Friday, August 28, 2009

A ars de viu dupa ce a ucis puiul de extraterestru


CAPTIV. Asa arata puiul de extraterestru care a cazut victima in Mexic

Fermierul mexican, care a prins extraterestrul intr-o cursa pentru soareci si s-a chinuit trei ore sa-l inece, a fost gasit arzand in propria masina, parcata la marginea unui drum din apropierea satului Metepec, in care locuia. Localnicii sunt de parere ca parintii extraterestrului s-au razbunat pe Lopez pentru ca le-a omorat "copilul".


Mexicanul Marao Lopez, fer-mierul care, in 2007, a prins un "pui" de extraterestru intr-o cursa pentru soareci, pe care s-a chinuit timp de trei ore sa-l inece, a fost gasit arzand de viu in masina sa, parcata la marginea unui drum din afara satului Metepec. Potrivit expertului american in fenomene supranaturale Joshua P. Warren, temperatura degajata de flacarile care l-au ucis pe fermier era mult mai ridicata decat cea a unui foc obisnuit. Apropiatii victimei, dar si Warren, sunt de parere ca parintii puiului de extraterestru l-au ucis pe Lopez cu ajutorul unui laser puternic, razbunandu-se astfel ca le-a inecat "copilul". Unii localnici, care se aflau alaturi de Lopez in momentul descoperirii extraterestrului, au insistat ca
inca o creatura precum cea capturata a fost vazuta in apropierea capcanei pentru soareci, dar care a rupt-o la fuga cand i-a vazut.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites