Friday, February 13, 2009

YOGA SECRETA

Thursday, February 12, 2009

CELE 5 TEHNICI TIBETANE ALE INTINERIRII

In 1930 colonelul englez Bradford a descoperit o manastire tibetana localizata in inaltul muntilor. Calugarii ce locuiau acolo, cu toate ca erau foarte batrini aratau tineri si plini de vitalitate, zvonindu-se ca au descoperit Fintina Tineretii. Discutind cu ei, coloneul Bradford a aflat ca practicau cele 5 ritualuri ale intineririi, un set de exercitii ce, repetat zilnic cu regularitate, avea proprietatea de a intineri si insanatosi practicantii. Mai mult de atit, intreg setul nu lua mai mult de 20 de minute de practica. Incintat colonelul a copiat exercitiile si a inceput sa le practice,
publicind mai apoi manuscrisul sub titlul "Cele cinci ritualuri tibetane ale intineririi".
Va prezint mai jos setul de exercitii. Succes!

YOGA CALDURII PSIHICE-TUMMO

Una dintre cele 6 yoga ale lui Naropa, TUMMO sau yoga caldurii psihice este o tehnica extrem de avansata ce permite suportarea cu bine a temperaturilor scazute din munti, fara a fi imbracat.

Desigur, acesta este doar un efect al tehnicii in sine, a carui esenta este identificarea cu Vajra Yogini, forma minioasa a Mamei Divine(minioasa pentru ca este protectorul suprem ,cea care alunga demonii egoismului din noi si purifica reziduurile karmice).

Scoala de Bon din Europa organizeaza un retreat in martie 2009 in Graz Austria, in care aceasta tehnica va fi predata de catre maestri initiati Bonpo.
Pentru mai multe amanunte accesati pagina lor, aici:

http://blah.math.tu-graz.ac.at/bon/tummo.html


ANCHETA ASUPRA LUMII INVIZIBILE-EXCEPTIONAL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites