Tuesday, October 13, 2009

DIN NOU DESPRE ORESTE, ACEST MIC JUSTITIAR SPIRITIST

Am citit noul post al lui ORESTE si, cu toate ca nu sint greu de socat, el a reusit.
Dar sa citam:
"Am fost zilele acestea la Arad, la al treisprezecilea congres al ANATECOR, unde am intalnit, ascultat si recunoscut oameni cu Har. Sinteza energiilor frumoase, care au slefuit asperitatile sufletului meu se poate traduce prin fraza: Daca traiesti in pacat vei cunoaste cancerul, insa daca traiesti impacat vei trai ca-n cer! Alchimizati-va si zambiti! Viata este Minunata!"

In primul rind s-a dus la ANATECOR, aceasta mica filiala KGB in Romania, dar sa trecem....
Daca traiesti in pacat vei cunoaste cancerul, insa daca traiesti impacat vei trai ca-n cer
Deci toti oamenii care au murit de cancer sint niste pacatosi nenorociti care isi merita soarta. I-auzi ia...si copiii aia mici care crapa de leucemie, tot la fel. Si sor'mea cel mai bun suflet din lume?
TOTI sintem pacatosi Oreste, inclusiv tu.
Astept noutati despre starea ta de sanatate...si poate vreodata, peste fo' 1000000 de vieti vei intelege ce inseamna adevarata spiritualitate, care incepe cu acel
'nu judeca'...ca tot te dai crestin, chiar daca faci parte din cavalerii templieri, care se stie ca lupta impotriva regalitatii si bisericii...un pic cam contradictoriu, ce zici?

P.S-datorita modestiei deosebite, ORESTE si-a facut un blog cu poze de ale lui.DOAR cu poze de ale lui, in care se viseaza pe rind, actor charismatic, James Bond, calugar franciscan, si Indiana Jones. So far for SMERENIE beibi, nu?

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites