Thursday, September 3, 2009

HERUVIMI IN CALDURI


Mi-a placut la nebunie expresia asta pe care am auzit-o din gura unui prieten cind vorbea despre sex.












In general cautam iubirea aia absoluta cu care sintem indoctrinati din copilarie-printul pe un cal alb, sufletul pereche, si simtim ca nu sintem intregi, ca nu sintem impliniti decit daca o atingem.


Cind mai crestem incercam sa ne dam valoare tragindune-o cu cit mai multi. Calitatea sexului nu conteaza, numar sa fie.
Fufele imboldite de la spate de cotidiana massmedia se plasticizeaza, punindu-si boturi noi, tite mari si cururi apetisante, tot pentru a atrage ceea ce acum, cind sint'mature' se considera o partida buna, adica un prost cu bani.
Baietii nu se lasa mai prejos si au carnetele cu scorurile lunare.Valoarea lor e data de numarul de gagici celebre cu care si-o trag, chiar daca in foarte multe cazuri ei o au mica, sau nu prea pot.


Foarte putini cauta acea prietenie spirituala si fizica prin care isi doresc sa calatoreasca pe marea constientei alaturi de cineva care sa le fie oglinda, aratindu-le greselile si neajunsurile.

Si mai sintem si noi heruvimii in calduri care considera ca o relatie exista numai daca sexul sublim exista. Desigur, majoritatea din 'talente' sau doar prostie socializata nici nu concep ca iubirea nu e altceva decit chimie. Si totusi, daca studiem mai bine, vom vedea ca pasiunile fierbinti care au dus la crime si nebunii nu sint decit urmari ale unor reactii chimice extraordinare ce se petrec in creier.

Citi vor sa recunoasca faptul ca iubirea e bazata pe sex, i.e pe chimie?
Si nici macar nu e un lucru rau.Sintem ceea ce sintem si cimpurile fine si splendide si luminoase de energie din care sintem alcatuiti, atunci cind facem dragoste devin si mai stralucitoare si mai intense si mai luminoase. Si ne dorim din nou acea senzatie unica, acel extaz in care mintea se anuleaza, acea melodie suava pe care numai trupurile noastre o pot auzi in acele momente.
SEX egal love. Si care orice heruvim in calduri eu una nu am nici o indoiala.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites