Friday, October 16, 2009

OPT REMEDII CE TRATEAZA DIABETUL NATURAL























































In afara de hrana vie si eliminarea zaharului complet, trebuie sa beti lapte natural crud. In cartea sa
The Devil in the Milk, Dr. Kevin Woodford explica cum tipul de lapte pe care-l bem reflecta in mod direct o crestere a cancerului, diabetului si alte boli.

CELE OPT REMEDII ANTIDIABET


1. Frunze de smochin

Frunzele de smochin trateaza f. bine diabetul, dar si bronsita, ciroza, tensiunea ridicata, probleme ale pielii si ulcere. Cele mai multe remedii folosesc ramurile sau 'laptele' acestui copac sacru.
Tincturile de smochin trebuie folosite imediat si facute zilnic.
Folosind extract de frunze de smochin, diabeticii vor avea nevoie de mai putina insulina zilnic-trebuie baut pe stomacul gol, dimineata.
Un remediu aditional este sa fierbi frunze de smochin in apa filtrata sau de izvor
si sa o bei ca pe un ceai.

2. Semintele negre


Semintele negre cunoscute ca Nigella Sativa sint o cura pentru majoritatea bolilor, si sint considerate miraculoase in Orient. Au fost folosite la orice de la acnee la bolile pancreasului si cancer, iar doctorii sint incintati de rezultat.
Timp de 7 zile luati 6 lingurite din uleiul de seminte negre.
Uleiul trebuie luat de 3 ori pe zi.Dupa aceasta perioada luati 2 lingurite dimineata si 2 seara, timp de 4 zile. Urmati cu 2 lingurite timp de 2 zile. Beti multa apa dimineata si ungeti-va cu ulei pe tot corpul inca 10 zile. Uleiul trebuie amestecat cu suc de fructe. In cazul bolilor incurabile, tratamentul se repeta.
Pentru diabet se ia jumatate de cana de seminte ce au fost incalzite cu jumatate de cana de seminte de mustar si 1/4 de coji de rodii. Amestecati-le intr-un blender. In fiecare zi se ia 1/8 cana din acest amestec intr-o lingurita ulei seminte negre, cu o ora inainte de mese. Trebuie luat cel putin o luna

3. Fenugreek -SCHINDUF

Luati 5-30 grame la fiecare masa sau 90 gr o data pe zi, dar nu mai mult. De asemenea nu se amesteca cu alte medicamente o data. Daca aveti intolerante, consultati-va cu medicul inainte, deoarece apar efecte adverse.

4. Scortisoara

Conform siteului Cancer Tutor.com, "cel putin 1/2 lingurita pe zi inmoaie membranele celulelor. Scortisoara lucreaza la fel ca insulina, de aceea scade nevoia de insulina imediat!"

5. Extractul de seminte de struguri

Puteti gasi capsule-se iau 3 /zi, sau ulei, dar nu depasiti 300 mg/zi la o greutate corporala medie.


6. Uleiul de masline


O dieta bogata in ulei de masline extravirgin previne diabetul, conform cercetarilor.Folosindu-l se reduc trigliceridele, colesterolul si nivelul de LDL. Inainte de a dormi beti 1/4 cana de ulei de masline-nu uitati o cana intreaga are 2000 calorii!

7. Pepene amar

Cercetatorii au dovedit ca pepenele amar trateaza diabetul deoarece contine substante asemanatoare insulinei. Trebuie folosit ca suc si baut dimineata pe stomacul gol. Semintele pot fi pulverizate si mincate. Se poate si face un ceai din ele.

8. Vitamin C

S-a descoperit ca folosirea a 600 mg de vitamina C pe zi normalizeaza nivelul de zahar din singe intr-o luna. Diabeticii au prea mult sorbitol din zahar in singe si acest lucru duce la complicatii nervoase si distrugerea ochilor.

Remedii facute in casa

1. Avocado


Se ia saminta din avocado si se face la gratar. Apoi se imparte in 4 si se pune la fiert intr-un ceainic pina cind apa devine maro. Filtrati si beti rece. Rezultatele se vad in doua saptamini.

2.Mere

Taiati un mar in bucati. Puneti-le intr-o tigaie cu 4 cani de apa si fierbeti pina cind apa se reduce la jumtate, la foc mic. Beti dimineata si seara la culcare. In doua luni se vad rezultatele.

5 comments:

mersi...are sor'mea de mica si din pacate medicii nu i-au recomandat altceva decit injectii.oribil!

imi pare rau.
si tata e suspect de asa ceva :|

am auzit k chippewa a vindecat un bolnav de diabet tip 2.. :-/ de-asta ma dadeam in vant sa gasesc ceaiul

btw, s-a descoperit ca excesul de grasimi duce la diabet, asa ca fara o dieta sanatoasa remediile nu pot face prea multe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites