Friday, August 28, 2009

PAMINTUL GOL

Posibile intrări către faţa interioară a Pământului


de Vlad Petreanu

Vă recomandăm să urmăriţi cu atenţie următorul videoclip postat recent pe site-ul disclose-tv, sub titlul „O intrare către faţa interioară a pământului”.


Imaginile filmate din satelit în partea de nord a Antarcticii evidenţiază două găuri stranii, având o distanţă de aproximativ 8 km între ele. În imaginile deosebit de clare obţinute cu programul Google Earth este vizibil că aceste orificii întunecate nu sunt nişte simple forme de relief.

Adepţii teoriei „pământului gol” (hollow earth, în limba engleză) sunt deosebit de entuziasmaţi de această descoperire, care evidenţiază, în viziunea lor, nişte porţi secrete de intrare către faţa interioară a pământului. Teoria pământului gol susţine că pământul nu este o sferă plină, aşa cum afirmă teoria ştiinţifică general acceptată la ora actuală, ci o sferă goală, având un soare interior şi o suprafaţă interioară locuibilă, unde există o civilizaţie avansată. Conform acestei teorii, pământul are două deschizături de mari dimensiuni la poli, dar şi alte tunele de acces sau porţi de intrare secundare către lumea interioară a pământului.

Puteţi verifica şi dvs. corectitudinea acestor imagini pe Google Earth. Prima intrare are dimensiuni de peste 100 de metri, iar cea de-a doua în jur de 25-30 de metri. Desigur, nu ne-ar mira dacă în scurt timp vom auzi o teorie ştiinţifică de ultimă oră care să ne explice că aceste găuri sunt o simplă iluzie optică...




























yogaesoteric

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites