Monday, November 16, 2009

PRELUATI PE BLOG

Stimate Domnule Senator, am gasit urmatorul articol pe newz.ro si cred ca, poate ajuta in a prezenta dovezi ca ¨pandemia¨ de H1N1 nu e accidentala. Articolul e pe linkul: http://www.newz. ro/stire/ 95031/conspirati a-pandemica- dateaza-din- 2006/ Cele bune si respect pentru ceea ce faceti pentru romani si Romania.

Dupa cum se stie, Organizatia Mondiala a Sanatatii a bagat intreaga planeta in 'carantina' declarind pandemia de gripa noua sau porcina. Si e normal ca in aceste conditii fiecare, de la guvernanti la sefi de companii, sa se ia masurile ce se cuvin pentru a impiedica raspindirea virusilor. Dar ce faci cind dai de un document al unei companii care inca din 2006 era convinsa 100% ca in urmatorii cinci ani sigur va avea loc o pandemie si redacta un plan detaliat de masuri impotriva gripei?

Presupuneri de… 100%

Pe data de 2 noiembrie, site-ul canadian 'preventdisease. com' a postat 7 pagini dintr-un document intern al companiei IBM intitulat 'Planul de Achizitii pentru Servicii & Global IOT Europa, Sinteza Planului Pandemic'. Astfel, potrivit site-ului canadian, documentul este unul interdepartamental, si a fost distribuit nivelului superior de management al IBM, in Franta in anul 2006. Care sint principalele presupuneri ale planului IBM?

Potrivit documentului postat de '
preventdisease. com', din care spicuim, 'Exista o sansa de 100% ca in urmatorii 5 ani sa existe o pandemie. In timpul pandemiei un maxim de 30% din forta de munca va fi disponibila. Vom face un plan pentru doua valuri pandemice, fiecare cu o durata de 12 saptamini, cu o perioada de 12 saptamini de pauza. Va exista un semnal declansator din partea Corporate Pandemic VP probabil cu citeva zile inaintea semnalului declansator oficial venit din partea OMS. In fiecare tara unde operam, vom raspunde pozitiv cerintelor guvernelor. Pandemia va dura 12 saptamini, iar al doilea val va urma la 3-4 luni dupa. Absentele personalului vor fi peste nivelul normal si vor creste in timp ajungind la un maxim de 50% pentru o perioada de aproximativ doua saptamini, in plinul unui val pandemic sever'.

Potrivit '
preventdisease. com' documentul descrie de asemenea 'carantine' si proceduri operationale spre a fi luate cind se va anunta oficial 'pandemia' de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii. Concluzia? Cunoasterea dinainte a unui astfel de eveniment nu putea sa existe, decit daca pandemia era un eveniment planificat, se arata pe pagina electronica.

Eveniment? Care eveniment?

Pe linga precizia de 100% pe care o releva documentul, mai apare o fraza in care un cuvint nu are ce cauta. Fraza din document este aceasta: 'Daca nu putem defini toti Clientii Critici inaintea evenimentului, atunci vom avea nevoie de un proces (validare/escalare) pentru a autoriza servicii catre Clientii Critici care nu exista pe lista initiala'. Ce cuvint nu are ce cauta aici? Cuvintul EVENIMENT. Pentru ca, evenimentul este o actiune ce are o desfasurare certa intr-un spatiu si intr-un timp dat. Adica un eveniment intotdeauna va avea loc in anumite conditii impuse de organizator.

Cam acesta ar fi firul logic ce ar defini un eveniment. Cit despre definitia cuvintului, potrivit DEX, 'evenimentul' este o intimplare importanta, de mare insemnatate… Incheiem cu concluzia celor de la '
preventdisease. com': 'Cu siguranta, acest document este dovada clara ce demonstreaza ca 'pandemia' de gripa aviara/porcina actuala este un eveniment orchestrat ce duce la vaccinari in masa sponsorizate de OMS si Natiunile Unite. Acest singur document dovedeste definitiv ca exista o intelegere secreta la nivel international in spatele 'pandemiei de gripa aviara/porcina' si un plan international de a crea o boala la nivel mondial'.

Sigur, exista posibilitatea ca documentul respectiv sa fie contrafacut de un adept al 'Teoriei Conspiratiei' . Daca e asa, de ce a asteptat trei ani ca sa-l faca public? Ca sa fie 'facatura' mai de incredere? Nu ne putem pronunta… Si nici nu ne-am propus asta… I-am contactat
telefonic pe cei de la IBM Romania care ne-au declarat ca nu au cunostinta de acest document, prin urmare nu comenteaza.

preluat de pe http://www.urbaniulian.ro/2009/ 11/08/conspirati a-pandemiei- gripei-porcine- pusa-la-cale- din-2006/

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites