Monday, September 21, 2009

CE MA MAI ENERVEAZA

















Oamenii care isi spun lor si mie NU SE POATE.
Am fost conditionata de mica de parinti ca sint indisciplinata. Ca banii sint greu de cistigat si ca numai prin munca cinstita si MULTA se pot aduna. Ca trebuie strinsi bani pentru batrinete. Ca de la 30 de nai o femeie nu se mai poate marita si de la 40 de ani incepe declinul.La 50 esti deja cu un picior in groapa.Ca cu pianul NU se pot face bani. Ca singura meserie banoasa e cea de contabil si mai ales ca, pentru a ajunge unde vrei trebuie sa faci compromisuri. Ca unii da, au noroc ca ajung cintareti, dar in general NU SE POATE.

Guees what? SE POATE! Am inceput sa=l citesc pe Castaneda si apoi sa practic tensegrity. Am facut pase magice zilnic si tacere interioara si non actiuni. Si am descperit la Berlin, la mii de kilometri departe de casa alaturi de grupul meu de practica, ca sint cea mai disciplinata persoana de pe pamint. Ca am o rezistenta psihica extrema. Ca sint atit de disciplinata incit am slabit 20 de kile in 4 luni si am facut 4 ore de antrenament pe zi. Atit de discipinata incit nu mi-am luat gitii cind ma simteam deprimata, urme ale vechiului meu punct de asamblare. Atit de disciplinata incit am realizat fapte imposibile cum ar fi sa gasesc o persoana disparuta, doar prin Intentie.


Nu-i ascultati pe cei ce spun de la inceput ca NU SE POATE. Folositi paradigma vrajitoreasca, ce inlocuieste orice tipar mental pe care-l aveti insuflat din copilarie.SI TOTUSI, SI TOTUSI.


Esti grasa! Nu esti in stare sa faci bani! Nimeni nu te iubeste! Nu mai exista parteneri care sa iubeasca in ziua de azi! Pamintul se afla in apocalipsa si tu esti pacatos. Sigur te duci in iad!


De cite ori auziti asta, fie de la ceilalti, fie in minte spuneti imediat de zeci de ori, pina cind vi se reseteaza tiparele:SI TOTUSI, SI TOTUSI. Veti fi uimiti de rezultate!

2 comments:

"Nu se poate" e din cauza ca nu pot ei...si de aici pornesc toate problemele noastre.Cum adica ,sa incercam noi ceva ce ei au demonstrat deja ca nu pot??? Ar insemna sa le subminam autoritatea ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites