Wednesday, November 25, 2009

FILMUL DE SEARA-THE OPUS (2009)



















Iată un nou film inspiraţional - motivaţional cu tentă spirituală, de tip educaţional şcolăresc, asemănător documentarului "THE SECRET - Law Of Atraction"
(click aici pentru vizionarea acestuia).
Ideile din filmul de azi sunt oarecum asemănătoare cu cele din Secretul, dar prezentate în alt ambalaj, însă cel puţin la fel de atractiv ca şi primul.

"Ce este OPUS-ul?

Unul dintre dicţionare defineşte opusul ca fiind "Cea mai memorabilă şi grandioasă compoziţie a vieţii şi moştenirii unui compozitor". Aceasta este definiţia care explică cel mai bine obiectivul acestui film, cel puţin.

Fiecare persoană născută pe această planetă vine cu un potenţial de a crea un Opus incredibil. Dar numai câţiva oameni fac asta. De ce?

În aceast film, care este o frumoasă continuare a filmului "Secretul - Legea Atracţiei", veţi găsi sfaturi pline de înţelepciune oferite de oameni de succes şi învăţători de top ai lumii occidentale (Jack Canfield, Dr John Demartini, Dr Joe Vitale, Morris “Omul Miracol” Goodman, Mark Victor Hansen şi Douglas Vermeeren, ca să numim câţiva), legate de modul în care îţi poţi face visele realitate, iar intenţiile, împliniri în toate domenile: sănătate, prosperitate, relaţii şi realizare de sine. Majoritatea acestor învăţători au participat şi în filmul SECRETUL.

Filmul The Opus, este povestea unui tânăr care îşi urmează visul înfruntând provocări aproape insurmontabile şi reuşeşte să răzbată - acest tânăr este Vivaldi! "
- o traducere şi adaptare după textul de prezentare al filmului de pe site-ul oficial http://www.goko.com.au/theopus/
sursa fymaa


http://www.goko.com.au/theopus/

VEDEŢI FILMUL, TRADUS, AICI:

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites