Friday, April 3, 2009

RETETE DE POST-TORT DE ANANAS SI MORCOVI


Ingrediente:
1 cana faina
1 lingurita praf de copt

3/4 lingurita bicarbonat de sodiu

1/2 lingurita sare
1
/2 lingurita scortisoara

1/2 cana zahar brun

1 morcov ras foarte mare, sau doi mai mici

200 gr ananas zdrobit

1/4 cana nuci

1/2 cana stafide

5 linguri ulei

1 cana fulgi de cocos

3 linguri Completa

Proces Tehnologic
Amestecati faina, praful de copt si bicarbonatul impreuna cu sarea intr-un bol foarte bine. Adaugati zaharul, morcovii, fructele si nucile, amestecati-le, apoi adaugati completa amestecata cu putina apa calduta pentru a da compozitiei un pic de fluiditate. Adaugati uleiul. Coaceti intr-un cuptor aprins dinainte la foc moderat, in forma pe care o doriti, timp de 35-40 minute. Scoateti si ornati cu fulgi de cocos si lamiie rasa, dupa ce s-a racit. (Puteti face si o crema din Completa si margarina daca doriti pentru ornare).

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites