Thursday, October 15, 2009

DE CE SINT FEMEILE PROASTE?


















Esti in trafic.
La un moment dat nu mai poti sa inaintezi. E o tirfa proasta ce merge cu doi kilometri pe ora, pentru ca intr-o mina are rujul si in cealalta oglinda. Numarul de la masina e B69UBY.La ureche tine telefonul la care vorbeste, fara sa-i pese ca e cirnat de masini spatele ei.
Asta se intimpla duminica seara cind ma intorc cu prietenii de la Cornu. Ii arat mudra binecuvintarii.. Tirfa beleste ochii a shock si buzitele a dispret. Dau jos geamul si urla:"tirfa stii ca e interzis sa vorbesti la telefon cind conduci, nu?" Tirfa incremeneste. O ia pe banda ailalta. Depasim usurati.Trece juma de ora. Iar e cirnat in fata. Ma uit mai bine aceeasi cretina se rimela. Depasesc, ajung in fata ei, scot capul pe geam si cu cea mai ucigasa figura urlu la ea ca o omor. Opresc masina si dau sa cobor. Tirfa o ia pe banda cealalta si se opreste la benzinaria cea ma apropiata unde si ramine. Scap.
Traversarea de la Unirii. E verde pentru pietoni. O tirfa grasa, blonda cu sarmalute in cap si plina de lanturi groase de haur opreste in mijlocul traversarii. NU AI PE UNDE TRECE. Urlu la ea si dau cu piciorul in masina. Da, sint o bestie. Tirfa, din spatele gemaului imi urla ca ma bate. Eu imi arunc geanta pe jos si ii spun ca abia astept. Tirfa fuge pe rosu.
Serviciul clienti RDS. Sun ca sa intreb ceva legat de conexiunea mea. O tirfa timpita si lesinata imi da niste indicatii atit de bune incit imi cade netul definitv. DISPER.Dau telefon la tehnic.Acolo un baiat ma rezolva in fix 3 minute. Pe ceas.
Am draci pe trafic.ro. De o saptamina idiotii nu-mi mai monitorizeaza traficul ca cica trebuie sa platesc. Le scriu. Ei cica tre'. Io nu ca sint inscrisa de un an.O vaca imi scrie ca trebuie.Trimit emailuri in disperare. Multe, dupa ce vaca nu imi mai raspunde. Pe vaca o cheama Corina Mihaela
Finally imi raspunde unu. Imi da alt script. Se rezolva in 3 minute.

DE CE DRACU TIRFELE PROASTE CONDUC, SINT PIARIZDE, FAC SUPORT TEHNIC, SI MERG PE STRADA?SA STEA DRACU' LA CRATITA. Nu zic sa stea cu cracii in sus, ca la cit de timpite sint clar nu se pricep decit cel mult la o muie de mila.
De ce dracu nu se da examen de soferi SEPARAT pentru femei, si pentru barbati? De ce naiba toate tarancile de doi bani pricepute la mulsu' vacii vin la bucuresti si se dau doamne si ne incurca? Si da, sint femeie si sint feminista.
DAR AS BAGA TOATE PROASTELE INTR-UN LAGAR DE MUNCA CU PROGRAM DE EXTERMINARE.La intrare ar fi o pancarta frumoasa pe care as scrie:LASATI ORICE SPERANTA VOI PROASTELOR CA
RE INTRATI!

L.E.-femeile destepte isi dau seama ca e vorba DOAR de proaste aici, ca sa nu-mi aud vorbe!

22 comments:

Ce sa zic...esti foarte suparata. descarcate....prin gatit :))

PS: Nu inteleg un lucru: Daca eu as scrie lucrurile alea(care si mie mi se intampla zilnic), sunt misogin...dar daca sunt scrise de o fata/femeie sunt permise...Why?

nu,deja m-au luat la scandal toate prietenele...dar asta e..ce naiba, trebuie sa ne gindim intotdeauna daca e politically correct orice facem???asta simt, asta scriu..mi se rupe ce zice lumea.si da, tu esti dezavantajat de faptul ca esti baiat..da uite la arhi el scrie posturi f misogine, insa le condimenteaza cu umor..asa, ca nu te sfii daca simti ceva..oricum sinceritatea in scris e preferabila cliseelor
pup

Pe gustul și plăcerea mea, darling! :D
@Law: nicio femeie cu creier, ca ȘTIE ce se întâmplă cu muuuulte (prea multe) semene de specie nu te va acuza de misoginism. Trust me!

te salut, karma!
Nu as avea nimic de obiectat in privinta mesajului tau daca nu ai fi repetat cu obstinatie "tarfa".
Poate tipa de la rds nu este competenta, dar asta nu inseamna ca este tarfa, poate tipa din trafic este prea ocupata de aspectul exterior datorita faptului ca stie foarte bine ca nu are nimic in interior, dar asta nu inseamna ca este tarfa; poate ca grasa cu sarmale in cap stie de ce si le-a pus, de aceea a oprit in mijlocul traversarii, dar asta nu inseamna ca e tarfa.
Poate ca si tu ai motivele tale sa fii nervoasa, dar asta nu inseamna ca esti TARFA!

Prea usor folosim invective inadecvate contextului in care ne aflam, limba romana se afla pe apa sambetei, iar apa sambetei poate e tarfa pentru ca acesta este apelativul folosit de femei adresandu-se altor femei.
Poate ca apa sambetei s-a saturat de atata scursura verbala incat nici nu-i mai pasa, astfel incat barbatii au toate justificarile din lume sa fie misogini, brendul l-a inoculat pe piata tot femeia.

ti-ai dat seama ca 'tirfa'era traducerea literala de la'biatch', nu?ceea ce NU inseamna curva ca cele de la crucea de piatra, ci'scorpie.Deh, ce sa faci a intrat deja in in romgleza vorbita de noi.

karma, indiferent de justificari, in limba romana are o rezonanta destul de neplacuta oricarei urechi, fie ea de genul masculin sau feminin: tarfa tot tarfa ramane.
Sunt convins ca intr-o altercatie ce are loc intre tine si o alta persoana (fie ea si de genul feminin) nu ti-ar fi tocmai lejer sa fii apostrofata cu acest "titlu".
Depinde foarte mult de context.
Un exemplu concludent ar putea fiinta chiar aici, pe blogul tau, in loc sa-ti spun ca esti scorpie, iti spun esti o tarfa!
In alta ordine de idei, persoanele evocate de tine, in contextele respective, nu sunt scorpii, ci incompetente, proaste, tampite, troglodite etc.
Scorpia se incadreaza intr-o alta categorie, nu?

... in spirit de gluma as raspunde la intrebarea ta:
"de ce sunt femeile proaste"?

pentru ca se gasesc altele si mai proaste care se impiedica de ele!

articolul corect trebuia numit DE CE SINT FEMEILE PROASTE ATIT DE PROASTE?DA'NU MAI CORECTEZ ACU..LASA ASA...sparks controversy

Ha, credeam ca scrie un barbat la inceput...

Unde este "spiritualul" din tine atunci cand scoti asa ceva?
Cat de jos poti sa mergi?
Macar realizezi asta?
Tu intelegi "ce inseamna adevarata spiritualitate, care incepe cu acel
'nu judeca'..." pentru ca e o lege universal valabil in toate religiile...
Unde ti-e "smerenia" pe care o pretinzi altora?
Opreste-te putin si uita-te in oglinda?
Prin cuvant creezi. Si ce "creezi" tu cand vorbesti asa?
"Spiritualitatea intelectuala" nu este suficienta. Este doar o spoiala. Indiferent daca-ti pasa sau nu de ce zic altii. Mai trebuie sa lucrezi mult si-n interiorul tau. Sa poti scoate ceva de calitate in exterior. Ceva ce ai construit tu, nu copiat de la altii. Toti traim in aceasta lume. Nu esti singura. Dar maiestria este sa o faci mai buna in conditiile pe care deja le stii. Nu sa te cobori la acelasi nivel cu cei pe care-i critici. Daca te consideri mai "inteligenta & spirituala" decat cei pe care-i otravesti cu limbajul tau, dupa cum reiese de pe blogul tau, atunci invata sa-ti suprimi gunoiul care iese prin vorbele tale. Invata sa lucrezi cu tine in conditiile date de Cel de Sus. Pentru ca El ingaduie existenta tuturor, a ta si-a celor care-ti "stau tie in cale"
Si aduti aminte ca totul se plateste....indiferent ca esti de-acord sau nu.

whoaaaaaaaa nelly! am zis io ca sint spirituala?du-te inapoi in cutie, ai voie!

"TOTI sintem pacatosi Oreste, inclusiv tu.
Astept noutati despre starea ta de sanatate...si poate vreodata, peste fo' 1000000 de vieti vei intelege ce inseamna adevarata spiritualitate, care incepe cu acel
'nu judeca'...ca tot te dai crestin, chiar daca faci parte din cavalerii templieri, care se stie ca lupta impotriva regalitatii si bisericii...un pic cam contradictoriu, ce zici?"

....Am crezut ca stii despre ce vorbesti...

Blogul tau este interesant. Unele subiecte sunt senzationale.
Pentru asta Bravo! ( nu ca ai avea nevoie de aprecierea mea).
Dar partea "cealalta" a ta nu este nici "surprinzatoare", nici "dura", nici "critica", nici "enigmatica" , nici "bataioasa"... este doar VULGARA. Indiferent ca-ti pasa sau nu de ceea ce-ti spun eu.
Cum si mie, de altfel, imi este indiferent de ceea ce spui tu.
Ti-am aratat de fapt o oglinda.
Cum apari tu in ochii unora.
Ti-am scris doar pentru a-ti da un alt punct de vedere.
Viata iti ofera astfel de "cadouri", ca vrei ca nu vrei sa intre inapoi in "cutiuta"
Eu sunt un cadou pentru tine. Ia-l ca atare.

oh da! in sfirsit am intrat si io in rindu'lumii..i have hate mail! chiar ma ingrijoram!cum, badpitzi sa fie mai tare ca mine?

karma, poti face misto, insa natasha are dreptate.
Daca poti vedea lucrul acesta atunci e bine,daca nu, poti merge mai departe pe calea pe care ai ales-o, vei descoperi candva ca nu e tocmai cea potrivita.

Stii ce ma intristeaza cel mai tare? Ca descopar si la tine aceleasi raspunsuri in raspar pe care le gaseam cu prisosinta pe blogul aluia cu codurile.
Te deranjau raspunsurile lui, insa ti le-ai insusit exemplar.
La ce a folosit critica ta pe blogul aluia, daca tu insati (sau insuti) folosesti acelasi sablon?!
natasha are dreptate, vrei sa crezi, nu vrei sa crezi.
Parerea mea sincera, chiar daca o sa te deranjeaze, in acest context prezentat de tine, tu esti tarfa cea adevarata, tu esti mult mai jos decat persoanajele invocate de tine si stii de ce? Pentru ca tu ai dovedit ca ai creier, insa nu stii sa-l folosesti cand trebuie si cum trebuie.
No offence

bineinteles ca sint tirfa..and proud of it...in disciplina mea asta e un compliment..o sa sciru cind o sa am timp de ce...si da, normal ca sint mai jos..sint atit de jos incit sint un zero total.la fel ca noi toti..praf in univers

karma, daca parerea ta este atat de proasta despre tine, nu e problema celor pe care tu le urasti, ci problema ta.
Daca bagajul tau lingvistic este precum noroiul de pe marginea trotuarului romanesc, asta nu inseamna ca esti kinki, ci doar ca incerci sa te pliezi pe "ce se poarta"... tu poate esti 0, poate esti praf, pentru ca asa te consideri, altii sunt altceva, functie de ceea ce cred despre ei.

Ma bucur ca ai scris aceste "articole", asa mi-am dat seama ca pot pune = intre tine si ala cu codurile. Pe nisa asta se cam bat multi pentru suprematie, insa nu castiga nimeni, pentru ca in timp ADEVARUL iese la suprafata.

pacat ca nu intelegi nimic din ce scriu.desigur, nu e vina ta.nu vorbim aceeasi limba. avind in vedere ca nu l=ai citit pe CC nu ai cum sa intelegi si interpretezi, si incerci de asemenea sa jignesti. nu ma simt in nici un fel. dar nu iti voi mai raspunde. daca l-ai citi vreodata pe castaneda ai intelege,pina atunci hasta la vista baby

salut, karma!
Raspunsul tau ultim ma convinge si mai mult ca "femeile sunt proaste, pentru ca se gasesc altele mai proaste sa se impiedice de ele".
Nu incerc sa te jignesc, ci iti pun oglinda (lait motivul aluia cu codurile)in fata sa-ti vezi chipul. Tu poti vedea orice, functie de nivelul egoului tau.
Daca lecturarea lui Castaneda a adus un astfel de minus in comportamentul tau, ma intreb cum proceseaza creierul tau informatia.
Limbajul pe care-l folosesti il inteleg in aceiasi masura in care au inteles toti cei ce au comentat aici. Daca l-am publica pe internet unde toata lumea ar avea acces (in sensul ca-l va citi o masa importanta de oameni) iti garantez ca toti vor intelege acelasi lucru din mesajul tau: misoginism si limbaj suburban (dar e la moda, vedem acest lucru in fiecare zi la tembelizor, nu?!).

In aceiasi lungime de unda, tie se potriveste manusa "povestirea cu talc" - gasim intotdeauna ceea ce cautam a lui Castaneda!

Povestirea este urmatoarea:

"Gasim intotdeauna ceea ce cautam

Ratacind pe ici, pe colo, un caine urias ajunse intr-o odaie care avea pe toti peretii oglinzi imense.

Astfel se vazu dintr-odata inconjurat de caini. Se infurie, incepu sa scrasneasca din dinti si sa maraie. Fireste, si cainii din oglinda facura la fel, descoperindu- si coltii fiorosi. Cainele nostru incepu sa se invarta vertiginos intr-o parte si in alta pentru a se apara de atacatori, dupa care - latrand cu furie - se arunca asupra unuia dintre presupusii sai adversari.

In urma puternicei izbituri in oglinda, cazu la pamant fara suf1are si plin de sange.

Daca ar fi dat din coada prieteneste o singura data, toti cainii din oglinda ar fi raspuns in acelasi fel. Si intalnirea lor ar fi fost o sarbatoare!!"

DE CE DRACU TIRFELE PROASTE CONDUC, SINT PIARIZDE, FAC SUPORT TEHNIC, SI MERG PE STRADA?SA STEA DRACU' LA CRATITA. Nu zic sa stea cu cracii in sus, ca la cit de timpite sint clar nu se pricep decit cel mult la o muie de mila.
De ce dracu nu se da examen de soferi SEPARAT pentru femei, si pentru barbati? De ce naiba toate tarancile de doi bani pricepute la mulsu' vacii vin la bucuresti si se dau doamne si ne incurca? Si da, sint femeie si sint feminista.
DAR AS BAGA TOATE PROASTELE INTR-UN LAGAR DE MUNCA CU PROGRAM DE EXTERMINARE.La intrare ar fi o pancarta frumoasa pe care as scrie:LASATI ORICE SPERANTA VOI PROASTELOR CARE INTRATI!

Acest pasaj vorbeste mult despre ceea ce esti in interior! Noroc ca oameni ca tine au accesul limitat la putere.
Toate cele bune, fie ca mintea ta sa se curete de fecalele societatii cu care te-ai manjit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites