Thursday, April 2, 2009

O MAMA

In pofida aparentelor intens mediatizate, de MILf ce se da la carne tinara, Mihaela Radulescu, pe care nu o simpatizez in mod deosebit, este totusi o mama. Ce daca Elan o insela cu toate boarfele care ii veneau in casa, se dadeau prietene cu ea, ii mincau icra de Manciuria si ii beau whiskyul- dupa aia borfetele isi faceau ochiade cu Elan si se carau la hotel pentru o firma, doua. Ce daca Mihaela statea singura acasa cind Elan era in Londra cu curvele, acum ne place sa dam cu mucii tot in ea si sa il slavim pe sfintul Elan cel preavoslavnic. Mi-e greata. Indiferent cit de crizata, frumoasa, curva, desteapta sau proasta e MIhaela ea este in primul O MAMA si a demonstrat-o.
A fi mama nu inseamna sa stai capra o data si sa primesti sperma masculului in perioada fertila. A fi mama inseamna a cara carutul puradelului oribil de greu pe scara 3 etaje. A fi mama inseamna a te umfla de plins cind ala micu are 38 de grade. A fi mama inseamna a nu putea sa maninci cind copilasu' adorat are o mica diaree si a face atac de apoplexie cind ala intirzie 5 minute de la scoala. A fi mama inseamna sa iei bita in mina si sa spargi usa vecinului de la 1 cu piciorul cind copilul ti-a fost amenintat cu bataia.
A fi mama nu inseamna a da ochii peste cap, a te da victima, a afirma ca nu-ti poti creste singura copilul si ca ai nevoie de la vecini, rude, pritenii pritenilor, etc. A fi mama nu insenmna a evidentia defectele copilului tau pentru a ti le ascunde pe ale tale. A fi mama inseamna a deschide ochii la cea mai mica modificare de comportament a copilului tau si a-ti pune intrebarea DE CE?
A fi mama inseamna a purta durerea milioanelor de femei ce au nascut pe pamint si au suferit pina au inchis ochii de grija copiilor lor,indiferent cit de mosi sau babe ajunsesera aceia. A fi mama inseamna a ierta iara si iara si iara si iara. A fi mama inseamna a face ORICE pentru ca copiii tai sa nu moara de foame, in timp ce ei nu vad cita durere aduni tu.
A fi mama nu este o binecuvintare, nici o placere, nici un moft, nici un extaz si nici un merit automat.A fi mama insemna a sta pe cruce 24 de ore din 24.


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites