Tuesday, November 17, 2009

HEALTH NEWS

*Hormonii modificati genetic din industria laptelui, provoaca sigur cancer
Un raport industrial ce sustine ca hormonii modificati genetic-RBST- Recombinant Bovine Somatotropinis -sint siguri, a fot criticat recent de Coalitia pentru prevenirea Cancerului din SUA.
Unul dintre efectele primare ale acestor hormoni asupra vacilor este acela ca le imbolnaveste, repercusiuni care sint trecute prin lapte consumatorului.

Monsanto, creatorul rBST, a fost fortat sa recunoasca adevarul ca acesti hormoni produc aproximativ 20 de efecte toxice, toate afectind laptele consumat cu diverse boli.

Cind fermierii trateaza vacile de aceste boli cu antibiotice, acestea se adauga la toxinele din lapte.Acest lapte contine nivele alarmante de (IGF-1) care inhiba abilitatea naturala a corpului de a se apara si a respinge cancerul.


*Avocado ofera beneficii remarcabile pentru sanatatea pielii
Avocado este hidratantul natural al Mamei Natura. Cu grasimile lor sanatoase si fitonutrienti, ofera beneficii remarcabile pielii umane, atit atunci cind sint mincate cit si cind sint folosite pe piele direct.
Amestecati un avocado pisat cu putin lapte caldut sau fulgi de ovaz si aplicati aceasta masca pe fata.LAsati 10 minute si curatati cu apa din belsug.Veti observa diferenta!
De asemenea mincind jumatate de avocado pe zi veti face nivelul colesterolului sa scada.
Uleiurile din avocado au efectul si de a reduce inflamatia muschilor, si vindeca dermatitele si artritele.
Fiind bogat in
vitaminele A, D si E, este bine sa il aplicam direct pe zona afectata.

*
Medicamentele folosite pentru tineri ce au schimbari de stari psihice, dureri sau epilepsie, provoaca boli psihice

Prozac ce creste riscul mortii bruste ALE unor femei ce erau inainte sanatoase, somnifere ce cresc rata sinuciderilor la batrini, iata citeva din rezultatele unui studiu efectuat de oamenii de stiinta de la Universitatea
'Georgetown University Medical Center' (GUMC) din Washington.
Ei au aratat si in studiile lor anterioare ca aceste medicamente cauzeaza moartea celuleor creierului.Deoarece aceste arii ale creierului sint cruciale pentru
regularea starilor psihice, abilitatea de a gindi si miscare, oamenii de stiintaau investigat daca aceste medicamente afecteaza comportamentul oamenilor. Dupa testele efectuate pe puii de cobai, rapsunsul a fost clar DA!

*Vaccinurile si sarcina nu se amesteca!

Dintr-un forum de pe internet: "Mi-am facut atit vaccinul pentru gripa sezonala cit si cel pentru gripa porcina.Eram gravida in 9 saptamini, joi. Duminica deja avortasem.Culmea e ca doctorii imi spusesera sa-mi fac vaccinul.Mai bine imi ascultam presimtirile si nu-mi faceam nimic!"
Acesta nu este un caz izolat.
In primul rind, gripa porcina este mai putin periculoasa decit o gripa severa sezonala.
Cercetarile REALE realizate de cercetatori independenti si NU platiti de industria farmaceutica, au confirmat acest lucru. Dar media a ingropat aceste cercetari.

Totusi un ziar din SUA, CBS Washington Unplugged, a revelat adevarul despre aceste cercetari independente.Rezultatele reale au fost ca majoritatea statelor din America au raportat 5% sau chiar mai putine imbolnaviri de gripa porcina.
Conform rapoartelor Dr. Russel Blaylock, neurochirurg si autor al cartii Excitotoxins: The Taste That Kills, multe studii au aratat ca stimulind in mod artificial sistemul imunitar poti provoca o reactie a cytokinei ce distruge creierul in formare al fetusului.

Plutind in thimerosal, mercur si aditive ca si formaldehyde si alte toxine, vaccinul circula in interiorul fetusului provocindu-i autism, schizophrenia,si alte probleme neurologice.

*Atentie Phthalate: medicamentele contin hormoni ce feminizeaza baieteii

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Rochester au aflat ca phtalatii-gasiti in multe produse din plastic-feminizeaza baietii.Studiul a fot publicat in Journal of Andrology.
Phthalatii se gasesc in PVC, perdelele de dus, mobila de plastic si masinile de spalat.

Procesul de feminizare incepe in timpul sarcinii, distrugind testosteronul din fetus.
Cum stim ca acestia sint folositi pe scara larga SI in industria farmaceutica?
Acest link ne duce la o carte
(http://books.google.com/books?id=e7...) ce ne arata din ce sint alcatuite pastilele pe care le luam:

Acetone
Purified water
Hydroxypropyl Methyl Cellulose Phthalate
Vanillin
Acetylated Monoglycerides
Alcohol

Aceasta combinatie de chimicale extrem de toxice este pregatita la temperaturi inalte, apoi din ea se prepara suprafata pastilelor pe care le inghitim!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites