Monday, May 4, 2009

CELE 12 LEGAMINTE ALE LUI GUAN YIN


Ma inclin cu respect in fata lui Guan Yin, Cea care este Marea Eliberare, cea care a facut legamintul nemasurat.

Ma aplec in fata lui Guan Yin, cea care are doar un singur gind, si o minte fara obstacole, cea care a jurat sa stea in permanenta in Lumea de Sud.

Ma inchin cu respect lui Guan Yin care a jurat sa ramina in samsara, in tarimul intunericului, ascultind strigatele indurerate si salvind fiintele simtitoare.

Ma inclin in fata lui Guan Yin, cuceritoarea demonilor si distrugatoarea spiritelor malefice, cea care a luat legamintul de a sfirsi toate necazurile si dificultatile.

Ma inclin cu respect in fata lui Guan Yin, cea care tine bolul apei pure si ramura de salcie, cea care a facut legamintul de a imprastia apa sacra pe pamint pentru a calma mintile oamenilor.

Ma inchin lui Guan Yin, Compasiunea Pura, cea care iarta, cea care a luat juramintul de a practica dreptatea in toate timpurile.

Ma plec in fata lui Guan Yin, cea care zi si noapte distruge obstacolele, cea care a jurat sa distruga cele trei tarimuri ale suferintei.

Ma inclin cu respect in fata lui Guan Yin, care sta cu fata la Sud, cea care practica cu diligenta, cea care a luat legamintul de a taia toate nodurile si legaturile.

Ma inchin lui Guan Yin, cea care a creeat barca Dharmei pe oceanul suferintei, cea care a jurat sa salveze toate fiintele simtitoare.

Ma inclin in fata lui Guan Yin, cea care are riuri in fata si cerul in spate, cea care a luat juramintul de a ghida fiintele catre Lumea de Vest(paradisul lui Buddha)

Ma aplec in fata lui Guan Yin, cea care locuieste in tarimul lui Buddha al Vietii Vesnice, cea care a jurat sa fie ajutatoarea lui Amitabha Buddha.

Ma inchin in fata lui Guan Yin, cea onorabila, cea care are trupul perfect, creeat de cele 12 legaminte.

"IUBITA GUAN YIN, BODHISATTVA COMPASIUNII, ADOR IUBIREA DIVINA DIN SUFLETUL MEU SI ADOR IUBIREA DIVINA DIN SUFLETUL LUI...."

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites