Tuesday, March 3, 2009

"Un grup de opt studenţi care se autointitulează "Noii golani" a venit astăzi, la biroul lui Ion Iliescu din strada Atena, unde fostul şef de stat îşi serbează ziua de naştere şi au aprins lumânări în semn de protest, numindu-l pe Iliescu "criminal". Jandarmii i-au dus la secţie pe doi dintre tineri. Iliescu a spus că gestul tinerilor reprezintă "o neruşinare curată".

Preşedintele de onoare al PSD a fost aşteptat de grupul de tineri cu lumânări aprinse în mână şi tricouri cu capete de mort. "Am venit să-i urăm la mulţi ani, să trăiască, să plătescă pentru morţii din '89, '90", a declarat unul dintre tinerii protestatari, citat de Antena 3.


Cele 7-8 persoane au scandat o serie de injurii la adresa lui Iliescu şi au aprins lumânări în memoria morţilor de la Revoluţie. Deoarece acestea au fost lipite de un copac uscat, oamenii de pază le-au stins pentru a evita un incendiu. Protestatarii au început apoi dispute verbale cu reprezentanţii pazei.

Tinerii au venit şi cu "un cadou" - un tricou de culoare neagră pe care este desenată o spânzurătoare de albă sub care scrie cuvântul "criminal".

În momentul în care fostul şef de stat Ion Iliescu şi-a făcut apariţia, unul dintre tinerii din grupul autotintitulat "Noii golani" i s-a adresat cu cuvântul "criminalule", reproşându-i acestuia victimele de la Revoluţie şi de la mineriade.

Admiratorii fostului şef de stat, care au venit să-l felicite la sediul PSD, au sărit în apărarea lui Ion Iliescu. Astfel, un revoluţionar(????????????) l-ar fi îmbrâncit cu mâinile pe unul dintre tinerii care au aprins lumânările şi a rupt cu piciorul lumânările aşezate de la baza unui copac.

Jandarmii intervin

Jandarmeria a sosit imediat în strada Atena, legitimându-i pe cei opt tineri aflaţi la faţa locului şi reproşându-le acestora că s-au constituit într-un grup organizat şi că au desfăşurat o acţiune neautorizată.

Doi dintre tineri au fost duşi la secţia 1 de Poliţie, unde vor primi amenzi pentru tulburarea liniştii publice.

Iliescu: Neruşinare!

Ion Iliescu, care împlineşte azi 79 de ani, a declarat că "aceştia sunt oameni lipsiţi de bunul simţ", apreciind incidentul drept "o neruşinare curată".

"Eu cred că aceşti scandalagii sunt plătiţi", a adăugat fostul şef de stat."

din adevarul de azi

CITA NESIMTIRE KAGHEBISTA DE LA UN CRIMINAL CE NU A EZITAT SA OMOARE TINERII PURI AI ROMANIEI PENTRU A SE VEDEA INSCAUNAT!


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites