Saturday, April 11, 2009

ZODIACUL LUNII APRILIE


Stelele sunt puse pe sotii in Martie! Pe de o parte ne daruiesc energie si entuziasm, pe de alta ne fac vulerabili, usor de tintit unde ne doare mai tare. Exista si o consolare, mai spre final: vise implinite!, mai ales daca sunt de ordin spiritual

BERBEC
Impulsuri contradictorii


In zodia dvs. este o mare agitatie: Soarele si Mercur va incita la actiune si comunicare, in timp ce micul benefic Venus, gasindu-se in miscare retrograda, va indeamna sa lasati totul balta in favoarea relaxarii si a distractiilor. Incercati sa rezistati acestor impulsuri contradictorii, respectand un program coerent pana pe data de 11, si veti avea parte de o a doua jumatate a lunii armonioasa. Asta pentru ca Marte si Venus vor traversa, brat la brat, ultimele grade din Pesti si apoi vor intra in Berbec (Marte pe 23 ,Venus pe 25).
BANI: Abilul comerciant Mercur va ia partea in privinta castigului banesc, incepand din data de 10 si pana la finele lunii. El va ajuta si la negocieri.
CARIERA: Incepand din 5, proiecte care incepusera sa functioneze pot incetini sau chiar stagna. Aceasta situatie nedorita poate fi corectata cel mai lesne in jurul datei de 11 si in jurul datei de 24. E bine ca interventiile dvs. sa fie scurte si la obiect.
DRAGOSTE: Sunteti foarte prezenti in relatia de cuplu, dar comportamentul dvs. poate fi tare inegal pana pe 11. Incercati sa nu luati decizii in numele partenerului si sa nu va alimentati emotional exclusiv din trecut. Din 19, in schimb, aveti parte de pasiune si armonie.
SANATATE: Pana pe 22 va vine greu sa va destindeti. Amestecul de oboseala si iritare poate aduce accidente, mai ales in jurul datei de 5. Evitati deci eforturile si manuirea ustensilelor metalice. Sistemul osos este si el fragil.

TAUR
Sanse profesionale


A va etala talentele, bunurile sau frumusetea cu prea multa insistenta va poate aduce invidii sau chiar dusmanii. Aveti deci grija sa fiti moderati in aceasta privinta, macar pana pe data de 11, pentru a nu atrage energii nedorite in viata dvs. Planeta comunicarii, Mercur, intra in zodia dvs. din data de 10, ajutandu-va sa va exprimati cu usurinta. Exceptie face data de 26, in jurul careia puteti avea pareri rigide, nereusind sa va adaptati interlocutorilor dvs.
BANI: Va descurcati bine in tratative, daca aveti de pus la punct relatii de asociere, cu scop de castig. Un mic castig suplimentar se poate realiza pe 27-28.
CARIERA: Daca aveti o structura clara in cap si un dram de inspiratie, luna aceasta puteti iesi in evidenta. Increderea de care dati dovada convinge cu usurinta factorii de decizie sa va dea ocazia sa va infaptuiti un vis. Sansele dvs. cresc semnificativ in a doua parte a lunii.
DRAGOSTE: Va fi destul de greu sa depasiti nemultumirile provocate de persoana iubita, mai ales in jurul datei de 5. Poate fi vorba despre inca un set de responsabilitati pe care ea vi le arunca in carca sau despre certuri care izbucnesc intre prietenii dvs. si obiectul afectiunii dvs. O reconciliere devine posibila dupa 18.
SANATATE: Simtiti nevoia sa va odihniti, functiile endocrine pot fi incetinite si e important sa va acordati un ragaz, mai cu seama pana pe 11. Din 25 va sfatuim sa evitati efortul fizic - pericol de crestere a tensiunii.

GEMENI
Energie si ambitie


Marele benefic Jupiter ii tine companie in aprilie visatorului Neptun. Energia acestor doua planete va poate determina sa faceti o calatorie la care visati demult. Sau va poate trezi fascinatia pentru un domeniu de studiu de la care sperati sa primiti raspunsuri majore. Daca aveti de facut aparitii publice, veti exercita un farmec subtil dar profund asupra audientei. Aspectul se va face simtit mai puternic la sfarsitul lunii. Viata sociala intensa va poate distrage de la indatoriri, acest risc fiind crescut pana pe 11.
BANI: Incepand din data de 5, n-ar strica sa treceti in revista capitalul de care dispuneti sau investitiile dvs. De asemenea, este cazul sa va supravegheati cheltuielile impuse de mondenitate, pe 3 si 4 si in jurul datei de 27.
CARIERA: In aprilie va redescoperiti ambitia, atata doar ca pe 5 o problema familiala va poate incurca planurile profesionale, iar pe 15 si pe 16 va va veni greu sa coordonati energia diverselor tendinte care se fac simtite. Sunt zile nepotrivite pentru a lua decizii sau pentru a face crize de independenta.
DRAGOSTE: Atmosfera usor ambigua ce caracterizeaza relatiile dintre dvs. si anumite persoane din cercul dvs. de prieteni incepe sa se limpezeasca in ultima parte a lunii. Poate va ajuta sa stiti ca veti intelege mai bine natura sentimentelor dvs., incepand din data de 25.
SANATATE: In ultimele zile ale lunii, respectiv din 20, eforturile fizice se pot solda cu aritmii cardiace.

RAC
Luna cu prieteni


Aceia dintre dvs. cu dor de duca ar face bine sa evite plecarea la drum, fie el lung sau scurt, in jurul datei de 5. Deplasarile cotidiene pot fi presarate cu intarzieri ori, daca sunt administrative, puteti da peste functionari batuti in cap. Pe 15 si 16 va puteti astepta sa va intalniti prietenii in locuri sau situatii mai putin obisnuite. Desi nu trebuie sa va temeti de accidente, conduceti totusi cu prudenta.
BANI: Ocaziile de afaceri ori investitii se inmultesc treptat pe parcursul lunii. Luati-le insa atent la puricat, inainte de a bate palma. In demersurile caritabile este bine sa va implicati, dar cu moderatie.
CARIERA: La nivel profesional actionati probabil pe mai multe fronturi, dar in timp ce pe unele sunteti eficienta personificata, pe altele sunteti lasa-ma sa te las. Starea de confuzie se risipeste dupa data de 11, iar randamentul dvs. poate deveni maxim dupa data de 24.
DRAGOSTE: Sentimentele dvs. frumoase se indreapta luna aceasta cu precadere asupra prietenilor, cu care comunicati excelent, incepand din data de 10 si pana la sfarsitul lunii. Unii raci flirteaza putin cu sefii pana pe 9.
SANATATE: In aprilie nu aveti motive de ingrijorare cu privire la starea dvs. fizica. Daca pe Luna plina din data de 9 aveti palpitatii sau dureri de coloana, nu va speriati, pentru ca sunt stari trecatoare. Din 13 si pana in 15, Luna va traverseaza casa sanatatii, deci puteti avea stomacul mai sensibil.

LEU
Atentie la infectii


Ca multe alte semne zodiacale, si dvs. sunteti bantuiti in Martie de dorul de duca. Acest impuls poate fi pus in practica cu mare usurinta pana pe 9. Cu dusul este usor, cu intorsul mai greu, caci micul benefic Venus retrograd va face sa nu mai doriti sa va intoarceti. Din 23, energicul Marte vine pus pe treaba dandu-va mai multa precizie in orientare sau mai multa forta de concentrare daca sunteti elevi sau studenti.
BANI: Inceputul de luna este nefast, atat in ceea ce priveste administrarea veniturilor directe, cat si afacerile sau investitiile. Data de 5 comporta multe riscuri. Desi este o duminica, se poate totusi face un acord de principiu legat de bani, iar acesta ar fi defavorabil. 15 si 16 sunt zile in care puteti sa va aruncati intempestiv in operatiuni riscante.
CARIERA: Fiti atenti cu cei care lucreaza in subordinea dvs. Incepand din data de 5, observatiile dvs. critice se sterg foarte greu din memoria lor.
DRAGOSTE: Relatia de cuplu devine din ce in ce mai placuta. Partenerul pare sa va ghiceasca gandurile, este deschis si generos. Ce vreti mai mult? Leii singuri se pot combina cu o persoana din strainatate sau cu o persoana dintr-un mediu foarte diferit de al lor.
SANATATE: Orice semn de infectie, mai ales daca afecteaza sistemul uro-genital, ar trebui tratat cu multa atentie pana la disparitia completa a acesteia. Daca este vorba despre afectiuni pe care le-ati mai avut, fiti de doua ori mai atenti.

FECIOARA
Razboi stelar


Nici luna asta nu e lipsita de cateva hartoape ce se ivesc in calea dvs. Primul consta dintr-o infruntare intre marele malefic Saturn in semnul dvs. si micul malefic Marte, ce traverseaza semnul opus, cel al Pestilor. Runda decisiva se intampla pe data de 5, cand puteti castiga doar lasand rigiditatea la o parte. Al doilea meci se disputa pe 15 si pe 16, cand acelasi mic malefic Marte il incaleca pe Uranus si impreuna incearca sa destabilizeze mai toate relatiile dintre dvs. si egalii dvs.
BANI: Aveti idei bune cu privire la afaceri ori investitii si excelati in negocieri pana pe data de 9. Pe de alta parte insa sunteti cam risipitori pana pe 11 sau prea dispusi sa investiti in lucruri mai mult frumoase decat utile. Cea mai buna perioada pentru a porni afaceri noi incepe din 25.
CARIERA: Pentru ca lucrul in echipa merge din ce in ce mai bine, succesele nu se vor lasa asteptate. Colaboratorii va admira fair-play-ul si viziunea. Puteti avea totusi tendinta nespecifica de a le trece prea usor cu vederea greselile.
DRAGOSTE: In cuplurile stabile, data de 5 poate aduce o schimbare brutala sau chiar o rupere a relatiei, in timp ce relatiile aflate la inceput se pot intensifica, tot atunci, capatand o tenta aproape obsesiva. Partenerul dvs. de cuplu poate avea o reactie surprinzator de dura pe 15 sau 16. Daca reconcilierea nu se petrece pana pe 24, s-ar putea sa nu mai fie posibila.
SANATATE: Aveti un tonus bun, insa ficatul s-ar bucura de un supliment de vitamina C. Nici un limfodrenaj nu v-ar strica.

BALANTA
Leneveala


Patroana dvs., fermecatoarea Venus, se gaseste, incepand de luna trecuta, in miscare retrograda. Chiar daca acest lucru nu se intampla in semnul dvs., ci vizavi, tot va trage la leneveala si exista riscul ca, pe aripile blandei trandavii, sa neglijati responsabilitati care pot veni din urma ca un bumerang. Nimeni nu spune sa nu va relaxati, insa anumite persoane, fata de care nu va onorati obligatiile, pot incepe sa va poarte sambetele.
BANI: Cu veniturile directe nu se intampla mare lucru, in schimb, afacerile se pot diversifica incepand cu data de 10. Mai ales activitatile comerciale sunt favorizate.
CARIERA: Ritmul de munca din primele zile ale lunii poate fi draconic. Iar nervii pot izbucni violent in data de 5. Incercati sa va manifestati nemultumirile intr-o maniera rezonabila, daca nu doriti sa alimentati vechi dusmanii.
DRAGOSTE: Aici vin vestile cele mai frumoase. Relatiile stabile sunt dinamice si in acelasi timp pline de tandrete la inceputul, dar mai cu seama la sfarsitul lunii. Balantele solo n-au de ce sa se grabeasca: pe parcursul intregii luni planetele conspira sa va faca sa va indragostiti lulea.
SANATATE: Bolile cronice se pot reactiva puternic pe data de 5, mai ales daca ele vizeaza zona capului sau scheletul osos. Pe 15 si 16 exista pericolul sa va accidentati labele picioarelor, deci purtati incaltaminte rezonabila.

SCORPION
Faceti pauza


Aceia dintre dvs. care nu au mai facut de mult o pauza ar avea de castigat de pe urma unor zile libere petrecute departe de lumea dezlantuita sau macar pemitandu-si ore lungi de lafaiala, in pat si cu telefonul inchis. Anturajul prietenilor este un loc nepotrivit pentru dvs. in jurul datei de 5, cand puteti fi prinsi in mijlocul unui conflict. Va recomandam sa nu luati decizii in numele grupului.
BANI: Nimic nou sub soare. Daca situatia dvs. profesionala presupune anumite investitii, faceti-le incepand din 25.
CARIERA: Angajatele sau colegele dvs. nu sunt deloc chinuite de harnicie pana pe 11, in timp ce toti ceilalti zbarnaie. Mustrarile au mai putin efect decat o taxare proportionala cu lenea. Raporturile devin armonioase incepand din data de 25.
DRAGOSTE: Persoana iubita si cercul de prieteni se dovedesc incompatibili in jurul datei de 5. Aceeasi persoana iubita poate sa faca o criza de identitate, ba chiar sa-si ia talpasita. Cuplurile stabile in schimb o duc foarte bine incepand cu data de 10. Din 20 incolo, partenerul de cuplu va fi din ce in ce mai implicat in relatie.
SANATATE: La inceputul lunii se da o lupta intre nevoia de miscare si pofta de a lancezi pe canapea. Aceasta din urma se risipeste dupa data de 11, iar incercarea de a compensa printr-un consum mare de energie se poate solda cu mici probleme cardiace pana pe 19. In armonie energetica va gasiti dupa 20.

SAGETATOR
Tensiuni


De la inceputul lunii puteti fi agasati de tensiunea din casa. Daca veti intreba o persoana obiectiva, care vede lucrurile din afara, veti fi probabil mirati cand va va spune ca dvs. insiva contribuiti intr-un mod semnificativ la aceasta atmosfera neplacuta. Cu putina introspectie onesta (de care sunteti intotdeauna capabili) va veti da seama ca nici dvs. insiva nu intelegeti prea bine de ce anumite persoane sau situatii din casa va enerveaza atat de mult. O data critica este cea de 5, data neindicata mesteritului prin casa si indeosebi manuitului de unelte metalice.
BANI: Primele cinci zile ale lunii sunt indicate pentru a va pune la punct situatia curenta a veniturilor. Ulterior pot aparea diferite probleme, rezultate ale faptului ca exista multe actiuni sau curente subterane.
CARIERA: Senzatia ca, in ciuda tuturor eforturilor dvs. sincere, cineva, acolo sus, NU va iubeste, este justificata. Mai ales pe data de 5 nu este indicat sa va contrati cu sefii si nici sa veniti cu idei noi.
DRAGOSTE: Primavara isi face simtit pe deplin efectul - pana pe 10 s-ar putea sa aveti interese romantice multiple. Un frumos echilibru emotional se prefigureaza catre finele lunii, incepand cu data de 25, cand veti putea avea incredere in sentimentele dvs., precum si in cele ale persoanei iubite.
SANATATE: Avem doar vesti bune - dispuneti de o mobilitate sporita, incepand din 10, iar din 20, nivelul energiei va creste.

CAPRICORN
Sentimentele in prim-plan


Va simtiti atat de bine acasa, incat nu va mai vine sa iesiti pe usa, cel putin pana in data de 11. Acesta este si un efect al companiei placute in care va aflati, doar ca ii (si va) lipseste orice dinamism. Relatiile cu parintii pot fi atat de bune, incat sa abdicati de la unele dintre responsabilitatile dvs. ca adulti. E bine, cu conditia sa nu exagerati. Intre 12 si 17 se recomanda atentie la condus, reflexele dvs. pot fi incetinite. Unele intalniri cotidiene, de altfel placute, va pot face sa pierdeti timp.
BANI: In masura in care fondurile dvs. o permit, n-ar fi rau sa va implicati intr-un proiect caritabil. Traversati o perioada improprie investitiilor. Evitati orice risc si nu va lasati sub nici o forma tentati de jocuri de noroc.
CARIERA: Petreceti o luna in care preocuparile de ordin profesional nu se afla - surprizator pentru zodia dvs. - pe primul plan. Mai ales in prima parte a lunii sunteti foarte relaxati. Pe 5 ar trebui sa fiti insa cat se poate de vigilenti, caci orice greseluta poate fi taxata cu virulenta.
DRAGOSTE: Indiferent de temperatura din termometre, pentru dvs. atmosfera se incalzeste, incepand din 10. Sunteti deschisi ocaziilor de flirt, iar din 20 incolo, o idila poate prinde consistenta.
SANATATE: Data de 5 poate fi periculoasa, deoarece aveti tendinta sa fiti repeziti, iar asta va predispune la accidente. Eforturile mari ar trebui evitate de asemenea, caci pot rezulta in cresterea tensiunii sau dureri de cap.

VARSATOR
Euforie in exces


Marele benefic Jupiter, ce traverseaza zodia dvs., se apropie din ce in ce mai mult de misticul Neptun, aflat tot in ograda dvs. Efectele acestei combinatii energetice pot fi asemuite cu o stare de euforie lipsita de obiect. Va puteti simti in al noualea cer, fara vreun motiv anume, sau va puteti lasa incantati de te miri ce fleacuri. Daca aveti aspiratii spirituale sau o dorinta mai veche de-a va ajuta semenii, aceasta conjunctie va poate aduce mari satisfactii, in masura in care va implicati in astfel de activitati.
BANI: Este o luna in care puteti fi usor pacaliti, iar intervalul 12-17 este cel mai plin de riscuri. Asocierile de afaceri pe care le-ati intreprinde luna aceasta ar porni de la premize nerealiste, iar banii dati pe cumparaturi sau imprumuturi pot fi la fel de bine aruncati pe apa sambetei.
CARIERA: Incepand din data de 5, unii dintre cei care v-au urmarit cu invidie se pot hotari sa va ajute sa gresiti. Este foarte important sa stiti sa pastrati secretele incredintate. Din 10 incepand, felul in care comunicati cu sefii deschide perspective promitatoare.
DRAGOSTE: Cine are parte de dvs. poate fi fericit, luna aceasta, caci sunteti tot ce si-ar putea dori un partener. Sunteti veseli si deschisi, fara a va pierde insa misterul. Stiti sa fiti romantici si jucausi deopotriva, sau jucausi intr-un stil romantic. Sa nu vi se urce la cap.
SANATATE: Din 5 este posibil sa vi se reactiveze vechi infectii ale aparatului uro-genital. Dar orice fel de infectie trebuie tratata de-acum cu seriozitate.

PESTI
Esapati iritarea


Marte, planeta care guverneaza acest an, va traverseaza zodia pana pe data de 23. Pe 5, micul malefic Marte face opozitie la marele malefic Saturn. Starile de iritare si de frustrare care se fac simtite acum ar trebui exteriorizate, insa intr-un mod bine controlat. Aveti mai multa nevoie ca oricand de calitatea dvs. atat de speciala, aceea de-a va pastra la distanta, in modul cel mai discret cu putinta. Este in schimb bine sa va ocupati de treburi care necesita meticulozitate si concentrare. Micul benefic Venus trece pe la dvs., ca sa va consoleze, intre 12 si 17, zile in care ar fi bine sa va luati liber, caci nu veti avea chef decat de relaxare.
BANI: Pana pe 11 este foarte posibil sa fiti cheltuitori sau sa cumparati lucruri scumpe, de calitate indoielnica. Achizitiile mai importante ar trebui sa astepte pana pe 25, cand energiile planetare va ajuta si la dobandirea unor bani in plus.
CARIERA: Va bucurati de simpatia si sustinerea unor persoane influente, pe care le admirati, dar nu trebuie sa va bazati doar pe asta. Continuati sa lucrati cu dedicatia si modestia de care sunteti capabili si totul va iesi foarte bine.
DRAGOSTE: Confruntarea din 5, intre Marte si Saturn, poate da lovitura de gratie unei relatii stabile, obosite de atatea incercari. Pastrati-va, pe cat e cu putinta, calmul, daca vreti sa mai atenuati din consecinte, in perioada 12-17, cand Venus va poate ajuta partial.
SANATATE: Energia de care dispuneti e buna, dar ficatul dvs. devine tot mai lenes si picioarele dvs. tot mai sensibile. Nimic grav.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites