Friday, March 27, 2009

FENG SHUI-SATIRA

Probabil că aţi auzit de Feng Shui, arta de a plasa omul într-un mediu prielnic, care să-i echilibreze qi-ul. Feng Shui este o invenţie creştină, pre furată de la noi de chinezi. Este vorba, dragii mei, despre modul în care să întăreşti credinţa omului şi să-i ţii gândul nesmintit. Asta înseamnă de fapt qi. Pentru aceasta, casa bunului creştin trebuie amenajată în aşa fel incăt să atragă toate energiile care-i vin de la Bunul Dumnezeu, ţinând astfel Satana departe de gospodăria şi familia lui. Voi vorbi astăzi un pic despre Feng Shui la oraş.

Energiile intră în casele noastre prin ferestre, dar mai ales prin balcon. Acestea fiind spuse, trebuie avut în vedere că Domnului îi plac curăţenia dar şi animalele, de aceea balconul trebuie să aibă în primul rând o îngrădire cât de mică în care să avem un cocoş. Astfel ne arătăm iubitori de animale şi - cel mai important, ştim când se crapă de ziuă, ca să ne trezim. Căci la primul cântat al cocoşului trebuie să fim în picioare, Tatălui Ceresc neplăcându-i lenea. Mai mult, astfel trezim şi vecinii, lucru care poate fi comparat oarecum cu munca de apostolat. În lipsa unui cocos este bună şi o bormaşină. Pentru purificarea aerului, trebuie să avem întinse nişte sârme pe care să atârnam hainele spălate. Acestea filtrează aerul prin umezeala din ele, de aceea trebuie atârnate haine potrivite acesui scop. Cele mai eficiente sunt maieurile şi chiloţii de bumbac.

Sufrageria este camera în care Bunul Creştin îşi petrece partea din zi în care stă acasă. Mare atenţie unde puneţi vitrina cu bibelouri! Aceasta trebuie să aibă spatele acoperit cu oglindă şi trebuie pusă la peretele opus televizorului. Avantajele sunt multiple: ştiut fiind că televizorul este una din armele Satanei, oglinda din spatele vitrinei trimite Diavolul înapoi în televizor, apoi acesta iese şi se loveşte iar de oglindă care îl trimite înapoi şi tot aşa. Astfel nu va putea rămâne necuratul în casa ta, cum s-ar întâmpla dacă în faţa televizorului s-ar lovi de o suprafaţă care nu reflectă. Oglinda din vitrină mai are şi efect estetic, bibelourile părând datorită ei mai multe. Şi nu în ultimul rând, la mesele în familie cei aşezaţi la masă cu spatele la televizor vor putea şi ei să urmărească emisiunile.

Mulţumesc gigel.org pentru exemplul incorect de amenajare a vitrinei. Cea din imagine este o vitrină satanică, deoarece nu reflectă Satana din televizor ci - dacă sunteţi atenţi - icoana de pe perete cu bunul Iisus.

Mulţumesc gigel.org pentru exemplul incorect de amenajare a vitrinei. Cea din imagine este o vitrină satanică, deoarece nu reflectă Satana din televizor ci - dacă sunteţi atenţi - icoana de pe perete cu bunul Iisus.

Televizorul. Pe acesta trebuie aşezat un peşte din sticlă, acesta simbolizând înmulţirea painior şi peştilor de către Iisus. (că tot veni vorba, când mai aduceţi peşte la biserică fiţi amabili să-l aduceţi congelat, că altfel pute. Mulţumesc)
Tot pe televizor şi sub peste trebuie pus un mileu. Când televizorul este închis, Satana încearcă să iasă tiptil, ca să ne smintească minţile. Văzând mileul îşi închipuie că este închis şi se duce prin cablul de antenă la altcineva.

La loc de cinste, pe peretele dinspre răsărit, trebuie atârnată sfânta icoana iar într-una din prize trebuie pusă o lampă de veghe înfăţişând o scenă din Biblie. Ideal ar fi ca icoana să fie cu leduri şi s-o aprindem noaptea, astfel încât locul din priză să rămână liber pentru tabloul luminos cu cascadă şi apus de soare.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites