Saturday, April 11, 2009

FEMEI CU NUME DE FLORI SI CARACTERUL LOR

Un milion şi jumătate dintre români au nume de flori. Dacă vă număraţi printre ei, aflaţi că aveţi o sensibilitate aparte, pe care o datoraţi numelui de botez. Specialiştii revistei “Libertatea pentru femei” vă spun ce trăsături de caracter se “ascund” în femeile care poartă nume de floare. Totodată, vă arătăm şi care sunt vedetele feminine autohtone care poartă nume de flori.

ANEMONA

Sensibilă, fragilă, timidă în aparenţă, femeia care poartă acest nume este foarte puternică şi ambiţioasă. Are capacităţi erotice de invidiat, este foarte senzuală şi se bucură de compania oamenilor influenţi din anturaj.

Anemona, cântăreaţă ex-A.S.I.A.

VIOLETA

Acesta este numele femeilor puternice cu adevărat, pentru care funcţiile de conducere se potrivesc perfect. Nu se pricep însă la relaţiile conjugale, dar au noroc de bărbaţi foarte înţelegători în preajmă.

Violeta Beclea, atletă

BRÂNDUŞA

Cele care se numesc aşa sunt foarte curioase, stăpâne pe ele şi uşor arogante. Pentru că nu-şi arată trăsăturile negative la prima vedere, par “pâinea lui Dumnezeu”, persoane capabile să sară mereu în ajutor. Totuşi, îşi urmează doar interesele.

Brânduşa Novac, director Circul Globus

CAMELIA

E un nume predestinat firilor energice, încăpăţânate, pe care le conduce în viaţă voinţa. Sunt persoane invidioase, bârfitoare şi, uneori, suferă de mania persecuţiei. Totuşi, sunt mame excepţionale.

Camelia Şucu, femeie de afaceri

MARGARETA

În general, cele care poartă acest nume nu-l îndrăgesc. Sunt femei sensibile, dar autoritare, inteligente, răsfăţate. Le plac ritualurile proprii, au tabieturi. ţin mult la imaginea lor şi se dedică în totalitate familiei. Cele mai multe se împlinesc în domenii artistice.

Margareta Pâslaru, cântăreaţă

NARCISA

Lăudăroase, uşor arogante şi bârfitoare, purtătoarele acestui nume sunt totuşi prietene de nădejde, pe care te poţi baza. Se ţin de cuvânt şi nu suportă să fie înşelate. Sunt extrem de geloase în cuplu şi foarte drastice în relaţii.

Narcisa Suciu, cântăreaţă

ROMANIȚA

Nu suportă să fie contrazise şi au pretenţia să ia din viaţă tot ce e mai bun asupra lor. Preferă să adopte “măşti” care nu le caracterizează în public, doar ca să se bucure de simpatia celorlalţi.

Romaniţa Iovan, creatoare de modă

SÂNZIANA

Drăguţe, feminine, cele care se numesc aşa se bucură de fiecare clipă de viaţă. Adoră lectura şi compania persoanelor dragi. Sunt sociabile, săritoare, gospodine. Intuiţia le ajută să depăşească obstacolele.

Sânziana Buruiană, model

VIORICA

Ordonate, ambiţioase, muncitoare, femeile cu acest nume îşi doresc prea mult. De nenumărate ori se supraestimează şi suferă din cauza dezamăgirilor. Deşi se cred superioare, nu au şanse foarte mari de a atinge ţintele propuse.

Viorica Vodă, actriţă

Hortensia

Poartă patina timpului, însă denotă distincţie, rafinament, eleganţă. Aduc cu sine fie tenacitate, aer aristocratic, multă diplomaţie, fie vorbărie deşartă, atitudine de mahala. Aceste femei se bucură de noroc în dragoste numai după repetate încercări eşuate.

Gherghina

Foarte răspândit pe la noi, acest nume le e predestinat femeilor muncitoare, dedicate familiei. Vorbesc mult, sunt curioase şi se înconjoară de mulţi prieteni. Sunt maestre în organizarea petrecerilor şi a meselor copioase.

Dalia

În general, sunt persoane de cuvânt, talentate, cu înclinaţii, visătoare. Nu le plac lucrurile practice şi tind să-şi complice singure existenţa. Au tendinţa de a se izola într-un cerc foarte restrâns de prieteni.

Lăcrămioara

Neaoş şi plin de simboluri, acest nume ascunde un caracter slab, plăpând, la fel ca şi floarea. Pe cât este de frumoasă, pe atât este de fragilă femeia care-l poartă. Are tendinţa de dominare în familie, însă este supusă la serviciu. E o bună gospodină, deşi nu-i plac treburile casnice.

sursa www.libertatea.ro

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites