Thursday, December 17, 2009

Profesor de arte marţiale bătut de maimuţe

 Un bărbat din China care a învăţat mai multe maimuţe să deprindă secretele artelor marţiale, pentru a susţine spectacole pe stradă, a rămas şocat când a văzut că mamiferele au folosit tehnicile învăţate pentru a-l ataca.

Lo Wung şi-a antrenate maimuţele în stilul taekwondo, iar acestea se luptau zilnic în faţa unui supermarket din oraşul Enshi, provincia Hubei, pentru a-i distra pe cumpărători şi a-i aduce profit stăpânului.

La un moment dat, o maimuţă a profitat că stăpânul ei a alunecat pe stradă şi l-a surprins cu o lovitură perfectă de picior din săritură, aplicată direct în cap. Văzând una ca asta, celelalte maimuţe nu au stat pe gânduri şi au tăbărât pe maestrul lor, snopindu-l în bătaie.

"Am văzut cum una l-a pocnit direct în ochi. Pe alta a apucat-o de ureche, iar aceasta l-a apucat şi ea de nas. A fost mai interesant decât un film cu Bruce Lee", a declarat un martor l-a incident, citat de Ananova.

Ţn cele din urmă, Lo Wung a reuşit să preia controlul asupra maimuţelor, imobilizându-le cu ajutorul unei frânghii pentru a le împiedica să fugă.

2 comments:

de unde se deduce ca cei mai buni elevi isi depasesc maestrul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites