Thursday, September 24, 2009

DE CE-MI PLAC FEMEILE


































































Inspirata de
postul vulpii careia ii plac barbatii, m-am gindit sa-mi scriu aici argumentele pentru care m-am contrazis usor cu ea.


Ca si vulpea, ani de zile mi-au placut barbatii. Existau exact aceleasi argumente din care cele mai tari erau ca barbatii nu sint birfitori, nu au mari pretentii dar mai ales ca sint cei mai buni prieteni.
Ani de zile am avut DOAR barbati prieteni.Si au fost tru. Femeile te birfesc, sint invidioase, sint superficiale etcetcetc.

Mda, intre timp mi-a trecut. De ce? Am avut o revelatie, dupa ce m-am apucat de Tensegrity. Nu, nu ma refer la faptul ca universul este in exces yin si deci tot ce e yin adica femela are nativ mai multa energie decit orice e yang-mascul.
Dar dupa ce ca natura ne taxeaza sinistru, facindu-ne sa purtam fibrele luminoase ale tuturor barbatilor cu care ne-am culcat-daca nu le taiem- dupa ce ca dam nastere-god?- mai sintem si exploatate de sute de ani.
Si nu-mi veniti acum cu teorii crestine sau conspirationiste.It's a fact.

In majoritatea tarilor femeile sint EXPLOATATE.
Nu mai departe de frumoasa tara Rominika, femeia INCA traditional spala cratite, si-o trage uneori fortat cu masculul, se duce la munca si face curat ingrijind copiii cu o mina.
Desigur, prin socializare fortata s-a ajuns la MONSTRUOZITATEA-pentru ca doamnelor este o monstruozitate, ca in tribunal sa fie motiv de divort faptul ca NU E FEMEIE DE CASA.
hELLO?retard mascul?????
Esti asa de retardat incit nu esti in stare sa dai cu matura in casa, sau sa-ti speli vasele?

Unul dintre prietenii mei nu STIA la 25 de ani sa-si spele lenjeria. Alt prieten nu era in stare sa incalzeazca mincarea, efectiv o ardea.Frate cit de dusi sint masculii?
Cel mai bun prieten al meu de cite ori ma prinde ma pune sa-i gatesc, si o fac pentru ca mi-e drag si pentru ca ma duc doar de 3 ori pe an la el acasa.

In tarile orientale femeia este si mai exploatata.
Azi am citi ca o femeie din India a murit in chinuri groaznice pentru ca fostul nesuportind ca s-a casatorit cu altul si e FERICITA CU EL i-a dat foc.

In Africa femeile sint indopate fortat ca sa fie FRUMOASE si sa se casatoreasca-traducere, a scapa de ele familiile.
Femeile sint circumcise, taindu-li-se clitorisul tot in Africa si unele tari islamice si NU, NU PROFETUL MUHAMMAD A ZIS ASTA In QORAN, DIN CONTRA A LUPTAT DIN RASpUTERI SA FIE INTERZISA ACEASTA prACTICA BARBARA.

De ce? Cretinilor le e frica sa nu fie inselati si atunci ii taie femeii clitorisul care o poate duce la orgasm, mutilind-o pe viata si facind-o frigida.


Nu mai departe de prietenele mele au fost facute sa se simta de cacat chiar de barbatii lor iubiti, care fiind complexati de puterea acestora personala au incercat subtil si cu blindete sa le convinga ca fara ei nu se vor descurca.
O alta prietena este batuta crunt-de data asta sotul este pakistanez- de cite ori la ala acasa vine unu si spune ca el CREDE ca nevasta-sa il inseala.


De fapt problema nu e ca barbatii sint retarzi si nu se descurca fara femei, pentru ca nu au energie suficienta.Nu e ca barbatii castreaza, dau foc sau bat femeile.Nici ca in Afghanistan femeile nu au avut dreptul la scoala sau la ascultatul muzicii.
ADEVARATA PROBLEMA este ca FEMEILE STAU.

De ce stau femeile?De ce femeile nu le zdrobesc capatinile cretinilor care le omoara mutileaza, bat, alunga in ninsoare cu copiii la 12 noaptea (dap, tot o prietena).
Pai din cauza RELIGIILOR care le-au luat toata puterea.
Exemplu clar:crestinismul a timpit femeia in asa hal incit in singurele tratate aprobate de biserica, Maica Domnului nu deschide gura decit o data, zicind«Că aşa mi-a făcut mie Domnul în zilele în care a socotit să ridice dintre oameni ocara mea» si "Iată roaba Domnului. Fie mie după cuvântul tău!"


Mda.Nashpa. In islam macar exista o intreaga surah dedicata lui Maryam, care nu e vazuta ca o lesinata,ci din contra ca o femeie extrem de puternica ce naste singura in desert fara nici un Iosif. Care btw a luat-o de nevasta DUPA.
In fine...ar trebui sa ne reamintim ca e adevarat faptul ca Rominika e crestina de 2000 de ani, dar frate Rominika nu exista doar de 2000 de ani.

Aici s-a descoperit cea mai veche scriere din lume, s-au descoperit schelete vechi de 12 000 de ani si artefacte care atesta faptul ca nu sintem pe aici doar din anul 1d.c
.
Religia originara care este incrustata in ANDul rominesc, si de a carei forta am fost dezbracati atit barbatii cit si femeile, religia originara era una dura -astazi s-a mai pastrat ceva in ASATRU- in care zeii gemeni Bendis si Gebeleizis erau razboinici. In care femeile luptau in armate care i-au infrint pe cei mai mari conducatori de osti ai lumii-Tomyris, regina masageta ce l-a ucis pe Cyrus, Dokia, sora lui Decebal de care Traian era indragostit si care l-a batut de l-a luat dracu cu 2 ani inainte ca acesta sa porneasca razboiul, Omphala, regina pe care Hercules a sedus-o si apoi a abandonat-o, dar sora ei apoi s-a razbunat pe Hercule cucerindu-i armata..

Inca o data.Noi sintem urmasele amazoanelor.


Ador femeile.Pentru ca sint mult mai puternice, mai loiale, si mai curajoase decit barbatii. Mai rezistente, mai intelepte si mai dezinteresate. Aveti incredere in voi!Treziti-va! Inchisoarea energetica tesuta in jurul nostru e doar o iluzie.Noi stapinim lumea.

P.S.-da,in poza e the amazonian guard, garda feroce a lui Moammar Ghadafi, alcatuita doar din femeei; pina acum toate incercarile de asasinat au fost dejucate.
P.S1-cele mai puternice femei pe care le-am cunoscut sint cele din Israel.Fac armata obligatoriu 2 ani..oh, yes!
P.S2-femeile legionare nu au tradat NICI MACAR UNA!Au fost aruncate de vii in crematoriul din parcul Tineretului, au fost zidite de vii, au facut pirnaie, dar nu au tradat.Eu personal cunosc legionari care au tradat.Barbati.
P.S3-Intre timp luindu-ma cu vorba nu v-am mai spus de revelatie-barbatii iti sint prieteni atita timp cit pot sa te foloseasca-si ma referer strict energetic, Inainte de a tipa NU ginditi-va mai bine.

12 comments:

Draga mea dragă, tu ştii foarte bine că "certurile" noastre nu pot fi decât constructive, niciodată real negative. Eu cel puţin aşa cred. E admirabil textul tău, mi-ai adus la cunoştinţă multe chestiuni pe care nu le cunoşteam. Despre altele, din păcate, deja ştiam. Textul meu e unul superficial, subiectiv, al tău e documentat şi profund. Şi pe mine mă dor în esenţa mea feminină toate ororile şi abuzurile împotriva femeilor, petrecute de-a lungul istoriei. Cu atât mai mult cele ce se întâmplă în vremurile noastre şi chiar sub nasul meu. Voi milita întotdeauna ca femeile abuzate de un soţ, un tată cretin, să se rupă, să îşi recapete demintatea şi puterea. Pe mine personal tocmai femeile din jur mă seacă mai tare de energie, nu păţesc acelaşi lucru cu bărbaţii.

ai dreptate...unele femei sint foarte obsitoare..dar asta e din cauza ca li se perpetueaza statutul de victima..si eu m-am luptat cu asta, nu neg.
cu drag

Daca mi-ai permite sa comentez, ti-as spune ca sunt si nu sunt de acord.
Ti-as spune ca femeia batuta singura si-a ales masculul.
Ti-as spune ca masculul acela a fost crescut si educat de mic de o femeie.
Ti-as spune ca pana sa aiba femeia pe care o bate, masculul a mai avut alte femei care i-au permis sa le bata.

Si aici iti dau dreptate.Femeile stau.

Din punct de vedere al tradari....ce sa zic. Sunt de parere ca numarul lor e egal.
Atat timp cat crezi real in ceva, nu poti sa tradezi. Indiferent de sex. Sau religie.
Important e sa ai nivelul minim de constiinta sa poti crede in ceva.
Iar asta.....sa-mi fie cu iertare, este nul. Cel putin aici. Unde nivelul se ridica la valoarea avuta de un animal haituit permanent.

draga lupule ai foarte mare dreptate

Din ciclul "intmplari adevarate": o femeie de la tara se duce in fundul gradinii pt. necesitati. Vine in casa, iar barbatul o bate. De ce? Pentru ca a venit cu mana goala si nu a adus si un brat de lemne. E chiar adevarat. Oare ce sa mai comentam?

Scuze me, uitasem ce era mai imporant, sotul s-a dus la serviciu unde "s-a dat mare" in fata colegilor de ce-a facut.

si-atunci ajung tot la ce s-a spus pe aici-e vina fmeilor ca le permit, ca nu-i educa, ca ii tolereaza.el e macho, nu?si aia au ris impreuna cu el.

Da pentru unele dintre noi, dar cred ca pentru cea in cauza nu, sunt obisnuite cu bataia pentru ca asa s-a intampla si cu mama ei si cu bunica si asa mai departe. Chiar am intalnit persoane caroara le-au spus mamele ca asa tb. sa fie femeile in fata barbatilor supuse si ce daca o mai iau din cand in cand.

sunt sigura ca cele care am citit acest articol nu am acceptat si nu vom accepta asa ceva

Am raspuns afirmativ pentru unele din noi la comentariul cu motivul de divort, pentru ca am postat cam amandoua odata

Romanika nu este crestina de 2000 de ani. Poate in Dobrogea putem vorbi de crestinism prin secolul V e.n. In ce priveste comportamentul masculin, este un model invatat in copilarie, asa cum zice Lupu. Observ multe mame care isi pupa in cur odraslele masculine, incurajindu-le comportamentele dominante. Ce semeni, aia culegi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites