Friday, October 9, 2009

FLYERS-PARAZITII PE CARE-I HRANIM



Asa cum stim din'Latura activa a infinitului'inainte de a muri, Carlos Castaneda a vorbit in ultimele capitole ale cartii despre fliers, sau voladores, sau zburatori.
Aceasta specie parazita inorganica se hraneste cu the spark of awarenes, stralucirea constientei ce infasoara faptura umana la nastere, ca o haina de lumina stralucitoare.
Pentru ca sintem singura specie ce isi poarta haina de stralucire la suprafata, spre deosebire de orice alte specii din universul cognoscibil ce o au pe dinauntru, sintem si cea mai usoara prada a lor.

Din momentul nasterii, copilul este bombardat cu stimuli vizuali, auditivi si in general senzoriali de tot felul, inclusiv cu trancaneala parintilor, ce ii fixeaza punctul de asamblare, nepermitindu-i sa 'vada' energia asa cum curge liber in univers.
Cind parintii, scoala, prietenii, iubitii ii spun 'cana este rosie', 'asta este o nuca', atunci, ii fixeaza'vederea' intr-un tipar strimt, in care celelalte perceptii sint impiedicate. Acesta este punctul de asamblare comun omenirii, punct de asambalre ce, printr-un efor imens, a fost fixat asa de rasa flyerilor.
Exact ca in Matrix, ei au creeat o realitate artificiala, pentru ca noi sintem pentru ei hrana. Cei ce ies din Matrice se numesc iluminati si eliberati.

Ajuns la virsta tineretii, omul nu mai pastreaza din haina sa de stralucire decit strictul necesar, cit sa nu moara, adica o suprafata subtire aflata la baza picioarelor. Aceasta este pastrata de flyers, pentru ca altfel, fiinta umana ar muri imediat.
Prin tacere interioara, pase magice, sau mantre, fiinta umana se poate elibera si isi poate reface haina de stralucire, si perceptiile, eliberindu-se din puncutl de asamblare dominat de flyers.

In interiorul Matricei, flyersii se ataseaza cite unul, sau pe oamenii cu mai multe energie chiar mai multi, de fiinta umana, exact in punctul unde acesta pierde mai multa energie.
De exemplu, o persoana care este tot timpul in minte, va avea flyerul atasata de cap. O persoana foarte sexuala , il va avea atasat de chakra sexuala, s.a.m.d.

Din cauza faptului ca rasa umana a uitat de existenta flyersilor, structura sa energetica s-a modificat in timp, astfel incit, daca inainte 'vazatorii' ii vedeau pe oameni ca oua luminoase, ce aveau crestetul de lumina tuguiat-ca in Oblio-acum ei sint doar oua luminoase, partea superioara pierzindu-se complet, cu citeva exceptii.
Daca ne gindim la eroii din vechime care aveau sabii imense pe care le manipulau usor, atunci acest lucru devine vizibil, ca si capacitatea noastra redusa de efort, focalizare si energia sczuta.

Primul pas si cel mai important este tacerea interioara, care ii face pe flyers sa nu mai aiba hrana. In momentul in care fiinta umana devine necomestibila, flyerul se muta la altcineva, lasind persoana libera.
Abia din acel moment omul poate vedea energia curgind liber in univers, si incepe sa se refaca, aparindu-i 'vederea' si capacitatea de a muta punctul de asamblare al omenirii, pentru a distruge Matricea.

In momentul in care se va aitnge numarul critic de masa al persoanelor eliberate. rasa umana va scapa de robia in care s-a complacut mii de ani.

3 comments:

Bănuiesc asta de mai mult timp. Am citit și ce ne dezvăluie Castaneda. Și am simțit că e o confirmare a bănuielilor mele.Cam de prin anul 2000 am întâlnit din ce în ce mai multe persoane care se plângeau că sunt folosite de ...niște chestii. Sunt persoane care simt și altele care nu simt, asta nu înseamnă că nu se întâmplă. Până și tatăl meu, Dumnezeu să-l odihnească, tata care nu era prea la curent cu problemele spirituale, m-a luat de-o parte și m-a întrebat: "Tu crezi că suntem un fel de simbionți? Că eu, zice el, mă opun la asta cum pot, fac o relaxare a mea în care nu mai gândesc nimic și pe urmă mă scol din pat și dintr-o dată îmi încordez tot trupul și scap de ei"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites