Wednesday, December 23, 2009

Un OZN piramidal a fost filmat deasupra Kremlinului (VIDEO)






Un OZN piramidal a fost filmat deasupra Kremlinului (VIDEO)

O piramida de mari dimensiuni ce parea a fi un OZN survoland palatul Kremlinului a dat nastere unor speculatii frenetice cum ca Rusia ar fi vizitata de nave cosmice extraterestre.

Obiectul zburator neidentificat a fost comparat cu un "Vehicul Imperial" din seria de filme Star Wars, iar martorii oculari l-au apreciat ca masurand aproximativ o mila (1.6 kilometri) in latime.

Exista in acest moment doua scurte inregistrari video care par sa ilustreze obiectul neidentificat, pe timp de zi si pe timp de noapte, ele fiind difuzate in mod repetat pe posturile tv de stiri din Rusia. Ambele filmari au fost realizate de amatori.

Conform marturiilor, "aeronava" a plutit pret de mai multe ore deasupa Pietei Rosii din Moscova, iar clipurile ce atesta "invazia" au ajuns deja in toate topurile versiunii rusesti de YouTube.


Identitatea formei de pe cer nu a fost confirmata si, cu toate ca pe buzele tuturor sta intiparit termenul "OZN", autoritatile moscovite au refuzat sa comenteze fenomenul. Nick Pope, fost analist al departamentului ufologic din cadrul Ministerului de Aparare Britanic, care a vizionat filmarile, sustine ca avem de-a face cu unele dintre cele mai impresionante imagini de acest fel pe care le-am urmarit vreodata.

"La inceput, am crezut ca este vorba despre o reflexie, insa parea sa se miste in spatele unui cablu de curent, ceea ce a anulat aceasta teorie", a declarat Pope.

Sursa: The Telegraph

2 comments:

WTF?? Mai evident de atat nu cred ca se putea

cam in timpul ala au fost si deasupra bucurestiului

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites