Thursday, October 15, 2009

O FI DE BINE, O FI DE RAU?

Statul arunca bani pe fereastra! Investeste aproximativ 100 000 de euro pentru o conferinta a bloggerilor!


The World Blogging Forum se afla la prima editie. Aceasta se va desfasura in perioda 9 - 12 Noiembrie in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. Bloggeri din 30 de tari se vor intrece intr-un concurs unic pana acum in lume. Evenimentul este promovat de Agentia pentru Strategii Guvernamentale care va pompa aproximativ 100 000 de euro pentru ducerea la bun sfarsit a proiectului.

La conferinta vor participa cei mai influenti bloggeri din intreaga lume, care se vor lupta intr-un razboi al ideilor. Oaspetii nostri vor veni din SUA, Canada, Anglia, Japonia, China, Franta, Germania, Olanda sau Egipt. Si Romania va avea doi reprezentanti la World Blogging Forum. Forumul va fi intins pe 3 zile si cuprinde diferite teme de discutie pe care participantii vor incerca sa le disece in toate directiile.

Unul dintre bloggeri din Romaniza (zoso) considera evenimentul ca o mare TEAPA Romaneasca si se indoieste de calitatea serviciilor pe care le poate oferi aceasta conferinta. Dar parerile sunt impartite, altii considerand ca evenimentul este o buna oportunitate de a-si mari orizonturile culturale.

ASA ARATA STIREA DIN REVISTE DE AZI...ACUM MA INTREB SI IO CA PROASTA...CHIAR 100 DE MII DE COCO SA FIE NECESARI?ASTA MIROASE A CAMPANIE PROGUVERN...DEGEABA BAIETI SI ANYWAYS, EU SINT BLOGGERITA DAR MA INTREB DE CE SA NE TAIEM IN SABII SI SA NE MIROSIM CIORAPII PUBLIC?OARE MENIREA BLOGGERULUI NU E SA SE DESFASOARE ONLINE?PAREREA MEA..

2 comments:

Or vrea sa promoveze blogul lui Antonescu si d'aia. :)

Ca abia si l-a facut omu si ii trebuie promovare, nu?

tocmai am dat click pe siteul oficial si nu mai exista..nush daca o fi doar o eroare momentana sau si-au dat seama de penibil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites