Thursday, October 15, 2009

Nu exista daruri de primit, doar unelte cu care sa lucram













In primul rind trebuie sa stii ca Ei nu sint zei. Ei nu sint judecatorii tai, caci nu exista nici o judecata.

De asemenea nu exista nici un Dumnezeu judecator, dindu-ti daruri ceresti daca esti cuminte -ca Mos Craciun, sau pedepsindu-te cu blesteme si boli sau focul vesnic al iadului.

Nu exista nici un dumnezeu judecator decit cel ce isi are salasul in inima ta. Tu esti singurul responsabil pentru actele tale si singurul posesor al destinului tau. Nici un dumnezeu cu barba nu stie ce e mai bine pentru tine; inima ta stie.

Nu exista nici o rasplata pentru faptele tale, nici naturala, nici artificiala.Tu nu cumperi/vinzi nimic.

Si ce e mai important:ce se intelege din povestea cu dumnezeu asa cum ne-a fost prezentata este ca tot ce e in jurul nostru este natural. Cu alte cuvinte sincronicitatea pe care o vezi in jurul tau este derivata din natura realitatii care este ezoterica, spirituala si magica, astfel incit o data ce ai daruit iubirea ta celorlalti, dumnezeu-care vede si stie totul-iti va da de doua ori mai mult. Cita bunatate!!!

Aceasta naturalete poate fi adevarata pina la un oarecare punct, dar de cind razboiul a inceput, nu mai este.Si tu o stii!

Ei vor sa crezi ca nu se prefac, ca nu sint doar niste actori si ca aceasta lume-teatru este reala si naturala.

Dar tu esti un supravietuitor si iti amintesti in inima ta totul. Stii ca se prefac si iau chipurile oamenilor obisnuiti. Stii ca ei controleaza intreaga lume si aceasta asa zisa realitate este in intregime manipulata de ei, iar asa zisa sincronicitate este doar o inchisoare artificiala in care esti un sclav.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites