Monday, November 23, 2009

REMEDII AYURVEDICE IMPOTRIVA DURERII DE CAP









































*Aplicati sare pe un mar si mincati-l devreme dimineata, bind apa calduta si dupa citeva minute lapte caldut.Aceasta va vindeca durerea de cap.


*Curatati 2 catei de usturoi si mestecati-i. In citeva minute durerea va disparea.


*Daca durerea de cap provine de la tulburari stomacale atunci beti suc de lamiie caldut.

*
Inchideti nara dreapta si aplicati ulei de rapita in cealalta.Respirati incet. Daca durerea e normala si nu cronica, aplicati pulbere de scortisoara pe frunte pentru a o diminua.

*Daca va doare capul din cauza unei gripe si va curge nasul, ambele picioare se tin in apa fierbinte.


*Daca durerea este cronica, pisati simburi de migdale si prajiti-i in ghee, sau unt. Amestecati cu apa fierbinte si mincati-i.


*Daca ati racit si va doare capul, pisati un gram de cinepa:) si doua cuisoare si incalziti aceasta pasta. Aplicati pe frunte.


*Sfarimati pulpa unui dovleac si aplicati din ea pe frunte. Durerea cauzata de excesul de calura va dispare in mai putin de o ora.


*Amestecati cardamom-hel- pudra, cu un pahar de lapte si beti.


*Patru picaturi de
ghee amestecat cu lapte, se picura in nari pe rind.Folositi acets remediu pentru o saptamina si problema va dispare.

Dieta pentru a scapa de durerile de cap

Fructe si lapte consumate astfel: in prima saptamina se maninca fructe si se bea doar suc de fructe natural.Seara lapte caldut cu miere.

A doua saptamina se adauga suc de lamiie cu miere intre 6 si 7 dimineata. La 8 se bea suc de morcovi si se maninca 8 stafide mari, citeva curmale uscate si smochine, impreuna cu citiva mieji de migdale. Apoi se bea lapte cu cardamom.Laptele a fost fiert in prealabil cu ghimbir. La prinz-12 -se maninca salata de legume verzi, si iaurt. La ora 5 dupa amiaza se maninca fructe, iar la 7 fructe cu o supa de legume. La 9 seara se iau 2 linguri de supa.
Apoi luati 2 linguri de ghee, 8 migdale, citeva seminte de mac, putin cardamom, 4 boabe de piper negru, si mixati-le. Adaugati in mixer putina apa.Apoi prajiti acest amestec in ghee si fierbeti in 200 ml lapte.Amestecul se ia cind va culcati.
Astfel veti vindeca stresul si problemele de somn.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites