Wednesday, July 8, 2009

I HAVE A DREAM




















Ascult sirenele de dimineata si megafonul ce urla pe strada sa ne dam la o parte ca trece o coloana oficiala. Si ce daca?


Visez si io ca presedintele, baietii din guvern si toti pomposii sa mearga O ZI INTREAGA cu transportul in comun din Buk. O zi in care sa-si transpire pretioasele camasi HARMANI de sute de euroi prin metroaie, iar tantile ministrese sa-si rupa tocurile pe scarile troleibuzelor. Vuitoanele sau Birkinurile lor de mii de euro sa fie tinta tiganilor hoti din 102 si sa trebuiasca sa stea cu ochii'n patru pentru ca vreun binevoitor sa nu le ciordeasca.


Visez si io ca EBA sa mearga cu tramvaiul 8 in Rahova si sa-si puna atent curul la perete ca nu cumva vreun labagiu sa-i faca vreo bucurie pe fustita mult prea scurta si pornografic de scumpa pentru doar un sfert de metru de material chinezesc.


Si daca se poate, Fairy Godmother, please please please fa ca 3/4 din masinile mitocanilor din Bucale sa dispara brusc luate de o tornada.


Promit sa nu ma mai bat pe strada, sa nu le mai arat mudra binecuvintarii soferilor ce incearca din greu sa ma calce pe traversare, si sa nu mai pun piedici pitzipoancelor de la metrou ce blocheaza accesul postindu-se in fata usilor fara motiv.


Ah, si sa nu mai visez in secret la instaurarea vizei de Bucuresti.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites