Wednesday, July 22, 2009

DESTINUL ZODIILOR IN VARA 2009-PART 1

Berbec – Pentru Berbec, prima luna a verii se anunta a fi una dedicata contemplarii interioare. In locul actiunilor directe, preferi sa faci planuri, sa tragi linii peste linii, sa efectuezi calcule si socoteli, sa faci ordine printre prioritatile tale in viata. Pe plan intelectual, esti insa plin de energie si verva. Stii foarte bine ce ai de facut de acum incolo, insa amani pentru sfarsitul anului momentul in care efectiv te apuci de punerea in aplicare a planurilor. Activitatile tale sociale din aceasta perioada se vor concentra mai mult asupra intalnirilor cu prietenii si a cinelor linistite in familie. Gandurile de schimbare iti vor afecta si relatia cu partenerul de viata. Ai alte asteptari de la acesta si il privesti intr-un mod diferit, incercand sa aduci pasiunea inapoi in relatia voastra. Incepand cu mijlocul lunii august, evenimente importante vor gravita in jurul tau si vrand, nevrand te vei mobiliza pentru a le putea face fata.

Taur -Mintea, inima si inspiratia lucreaza mana in mana pentru ca Taurul sa-si realizeze in sfarsit toate visurile sale ambitioase de marire. In ciuda eforturilor sale profesionale, prima jumatate a verii se anunta oarecum dezamagitoare, iar dorintele de realizare si afirmare ale Taurului raman undeva la un plan idealist. Din iulie insa, adaptandu-se la schimbarile si cerintele celor de care depinde propria afirmare, Taurul va straluci. Va veni cu idei noi, usor de pus in practica, isi va uimi superiorii prin luciditatea si spiritul sau practic si foarte probabil ca va primi si o recompensa financiara. Pe plan sentimental insa, aceasta vara aduce Taurului multa confuzie si tendinta spre infidelitate. Sunt toate sansele ca o iubire din trecut sa revina cu aceeasi intensitate de atunci si sa bulverseze viata asezata si confortabila a familistului Taur. Taurul va intampina anumite probleme de sanatate cauzate de sistemul nervos si vor exista perioade in care va resimti fizic consecintele negative ale stresului si ale presiunii.

Gemeni – Vara lui 2009 nu este tocmai cea mai vesela perioada din viata ta, caci anumite evenimente survenite pe plan personal te vor da peste cap: fie despartirea de o persoana draga, fie o imbolnavire subita a unei persoane la care tii mult, fie vei fi pus in situatia de a face o alegere pe care iti este greu sa o iei, fie va trebui sa o iei de la zero intr-o anumita situatie. Va trebui sa-ti inabusi anumite sentimente si sa accepti situatii inconfortabile de dragul compromisurilor si al fricii de un nou inceput. Uneori, vei simti ca toate aceste probleme te depasesc si ca nu ai cum sa le faci fata. De aceea, ai tendinta de a te refula in munca sau de a evada in calatorii cat mai indepartate. Incepand cu luna septembrie a anului 2009, un nou val de motivare si curaj te va prinde, mai ales ca sustinerea si incurajarile vin din partea unei persoane de la care nu te-ai fi asteptat.

sursa

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites