Tuesday, March 3, 2009

PARINTELE ARGATU DESPRE VRAJITOARE



Ca tot incepe Postul Pastelui, citeva extrase folositoare din cartea parintelui Alexandru Argatu "VA SFATUIESTE ARHIMANDRITUL ILARION ARGATU DESPRE VRAJI SI FARMECE SI LUPTA IMPOTRIVA LOR"

"1.3. Aspectul vrajitorilor

Vrajitorii sunt oameni care au cazut sub influenta diavolului. Ei sunt condusi de diavol. in timp ce menesc (leaga vraji, gindesc, doresc raul altuia),chipul lor se schimba:
1) Fata devine alba, fara singe, imobila, privirea intensa - metal topit. Figura lor se uriteste, in acele momente devin hidosi,au chip diavolesc.
2) Au o stare de neliniste,devin foarte galagiosi, mult zgomot, vorbesc mult, se aprind la fata, pomenesc des numele diavolului, privirea devine intensa metal topit. Li se schimba chipul.
3) Fac anumite gesturi cu ochii, gesturi nemotivate, sunt agitati, vorbesc mult. Clipesc intr-un anumit fel. Li se schimba chipul. Scrisnesc din dinti si manifesta ura, desi cu nimic nu i-ai suparat. Ura inexplicabila.
4) CAnd fac vraji, unii fluiera. Au un fluierat scurt, de doua ori repetat, specific lor. La altii chipul devine imobil, aspect mortuar, chip hidos, parca doarme, dar privirea este intensa. La fiecare din ei vei gasi unul sau altul din semnele acestea. Biblia ii mentioneaza in multe locuri. Sunt descrisi in Psalmii lui David.
5) Persoana este cu spatele. iti faci semnul Sfintei Cruci. Vei vedea ca tresare ca lovita cu toporul. Are un gest special, salta din umeri. Este vrajitoare. Semnul Sfintei Cruci loveste pe demoni.
6) Daca pronunti numele Mantuitorului lisus Hristos in timpul conversatiei de citeva ori, la numele Mintuitorului vrajitorul se schimba la fata si tresare.
7) Daca afumi cu tamiie, vrajitorul se schimba la fata se nelinisteste.
8) Agheasma salta mina vrajitoarei din umar, nu din incheietura de jos a miinii. Trei picaturi de Agheasma puse in mincare fara sa stie si oferite, apoi privesti: a) Se schimba la fata: ori prea rosu, ori prea alb, palid' b) Face o criza de nervi nemotivata, se nelinisteste' Agheasma arde pe diavoli, are Flacara Duhului Sfint' 9) De cite ori vorbesti despre ea si ii divulgi faptele, daca spui altuia ca face vraji, vrajitoarea vine si te cauta oricit de departe ar locui.
10) Daca vorbesti cu altii despre Dumnezeu, vrajitoarele, chiar si cele care se afla la distanfa, in alte camere sau in alta parte a cladirii, se nelinistesc,devin galagioase si vin cu galagie multa ca se intrerupa si sa se opuna astfel Cuvintului lui Dumnezeu. Se schimba la fata si dau raului,pomenesc des numele celui rau, il striga. Gestul nu poate trece neobservat.
11)Vrajitoarele se opun Cuvintului lui Dumnezeu' de aceea ele fac mai multe vraji in zilele de sarbatoare de Craciun, de Anul Nou, in ziua de Pasti,de Boboteaza de Inaltare, in ziua Sfintei Cruci si de toti sfintii mai insemnati. Fac vraji in timpul posturilor, fac vraji vinerea, Duminica. Ele trimit vraji in orice zi, dar isi intensifica activitatea in posturi si de sarbatori."

UN FILM CU PARINTELE ARGATU VORBIND DESPRE VRAJI SI DEZLEGARI AICI

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites