Friday, May 1, 2009

UN ARTICOL JEGOS, UN DEPUTAT JEGOS-DESPRE PASAPOARTELE BIOMETRICE


Un articol la misto in cotidianul...deosebit.. atac online despre pasapoartele biometrice. Se pare ca nici fetitza Gina Rotaru ce face parte din categoria pitzi-reporter si nici domnu' coca deputat nu au citit materialul despre pasapoartele biometrice, dar isi dau cu parerea. Sa luam si partea buna a pasapoartelor biometrice-se pot falsifica usor!ANARCHY FOREVER


Paşapoartele biometrice, pe masa deputaţilor

HOTĂRÂRE. Ordonanţa paşapoartelor biometrice a ajuns din nou în atenţia deputaţilor. Subiectul s-a transformat într-o problemă înţepătoare, după ce senatorii au lăsat legea să treacă în forma Guvernului.

La acel moment, sute de oameni au protestat faţă de introducerea acestor acte, care, spun ei, reprezintă „Pactul cu Diavolul.” Pentru că protestele luau amploare, deputaţii au decis să nu ia încă o decizie pe acest subiect. Oamenii se tem că vor fi urmăriţi pas cu pas prin intermediul cipului instalat în interiorul documentului. Mai mult, aceştia spun că noile acte reprezintă, de fapt, lucrarea diavolului. Pentru a depista ce a băgat spaima în populaţie, deputaţii au analizat toate documentele, informează Realitatea. Cei mai mulţi şi-au folosit experienţa căpătată din ghicitoare.

„E plină România de fetiţe dăştea NOSTRADAMUS! Cunosc şi eu unele dintre ele că în Dolj există o comunitate mare de ghicitoare şi eram şi eu curios. Îşi bea cafeaua frumos, iar tipul de dezbatere de tipul 666 îmi aduce aminte de aceste ghicitoare”, a precizat Gelu Vişan, deputat PD-L. „În Statele Unite există comuintatea amishilor care refuză orice tehnologie care li se pare a diavolului. Până la urmă o să se introducă acest paşaport şi cine nu vrea sa îl folosescă să rămână aici”, declarat Mihăiţă Calimente, deputat PNL. Reprezentanţii Ministerului de Interne spun că Uniunea Europeană ne obligă ca de anul viitor în toată ţara să fie eliberate paşapoarte biometrice. (G.R.)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites