Monday, October 12, 2009

O PROBLEMA DE CONSTIINTA

Se apropie alegerile. Unii dintre prietenii mei spun ca nu se duc sa voteze, ca oricum nu au pe cine vota. I mean sa fim realisti...un rau mai mic nu este o alegere viabila.
Si chiar pe cine sa alegem? Pe Basescu care a furat flota? Pe Nati Meir care-si face campanie cu manelistii si e pus la 'shto, la deruta? Pe Becali care nu stie nici doua cuvinte? Pe Crin-so gay right now? Pe Oprescu pe ale carui buzitze inexistente se citeste rapacitatea? Pe Vadim-KGB?

Cealalta categorie de prieteni imi spun ca e nashpa sa nu te duci sa votezi ca-ti iau aia voturile si le pun cui vor ei. Corect...avind in vedere ca eram in Israel cind niste prieteni de-ai mei israeli au participat la alegeri ca observatori si au venit ingroziti ca baietii lui Ilici furau urnele CU TOTUL.Si au raportat. Si ce daca?

Parintele Argatu zicea ca e 'pacat' sa nu te duci la vot, pentru ca in afara de faptul ca este dreptul tau sa votezi, este si un act prin care nesimtitii de la putere vad ca totusi depinde SI de alegatori scaunul lor. Si da, pentru proportia aia infima de 3 % se fac toate afisele electorale, toate campaniile penibile-ca manelele electorale sau ca poezia lui Basescu, sau mai putin penibile, nevertheless toate cu iz populist.

Si atunci ce sa facem?
Btw ma intreb cum dracu nu-i e rusine lui Geaona sa vorbeasca pe tonul ala self righteous la teveu. Oare chiar crede ca oamenii-indiferent cit de idioti sint-nu SIMT?Da, baiatule lumea simte ca esti fals.
Revenind..care e cea mai buna optiune atunci? Cred eu ca este o problema de constiinta. Schimbarea incepe cu noi. Daca incercam sa crestem nivelul de constiinta la care sintem, atunci ne vom uni. Pentru ca SINGURUL lucru de care le e frica de se caca pe ei politicienilor este FORTA MASELOR.

Forta critica este acel numar necunoscut care, atunci cind este atins, ii trage automat pe ceilalti membrii ai speciei in sus. Asta inseamna ca daca un numar critic de oameni se vor elibera, isi vor creste constiinta, se vor uni-si ceilalti vor atinge spontan si instantaneu acelasi lucru.

Pina atunci, eu imi rezolv problema de constiinta anuntind Intentia cu voce tare ca vreau ca anul asta la alegeri, sa iasa singurul presedinte ce nu poate fi corupt de putere si bani. Iar daca nu exista, sa se intimple ceva atit de radical, incit sa trebuiasca sa se reorganizeze tot. Again!
Si, ca si pina acum, sustin acelasi lucru-ULTIMA SOLUTIE INCA O REVOLUTIE! Interioara? Exterioara? La alegerea voastra...



Don't you know you're talking about a revolution
It sounds like a whisper
Don't you know they're talking about a revolution
It sounds like a whisper

While they're standing in the welfare lines
Crying at the doorsteps of those armies of salvation
Wasting time in unemployment lines
Sitting around waiting for a promotion

Don't you know you're talking about a revolution
It sounds like a whisper

Poor people are gonna rise up
And get their share
Poor people are gonna rise up
And take what's theirs

Don't you know you better run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run
Oh I said you better run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run, run

Finally the tables are starting to turn
Talking about a revolution
Finally the tables are starting to turn
Talking about a revolution oh no
Talking about a revolution oh no

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites