Saturday, March 21, 2009

AURUL MONOATOMIC

Este un mare noroc faptul ca, in cautarile efectuate pentru identificarea unor surse de ORMUS pe Platoul Tibetan au fost localizate mai multe lacuri sarate de altitudine mare. Ele furnizeza astazi materia prima de o calitate excelenta pentru obtinerea produselor monoatomice. Aceste lacuri sarate stravechi sunt alimentate de catre miraculoase izvoare termale efervescente fiind pozitionate intr-o regiune vulcanica din lantul muntos al estului Himalaiei. Aceasta apa bogata in minerale a alimentat stravechile lacuri de milenii. Datorita climatului arid, aproape desertic din aceasta zona si a luminii solare de altitudine constante, apa sarata din aceste lacuri a devenit extrem de concentrata. In ele gasim cristale de sare mari cat un om. Dat fiind faptul ca sarea filtreaza cloridul de sodiu, apa ramasa este cu atat mai concentrata in materiale monoatomice (ORMUS).

Odata cu descoperirirea acestor mici lacuri saline cercetatorii au fost foarte curiosi sa analizeze continutul si varietatea de elemente monoatomice existente in aceasta apa. Rezultatele au fost uimitoare vazand cat de mare este cantitatea de precipitat ce se obtinea atat in forma de aur alb cat si intregul spectru de elemente ale mineralelor grupului platinei in forma lor monoatomica.

O SCURTA ISTORIE A VINDECARILOR CU AUR

Cele mai vechi atestari ale folosirii aurului in medicina provin din Alexandria- Egipt. Inca de peste 5000 de ani egiptenii consumau aur pentru purificare mentala corporala si spirituala.

Anticii credeau ca aurul in corp functioneaza ca stimulator al fortei vitale si accelerator al vibratiilor la toate nivelele.

Alchimistii din Alexandria au creat un “elixir” facut din aur lichid. Ei credeau ca aurul este un metal mistic care reprezinta perfectiunea materiei, si ca prezenta lui in organism ar revitaliza, intineri si vindeca o multitudine de boli si ar readuce sanatatea perfecta.

In evul mediu asa zisa “apa de aur “ era foarte populara. Alchimistii amestecau praf de aur in apa pentru a trata artrita.

In jurul anului 1900 chirurgii implantau o bucatica de aur in apropierea unei incheieruri inflamate pentru a reduce durerea si a o vindeca.

In China si astazi inca se mai gateste orezul cu o moneda de aur pusa in oala, pentru a reface mineralele din corp, iar restaurantele cu pretentii folosesc “frunze” de aur de 24 de carate pentru prepararea celor mai alese mancarurilor.

AURUL COLOIDAL

Daca aurul metalic este divizat in particule foarte fine iar particulele sunt suspendate in permananta in solutie, atunci acest mineral devine asa numitul AUR COLOIDAL si capata noi propietati fara a atinge gradul de divizare continut in ORMUS, adica starea monoatomica.

Aurul coloidal a fost preparat in forma pura prima oara de Michael Faraday in 1857.

In secolul 19 si chiar si astazi aurul coloidal se foloseste in SUA pentru eliminarea dependentei de alcool, droguri , cafeina si nicotina. Tot in America inca din 1885 aurul este recunoscut pentru capacitatea de a vindeca leziuni ale inimii si imbunatatirea circulatiei sangvine. Deasemenea se stie de vindecarea artritei prin tratamente cu aur. Europenii au folosit pastile aurite si “Apa de Aur” pe o perioada de mai bine de 100 de ani.

In Iulie 1935 revista “Clinical, Medicine & Surgery” a avut un articol intitulat “Aurul coloidal in cancerul neoperabil” scris de Edward H. Ochsner, din care citam: “Cand conditiile devin fara speranta Aurul Coloidal ajuta in prelugirea vietii si face ca aceasta sa devina mult mai suportabila atat pentru pacienti cat si pentru cei ce au grija lor, reducand durerea si discomfortul, si totodata nevoia de narcotice.

APLICATII MODERNE

Azi, folosirea aurului s-a extins simtitor. Se foloseste in chirurgie pentru repararea vaselor distruse, nervi, oase si membrane. De asemenea se foloseste in tratamentul diferitelor forme de cancer. Injectarea de mici alice de aur ajuta la retragera cancerului la prostata. Femeile atinse de cancerul ovarian sunt tratate cu aur coloidal si lasere cu vapori de aur pentru anihilarea celulelor bolnave fara insa a afecta pe cele sanatoase.

Aurul a fost recunoscut ca avand efect pentru activitatea inimii si circulatia sangvina. Este benefic pentru intinerirea organelor, mai cu seama a creierului si a sistemului digestiv si a fost folosit in cazuri de congestie glandulara si nervoasa si in deficiente de coordonare.

Temperatura corpului poate fi reglata tot cu ajutorul aurului - mai exact ne referim la bufeuri, extremitati reci si transpiratii nocturne.

Aurul coloidal are un efect echilibrant si armonizant la toate nivelurile corpului, mintii si spiritului. A fost recomandat ca fiind excelent in cresterea energiei, puterea vointei, focus mental si libido. Duce la cresterea acuitatii mentale si capacitatea de concentrare. Acestea se datoreaza cresterii conductivitatii dintre terminatiile nervoase si suprafata creierului.

Aurul este un mineral total natural, non toxic si nu are reactii adverse cu alte medicamente fiind singurul metal greu ce are o rotatie atomica de dreapta si de aceea usor tolerat de organism.

Fabuloasele proprietati de vindecare ale aurului sunt lente dar sigure, savantii moderni redescoperind de fapt lucruri pe care anticii se pare ca le cunosteau de mult.

PE SCURT DESPRE ORMUS

ORMUS, in variatele lui forme, este un generator de atractie a energiei universale si nu doar un concentrat energetic consumabil. De aceea luat intern sau folosit extern (absorbit prin piele), va grabi uimitor deblocarea celor cinci stagnari, va restabili fluxul energetic, va crea o bariera pentru stagnari viitoare si deasemenea va restabili echilibrul simultan in toate zonele corpului. De aceea Ormusul este adesea numit “Medicamentul Universal” sau “Elixirul de Aur”.

Practicienii traditionali chinezi si cei tibetani considera ca toate infirmitatile, bolile, durerile si in general orice problema medicala sunt cauzate de dezechilibrul sistemelor functionale ale corpului. Cand curgerea fluxului electro-magnetic al corpului se incetineste sau se blocheaza aceasta se numeste “stagnare”.

Pot exista stagnari la nivelul sangelui, al energiei mentale (fluxul electric), temperaturii, ventilatiei sau chimiei corpului. Cand cele cinci sisteme sunt in echilibru atunci corpul se repara, vindeca si reseteaza singur.

mai mult despre aurul monoatomic aici

Va invit pe aceasta cale sa participati la Body Mind Spirit Festival ce se va tine pe 27/28/29 03 la Sala Palatului. Firma ORMUS MINERALE reprezentant TibetanGold Health Minerals& Curative Tea Company va fi prezenta la stand 77.
Pe data de 28.03( sambata) la ora 18.00 vom tine un seminar cu tema "Piatra Filozofala, adevarul despre aurul monoatomic" sustinut de directorul firmei, Dragos Iliescu.

Se pare ca aurul are legatura cu glanda pineala. Pineala produce printre altele serhormonul fericirii Aurul monoatomic are efecte imediate pentru calmare si energizare, sporirea activitatii emisferei drepte si deci a intuitiei, estomparea durerilor fizice de orice natura, iar in timp efectele ingestiei ORMUS ajung pana la refacerea ADN-ului si activarea corpului de lumina.


Intrarea este gratuita--


0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites