenii spre site-ul nostru - www.wha-www.org- puteti contribui la eradicarea analfabetismului privind sanatatea pentru voi insiva, pentru familie, prieteni, colegi si comunitatea in care traiti. De asemenea, am creat cateva site-uri utile tuturor celor ce doresc sa scape de amenintarea reprezentata de medicina "ortodoxa", promovata de marile trusturi farmaceutice: www.arv-facts.com// www.chemo-facts.com// www.cholesterol-fact.org// www.pharma-fact.org.

"Semnati Petitia pentru un Referendum asupra Terapiilor Naturiste, la www.eu-referendum.org!"

- Vor fi publicatiile precum "Formula AS", care promoveaza terapiile naturiste, amenintate de restrictiile Codexului?

- Libertatea de expresie este deja sub amenintare in UE. Din fericire, sunt doua foarte importante lucruri pe care reviste precum "Formula AS" le pot face pentru a contribui la schimbare: promovarea Initiativei Referendumului European (www.eu-referendum.org) si promovarea site-ului "EU Facts" (www.eu-facts.org).
Paul Anthony Taylor - Despre cosmarul numit CODEX ALIMENTARIUS

Germania - manifestatie anti - Codex

Primul include o petitie de respingere a asa-numitului "Tratat de la Lisabona" si o petitie pentru construirea unei Europe pentru popoare, de catre popoare. Foarte importanta este Petitia privind un Referendum asupra Terapiilor Naturiste. Indemnati cititorii sa intre pe site si s-o semneze. Peste un sfert de milion de europeni au semnat deja si avem astfel sustinatori in toate cele 27 de tari ale UE. In site-ul Fapte Europene (EU Facts), avem publicate documente istorice privind "democratia" de tip Bruxelles si de unde se trage ea. In plus, oamenii vor intelege cum se incearca "livrarea" Europei, odata pentru totdeauna, intereselor corporatiilor. Prin Tratatul de la Lisabona, Comisia Europeana va fi ridicata la gradul de Guvern European, Guvern al Comisarilor, fara sa fi fost vreodata ales ca atare si in conditiile in care Parlamentul European va fi lipsit progresiv de putere. Iata ce rol important poate avea revista dumneavoastra.

"Codexul plaseaza restrictii severe asupra formelor naturale de ingrijire a sanatatii"

- Dati, va rog, un exemplu de cum interzice Codex suplimentele naturiste.

- Sunt deja cateva texte Codex care plaseaza restrictii asupra beneficiilor pentru sanatate, ce pot fi atribuite suplimentelor alimentare. Probabil cel mai semnificativ exemplu este adoptarea, in 1979, a Ghidului General asupra Teoriilor Naturiste. Radacina problemei Codexului este aceea ca plaseaza restrictii severe asupra formelor naturale de ingrijire a sanatatii. Ca sa fiu mai exact, Ghidul Codex interzice urmatoarele: 1.Teoriile care sustin ca o dieta echilibrata si mancarea obisnuita din supermarket nu reusesc sa furnizeze totalul de nutrienti de care are nevoie un om sanatos. Teorii pe care le sustinem noi, Fundatia "Dr. Rath", bazandu-ne pe faptul ca alimentele, legumele si fructele nu mai contin nutrientii de acum cateva decade, si de aceea trebuie suplimentate cu minerale si vitamine. 2. Teoriile care sustin ca alimentele (inclusiv suplimentele alimentare) pot fi folosite in prevenirea, stoparea sau vindecarea bolilor, in asociere cu vitaminele si mineralele. Sunt suficiente dovezi si evidente stiintifice care demonstreaza ca micronutrientii pot preveni si trata bolile, numai Codex refuza sa le ia in consideratie, de teama ca industria farmaceutica isi pierde pietele. Nimeni n-ar trebui sa mai aiba nici un dubiu ca legea Codex incearca sa impiedice oamenii de a avea acces la informatiile cruciale despre sanatate, care ar putea salva milioane de vieti.

- Care este pozitia Codex fata de agricultura bio? Altfel spus, cuvantul "organic" este sau nu pe placul Codex?

- Pericolul cheie in acest context este acela ca legea Codex a slabit in permanenta definitia cuvantului "organic". Ca rezultat, substante candva interzise sunt astazi permise din nou, cum ar fi bioxidul de sulf si etilena, folosite pentru coacerea fortata a bananelor si a fructelor de kiwi, desi este cunoscut ca acestea cauzeaza reactii alergice, ulcere si tumori canceroase. Este monstruos sa numesti un fruct "organic", cand a fost transportat crud mii de kilometri, in containere frigorifice cu bioxid de carbon, si apoi bombardat cu etilena pentru a se coace, in preziua distribuirii in magazine. La prima vedere, producatorii multinationali vor sa beneficieze de preturile mai mari ale alimentelor organice, dar fara a-si bate capul prea mult, cum fac micii fermieri specializati in adevaratele produse bio. In realitate, producatorii multinationali de alimente modificate genetic, sustinuti de Codex, vad alimentele organice ca pe o amenintare a modelului lor de business, pentru ca acestea nu pot fi patentate. Rolul Codexului este, deci, de a proteja interesele producatorilor de medicamente chimice si de a-i elimina pe producatorii de suplimente naturale si agricultorii bio.

Pentru mai multe informatii despre Codex Alimentarius si Fundatia "Dr. Rath", vizitati www4dr-rath-foundation.org// Domnului Paul Taylor ii puteti scrie la e-mail: p.taylor@dr-rath-foundation.org

O lună jumate de Oameni darnici

Oamenilor, cu mare drag şi bucurie, mai trag o linie. S-a făcut o lună jumate de când am început o nouă etapă a campaniei oamenidarnici. După cum vă spuneam şi după primele 10 zile, mi-aţi depăşit aşteptările. Mulţi dintre voi nu doar aţi pus pe site-ul sau blogul vostru banner-ul campaniei, ci v-aţi făcut timp să adunaţi lucruşoare şi să vă întâlniţi cu mine să mi le daţi. Ştiţi câte s-au adunat? Foarte multe! Unii saci, deja sortaţi şi puşi pe căprării sunt la ai mei părinţi drăguţi care mă susţin în demersurile mele, alţii sunt la mine în sufragerie, spre bulversarea motanului meu Miqui care nu prea mai ştie cum să ajungă pe balcon să se tolănească la soare. Am primit şi 4 calculatoare, pe care master Escu mă va ajuta să le primenesc ca să le pot duce în stare perfectă de funcţionare.

Ieri am făcut deja un pachet cu hăinuţe, dar şi pampers şi şerveţele de curăţat, câteva săpunuri şi periuţe şi paste de dinţi, pentru 3 bebeluşi de la Iaşi, ai căror părinţi (2 mame singure şi un tată abandonat de soţie) se descurcă foarte greu. Am aflat de ei de la o prietenă învăţătoare care mi-a povestit foarte emoţionată cum fiecare din aceşti părinţi luptă pentru copilaşi, dorindu-şi să-i crească, nu să-i abandoneze, în ciuda faptului că viaţa e extrem de grea. Sunt convinsă că nu vă veţi supăra că pe lângă cele 5 locaţii clar specificate pe site, vom mai ajuta şi pe alţii, atât cât putem.

De asemenea, sunt foarte fericită şi încântată să vă spun că în cont s-au adunat până acum 1.510 lei de la Anto, Isa, Robert Lukacs, Bogdan şi Jane care au donat chiar de 2 ori, şi de la Adi care a trimis tocmai de la Sâmbăta un plic foarte generos. Şi Clarisa Cor y amor a făcut o donaţie, după ce am achiziţionat nişte superbe inele de la ea, m-a rugat ca banii să-i pun în cont.

În ideea în care deja s-au adunat foarte multe lucruri, e păcat să le ţin aiurea până în septembrie, aşa că am decis să devansez zilele de dus sacii la locaţii. Peste două săptămâni mă vor ajuta mama şi Cati să duc multe multe la Chitila. Apropo, vă rămăsesem datoare cu nişte poze din acea genială zi când am dus cu Pedro şi Mielu cele 4 paturi la Chitila.

Peste 3 săptămâni mă voi întâlni cu acei tineri care sunt infectaţi cu HIV şi le voi duce, în afară de haine şi încălţăminte, prosoape, perne şi ceva cosmeticale (săpun, pastă, periuţe, etc). Tot pe atunci voi ajunge, voi vedea care dintre voi mă va ajuta cu încă o maşină, la Casa Soarelui. La copilaşii drăgălaşi de care au grijă Fraţii Marist, din zona Apusului, voi ajunge, tot aşa, cu ceva ajutor, cu haine, jucării, cărţi şi calculatoare pe la începutul lui august. Cel mai lung şi mai încărcat drum, la Valea Plopului, va fi pe 15 august. Am stabilit deja cu Dan Şelaru că vom avea ajutor materializat în dubă încăpătoare.

Ce înseamnă toate astea? Că ce se întâmplă e minunat! Că sunt convinsă că şi mai departe, pentru la iarnă, de sărbători, vom avea ce şi de la cine aduna lucruşoare pentru a-i bucura puţin pe cei care au atâta nevoie. Ştiţi că adunaţi, toţi copiii şi tinerii pe care îi ajutăm sunt în jur de 250? Vi se pare puţin?

Înainte de a vă mulţumi personal, vreau să vă spun ceva minunat. Acum o lună, Adela îmi scria că vrea să-mi fure ideea şi la Cluj, acolo unde locuieşte ea. Zilele trecute mi-a dat marea veste: s-a pus în mişcare! "LIIIIAAAAA!!!!!!!! Uau, am primit prima donatie din partea unei tipe care lucreaza la 24 Fun aici in Cj. Maine ma intalnesc cu ea sa discutam si o evetuala promovare pt actiune". A găsit un centru de copii cu dizabilităţi unde este nevoie de haine, cărticele, dar şi produse mai speciale (pampers pentru mai mult de 20 kg, prosoape, săpun, periuţe şi pastă de dinţi). Vă rog din suflet, voi cei din zona Clujului sau care ştiţi oameni în Cluj, ajutaţi-o! Îi puteţi scrie la adresa adela.rusu@gmail.com şi după cum i-am auzit vocea la telefon, e o drăguţă şi o energică şi o entuziastă.

Doresc să vă mulţumesc încă o dată fiecăruia dintre voi, cei care v-aţi dovedit deschişi şi darnici. De la Sibiu m-am întors cu lucruşoare de la Rhodi, care la rândul ei adunase de la Ramoo şi Dorina. La Braşov mi-a făcut o mare plăcere să mă întâlnesc cu Răzvan, cu Adina Dush şi cu Doina, mama lui Cristi (care tocmai din Belgia a dorit să ajute cumva). În Bucureşti, ca o Ana lui Manole umblând de nebună prin ploaie, tunete şi fulgere, m-am văzut şi am băut cafele cu Roxana, Mihaela şi Oti, Jane, Ada, Cornelia Marmoţica (la rândul ei a adunat lucruşoare şi de la Loredana şi Cristina), Alin Pamflezistul, Mihai V., Mona Stef, Ioana Mirică, Sofia, sora Antoanetei, draga mea Oana. Prietenul Nick m-a ajutat să aduc acasă calculatoarele donate de frumoasa anonimă care a donat şi paturile. Un "mulţumesc" special vreau să-i spun lui Cristi, tatăl lui Gruia, care şi-a găsit timp să se întâlnească cu mine, deşi urma să plece cu Gruia la operaţie în China în mai puţin de 2 săptămâni. Din tot sufletul le doresc să fie un succes intervenţia.

De săptămâna viitoare, după ce mă întorc din odiosul team-building unde voi pleca într-o oră, mă voi vedea cu Răzvan, Maria Magie noire, Gilda, Anuşca, Daniela, Bianca, Dan Burlacu, tiza Lia şi sper eu că vor mai apărea nume pe parcurs. În plus, aştept un pachet special tocmai din Germania, de la Die Christine.

Dacă am uitat pe cineva, vă rog să mă iertaţi şi să mă trageţi de mânecă.

Am o mare rugăminte la voi: fiţi mândri de voi şi bucuraţi-vă! Sunteţi minunaţi. Şi faceţi ceva special şi frumos. Daţi mai departe măcar bucăţi din ce am scris. Să vadă lumea că se poate. Că nu suntem ignoranţi, muţi şi orbi. Şi poate vor apărea şi alţii, care până acum poate nu au ştiut că se poate face un gest simplu care înseamnă enorm. Vă mulţumesc
lialia

HARRY POTTER


HARRY POTTER SI PRINTUL SEMIPUR tocmai a fost lansat. Abia astept sa-l vad...
Am terminat de citit 'HP si talismanele mortii', ultima carte din seria HP si pot spune cu mina pe inima ca geniul lui GK Rowlings m-a lasat cu gura cascata.Este un tur de forta sa scrii o carte atit de mare ca ultima, dar este un tur si mai mare de forta sa tii toti cititorii cu sufletul la gura atunci cind o citesc.
Eu am luat-o de la fiimea care nu a dormit citeva nopti ca s-o termine.Ea o luase de la fiimiu cu care atentie!nu s-a batut si nu s-a certat atita timp cit el a citit-o. IAr eu nu am dormit decit minimum necesar ca sa o termin.
Cita energie poate sa aiba o carte ca la fiecare pagina sa te faca sa sari in sus de emotie?

Ideile magice dezvoltate de carte de asemenea mi s-au parut extrem de puternice. Raul nu este intotdeauna infrint de lumina alba blablabla si binele nu cistiga mereu.
Ceea ce cistiga INTOTDEAUNA however este puterea sacrificiului din iubire, si forta indestructibila a prieteniei.

Iar eroii, ca HP, nu sint acele fiinte pure, luminoase, angelice, ci oameni ca noi toti cu ginduri sinistre, dorinte de razbunare si sete de singe.
Ce ii face eroi? Protectia celor ce s-au sacrificat pentru ca ei sa cistige o cauza, prietenia nezdruncinata si lipsita de interese personale sau tradari a celor din jur si mai ales, dorinta de a nu ii dezamagi pe cei ce au crezut in ei in cele mai negre momente ale lor cind se indoiau de orice urma de umanitate ramasa in inima lor.
Harry Potter, te iubesc!

Wednesday, July 8, 2009

Doi ani într-un univers paralel


Dieter Kersting, un agent de schimb, în vârstă de 44 ani, din Germania, a dispărut într-o zi printr-o uşă rotativă, petrecând doi ani într-o lume paralelă, unde timpul nu avea niciun înţeles şi totul părea straniu.

A reapărut în noiembrie 1993, fiind găsit în toiul nopţii, plimbându-se de-a lungul unei artere foarte aglomerate. La început, poliţiştii au fost şocaţi de înfăţişarea sa şi de limba neînţeleasă pe care o vorbea. Convinşi că este un psihopat, doctorii i-au administrat un sedativ. Calmat, agentul de schimb din Frankfurt, Germania, a descris câteva etape ale călătoriei sale într-o altă lume. Helmut Stein, medicul care s-a ocupat de caz, spunea: „Există universuri paralele şi acest om aduce încă o dovadă asupra acestei realităţi. Nu putem încă explica fenomenul, dar lumi ciudate, necunoscute nouă, există alături de a noastră. Şi, uneori, din motive pe care nu le putem deocamdată înţelege, uşile se deschid, permiţând oamenilor să pătrundă.”

Dieter Kiersting a dispărut la 27 februarie 1991, în timp ce mergea la slujbă, printr-o uşă rotativă. După câteva săptămâni de cercetare, poliţia a declarat că „nu există nicio explicaţie pentru dispariţia d-lui Kersting dar, cu siguranţă, nu este vorba despre o glumă proastă”. La începutul cercetărilor, dr. Stein era sceptic, dar după ce l-a ascultat, a început să se convingă că spune adevărul. Deşi erau lipsuri uriaşe în memoria sa, descrierea lumii în care trăise doi ani nu avea nicio legătură cu Pământul. Conform povestirii sale, totul era negru şi, la început, a avut o senzaţie de cădere. Apoi, Kersting nu-şi mai amintea ce s-a petrecut mai departe. Însă, brusc, a ajuns pe o stradă aglomerată, într-un oraş unde caii şi boii trăgeau căruţele în formă de ou şi zeci de mii de oameni se deplasau dintr-o parte în alta a străzii, răcnind ceva într-o limbă pe care el nu o înţelegea, fiind deosebit de violenţi: se atacau unii pe alţii cu cuţite şi arme şi chiar dacă existau victime, nimeni nu părea să sufere şi nimeni nu murea.

Kersting a mai vorbit despre nişte sunete şi umbre care păreau a fi entităţi. Însă, când i s-au cerut alte explicaţii, deodată a intrat într-o stare de agitaţie şi tulburare, s-a speriat şi a început să ţipe… Deşi trecuseră doi ani, Dieter insista că timpul stătuse pe loc, iar Dr. Stein specula ideea că pacientul său ar fi intrat într-o lume în care trecutul, prezentul şi viitorul se petreceau simultan (se percepeau în simultaneitate), fără a exista o desfăşurare secvenţială, o progresie a timpului…„Experienţa acestui om ar putea să ne schimbe fundamental concepţia despre realitate şi existenţă pentru totdeauna”, declară el. (A.M.)

MY SLEEPING KARMA-TY MEZTLI



My Sleeping Karma - Svaatanya
Asculta mai multe audio Divertisment

EVIAN ROLLER BABIES

Michael Jackson nu m-a atins niciodată. Tatăl meu m-a pus să mint pentru bani, recunoaşte Jordan Chandler, cel care l-a acuzat pe star de pedofilie

Cuprins de remuşcări după moartea megastarului, Jordan Chandler, cel care l-a acuzat în 1993 pe Michael Jackson de pedofilie, mărturiseşte că totul a fost doar o înscenare, scrie site-ul smaknews.com.
Foto (1)

"Nu am intenţionat niciodată să-l distrug pe Michael, dar tatăl meu m-a pus să spun numai minciuni. Acum nu mai pot să îi spun lui Michael cât regret răul pe care i l-am făcut şi nici nu mai pot spera ca el să mă ierte", ar fi declarat Jordan Chandler, citat de smaknews.com.

În 1993, Jordan Chandler, în vârstă de 13 ani, a spus poliţiei şi psihiatrilor că Michael Jackson l-a obligat să întreţină relaţii sexuale cu el şi le-a dat acestora o descriere detaliată a părţilor intime ale cântăreţului.

Cazul a fost soluţionat în afara Curţii de Justiţie, iar Jackson a plătit familiei lui Chandler 22 de milioane de dolari. Cu toate că scandalul s-a soluţionat, Michael Jackson, dărâmat emoţional şi fizic, a început să ia antidepresive.

Declaraţiile de acum ale tânărului dau sens unei înregistrări descoperite pe vremea procesului. Atunci, Evan Chandler, tatăl lui Jordan spunea: "Dacă mergem mai departe cu asta, vom câştiga "in stil mare". Nu am cum să pierd. O să obţin tot ce vreau şi el va fi distrus pentru totdeauna!"

Jordan ar fi declarat că tatăl său l-a pus să spună că Jackson l-a atins în zonele intime, l-a sărutat şi a întreţinut chiar şi relaţii sexuale cu el.
"Acum, pentru prima dată, nu mai suport să mint. Michael Jackson nu mi-a făcut nimic, totul a fost o minciună a tatălui meu care vroia să scape de sărăcie", a declarat Jordan, însă mult prea târziu pentru a-i oferi linişte cântăreţului pentru toate traumele suferite din cauza acuzaţiilor nedrepte.
sursa

I HAVE A DREAM




















Ascult sirenele de dimineata si megafonul ce urla pe strada sa ne dam la o parte ca trece o coloana oficiala. Si ce daca?


Visez si io ca presedintele, baietii din guvern si toti pomposii sa mearga O ZI INTREAGA cu transportul in comun din Buk. O zi in care sa-si transpire pretioasele camasi HARMANI de sute de euroi prin metroaie, iar tantile ministrese sa-si rupa tocurile pe scarile troleibuzelor. Vuitoanele sau Birkinurile lor de mii de euro sa fie tinta tiganilor hoti din 102 si sa trebuiasca sa stea cu ochii'n patru pentru ca vreun binevoitor sa nu le ciordeasca.


Visez si io ca EBA sa mearga cu tramvaiul 8 in Rahova si sa-si puna atent curul la perete ca nu cumva vreun labagiu sa-i faca vreo bucurie pe fustita mult prea scurta si pornografic de scumpa pentru doar un sfert de metru de material chinezesc.


Si daca se poate, Fairy Godmother, please please please fa ca 3/4 din masinile mitocanilor din Bucale sa dispara brusc luate de o tornada.


Promit sa nu ma mai bat pe strada, sa nu le mai arat mudra binecuvintarii soferilor ce incearca din greu sa ma calce pe traversare, si sa nu mai pun piedici pitzipoancelor de la metrou ce blocheaza accesul postindu-se in fata usilor fara motiv.


Ah, si sa nu mai visez in secret la instaurarea vizei de Bucuresti.


Tuesday, July 7, 2009

LAMA TANPAI ACHARYA



Monday, July 6, 2009

FANTOMA LUI MICHAEL JACKSON LA NEVERLAND

JHAMBALA MANTRA




Sunday, July 5, 2009

INITIERE IN BUDDHA AL PROSPERITATII-JHAMBALA


Va reamintesc ca MAESTRUL TANPAI LAMA RIMPOCHE ACHARYA a hotarat sa predea initierea in BUDDHA JHAMBALA, luni, 06 iulie 2009

Initierea in BUDDHA JHAMBALA-Buddha prosperitatii si norocului, este o initiere speciala pentru noroc, fericire, abundenta in casa si in afaceri.

Este o initiere ce aduce abundenta in minte, trup si spirit.

Invataturile ne vor ajuta sa cultivam bogatia intelepciunii mintii-deoarece daca dorim o bogatie materiala trebuie sa avem si multa intelepciune, sa stim sa transformam esecul in succes si astfel sa fim capabili sa actionam cu mintea plina de pace iar cultivarea bogatiei intelepciunii se va dezvolta in noi.


Va asteptam cu drag intre orele 18-21

la sediul Universitatii Hyperion din str. Popa Nan nr. 90-92, sector 2 (la intersectie cu Calea Calarasilor, langa Piata Traian)

Lama a hotarit sa dea aceasta initiere ca un dar pentru Romania lovita de criza financiara si pentru ucenicii sai cu probleme materiale.

Totusi, cei ce isi pot permite pot dona pentru manastirea maestrului din Ungaria, atit cit pot si doresc.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites