Saturday, March 28, 2009

CALEA DE MIJLOC

Oamenii o iau prin gard din ce in ce mai mult; o vad, o simt, o miros zilnic. Ma uitam pe forumul de la crestinortodox si iata ce aberatie vad:

Orgasmul este o experienta puternica care are ca urmare diminuarea functiilor spirituale: slabirea simturilor, a ratiunii.
Cu fiecare orgasm fiinta umana înainteaza spre dezintegrare.
Observând batrânii care au avut viata sexuala si cei care nu au avut (calugari si calugarite, preoti catolici) observam o puternica degradare la primii si pastrarea puterilor sufletesti la cei din cealalta categorie.
Cred ca placerea orgasmului trebuie evitata, unirea trupeasca sa fie facuta doar pentru nastere de prunci, cu o lupta contra gustarii placerii.
Ori crezi în spermatozoizi ori în Dumnezeu. Daca Dumnezeu exista, nu are nevoie de orgasme ca sa faca spermatozoizii sa înainteze.

A cauta mântuirea în sexualitate suna a ezoterism pagân si cred ca nu doar suna. COnstiinta sexuala si emotia sexuala nu sunt ontologice fiintei umane, se datoreaza adaosului cultural si împatimirii.
Sunt doua feluri de placeri care vin peste om, unele sunt de la Dumnezeu, sunt nevatamatoare si se manifesta fata ca omul sa trebuiasca sa faca un act trupesc sau la nivelul miscarilor inimii (alegerilor). Si sunt placeri care se manifesta numai daca omul îsi da acceptul, între care si orgasmul. Acestea pot si trebuie sa fie evitate.
Dumnezeu nu are nevoie de spermatozoizi, Hristos le-a spus evreilor ca Dumnezeu poate ridica urmasi lui Avram din pietrele de pe jos
.

Sigur, daca ne aflam la nivelul lui Dumnezeu care prin Duhul Sfint a facut-o pe Fecioara Maria sa fie insarcinata cu pruncul Iisus. Dar nu sintem.
Pina unde se ajunge cu fanatismul si prostia crasa? Din cauza unora ca idiotul de mai sus lumea nu mai crede in Dumnezeu, si din cauza porcilor de preoti care se indoapa si intind mina la parastase, ca apoi sa se faca manga in fata enoriasilor carora le si fugaresc femeile.
Dar asta nu are legatura cu adevarat credinta, cu divinitatea, cu Biserica ce este trup mistic al lui Christos.
La celalalt pol, cretinii de evolutionisti-da, nu cred in evolutionsim, impuscati-ma; is so passe- care au bagat un protest, se ofusca pentru ca exista un astfel de manual, in care se explica creatia omului ca faptura divina. Hello idiotilor?? Manualul NU este obligatoriu-cine vrea il cumpara, cine nu, nu il cumpara. Nimic nu este impus. Desigur pi..a lu' Sexy braileanca, titele lu Eva kent si gura ce cere muik a lu' Marinela nitu SINT oligatorii pentru oricine are proasta inspiratie sa dea un browse pe canalele TV la ore la care copiii urmaresc desene animate. In mod normal. Buci, tite, cur sau cum se spunea MTCG astea da, sint peste tot-afise la metrou, in oras, la TV, in filme, ba chiar subliminale cu penisuri exista in filme ca Ariel micuta sirena. De ce? Ca sa sexualizeze copiii inainte de vreme, sa ii faca sa piarda misterul si puritatea-care apropos sint apanajele primei chakre Muladhara, pe care daca nu o avem bine lucrata nu mai avem nici legatura cu pamintul si mai ales INSTINCT DE SUPRAVIETUIRE. Nu avem instinct de supravietuire, ne bazam pe altii, the BIG BROTHER ca sa ne ajute sa supravietuim. Deci se cauta manipularea la nivel de supravietuire a rasei umane, nu?
Dar sa lasam asta si sa trecem la orele de religie din scoli. Eu nu imi trimit copilul la orele de religie, cu toate ca eu am predat religie la liceu. De ce? Pen'ca doamna profesoara vine cu pantalonii bagati in pi..a cu deget de camila, si urla la copii. Unde mai e morala/exemplul personal? Cum sa intorci copiii la religie cind tu esti primul exemplu negativ?
Oamenii sint chipul divinitatii. Avem aceleasi calitati latente, care trebuie si pot sa fie dezvoltate prin atitea tehnici existente in toate religiile-islamul, crestinismul, hinduismul, budismul. Alegeti oameni buni si mai ales cautati calea de mijloc.
A face dragoste este o experienta divina daca exista iubire intre parteneri, daca se lucreaza cu Lumina divina, daca, daca. Nici fanaticii nici ateii nu sint pe calea ce duce in libertate. Calea de mijloc este calea strimta si grea.

P.S.-de Bing Bang a auzit oare cretinul cu orgasmuL?
P.S.2-ala vrea sa ajungem ca vuzvuzii din Israel care si-o trag doar 9 zile pe luna cind femeia e la data la care trebuie sa conceapa, imbracati in camasa de noapte cu gaura in fata p...lii si pi...i ca sa nu se vada "rusinea". De aia multe femei vuzvuze fugeau cu muncitorii romani lasind enshpe copii acasa si barbatii vuzvuzi ma agatau pe mine pe strada, si fugeau la bordelele din tel Aviv.






1 comments:

stiam eu. de aia eram obosit dupa orgasm. plm. o sa fiu mai atent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites