Friday, April 3, 2009

BRANZA LU'GIGI SI JEGUL SECURIST-CARE PUTE MAI TARE?

Eu nu-l suport pe Becali. De ce? E nesimtit, oligofren, grandoman si prost. Se da Razboinicul luminii, dar uita sa faca cel mai elementar gest de bun simt, pe care vecinii mei din Ierusalim il fac in fiecare an de Ayd el Adha, cind la prima ora a diminetii lasa la poarta familiilor nevoiase cite un miel si alte bunuri, sunind la usa si apoi fugind. Ca sa nu fie vazuti, ca sa nu fie cuoscuti, ca sa nu li se dea vreun merit.
Gigi se da mare ca da bani la lume, dar, on the other hand, pierde milioane la cazino. Nashpa. Nu o sa discutam acum de unde si cum a facut Gigi banii astia si cu cine s-a imbirligat ca sa-i faca, pentru ca, in rromania nu-i asa, daca nu ai coaie si relatii la nivel inalt nu faci bani.
Dar bomba mediatica la care asistam zilele astea a fost lansata IMEDIAT DUPA CE COMUNISTUL- SECURIST SEF PUIU POPOVICIU A FOST SI EL LUAT LA OCHI.
Nu vi se pare coincidenta cam mare? Nu vi se pare prea cusut cu ata alba faptul ca neica Popoviciu, securist cu cadre vechi, care a facut o casatorie de convenienta cu Doinita-securista fetita lu' tatuca Ion Dinca a fost si este in razboi de interese pentru terenurile din Pipera cu Jiji?
De 2 zile deja nu se mai vorbeste de Puisor, acum toata lumina reflectoarelor e pe Jiji.
De punctul 8 de la Timisoara, pentru care am stat luni intregi in piata Universitatii ca sa fie semnat, nu se mai stie nimic. Recapitulez. Prin punctul 8 de la Timisoara, noi, cei ce supravietuisem revolutiei, ceream ca sa NU MAI ACCEADA IN NICI O FUNCTIE FOSTII COMUNISTI SAU SECURISTI. Si acum ce vedem noi....O panarama intrega, ca un teatru al absurdului, in care toate functiile politice si bancare sint luate tot de EI.
Eu stiu sigur ca Puisor o sa scape basma curata pentru ca prea multi oameni o sa fie santajati ca el sa scape.
Iar Jiji, care, vai, oroare, si-a facut dreptate in momentul in care i-a fost furata masina pentru ca POLITIA NU E IN STARE SA GASEASCA NIMIC, Jiji spun, este acum dus cu catusele la miini pentru ca si-a recuperat masina (nu este cercetat pentru cum a intrat in posesia terenurilor, trafic de influenta, etc asa cum ar fi fost normal). Intr-o tara araba, porcilor alora care dupa ce ca i-au furat masina au mai avut si tupeul sa-l santajeze cerindu-i bani, li se taia mina. In Rrominika jegosii au tupeul sa il reclame pe cel care le-a fos victima, dupa ce ca Becali, in loc sa-i reclame la politie, i-a iertat spunindu-le ca le da drumul ca sint tineri si ii e mila de ei ca au familii acasa.
Nu il fac victima pe JIji si, again, nu tin cu el. Dar daca nici acum nu vedem ce se intimpla in jurul nostru, si NU LUAM ATITUDINE, atunci ne meritam soarta.

2 comments:

interesant ca dupa foarte multi ani mai stiu versurile

da, si eu...cred ca ne-a intrat in subconstient...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites