Friday, September 11, 2009

Charlie Sheen: Bush e în spatele atacurilor din 11/9

Charile Sheen a stârnit un întreg scandal, spunând că, de fapt, guvernul american s-a aflat în spatele atacurilor asupra World Trade Center, petrecute în urmă cu opt ani.

Actorul din Doi bărbaţi şi jumătate spune că întreaga poveste cu teroriştii lui Osama bin Laden, nu este decât o muşamalizare.

În plus, el i-a cerut Preşedintelui Barack Obama, să lanseze o nouă investigaţie asupra atacurilor din New York şi Washington.

„Domnule Preşedinte, poporul american şi lumea întreagă vor adevărul. Dumneavoastră aveţi puterea , dar şi responsabilitatea să iniţiaţi o anchetă reală, independentă asupra evenimentelor din 11 septembrie. Ne vrem ţara înapoi, domnule Preşedinte”, conchide actorul.

Sheen pretinde că administraţia George W. Bush a pus la cale atacurile din 11 septembrie, pentru a-şi putea justifica, mai târziu, invazia din Irak. Ba chiar, actorul indică faptul că, până la momentul atacurilor, Osama bin Laden a lucrat pentru CIA.

Charlie Sheen este cel mai bine plătit star de televiziune de peste ocean. Afirmaţiile acestuia apar cu ocazia unei emsiuni radio intitulată „20 de minute cu Preşedintele”, ce presupune o întâlnire imaginară cu preşedintele SUA.

În 2006, Sheen emitea o părere similară despre atacurile teroriste de la New York: „Cred că povestea cu 19 amatori care deturnează patru avioane folosind cuţite de tăiat hârtie şi care lovesc 75% din ţintele lor, sună a teoria conspiraţiei. Ridică prea multe semne de întrebare.” (C.P.)

3 comments:

Se stie de mult asta, doar dobitocii de americani nu vad cat de absurd e...

din fericire unii incep sa se trezeasca, si e bine ca e a star 2

Din pacate americanul de rand chiar a crezut bullshitul lui Bush...un mare hasnamuss, are loc rezervat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites