Thursday, March 5, 2009

2% pentru Fundaţia Copii in Dificultate

Conform Codului Fiscal, contribuabilii, persoane fizice, au posibilitatea sa directioneze 2% din impozitul pe veniturile obtinute in anul precedent catre o entitate nonprofit. Aceasta optiune nu va costa nimic! Daca nu o folositi, suma respectiva ramane statului.

Fundatia "Copii in Dificultate" (www.cid.org.ro) este o familie. Mult mai numeroasa decat toate celelalte pe care le cunoastem. Si cu mult mai multe greutati. Cu toate acestea, Familia CiD se sprijina pe fericire si pe bucurie, la fel ca noi. Pentru ca fericirea e aceeasi pentru toti.

Ingrijirea unui copil din Familia CiD, rezident intr-unul din centrele Fundatiei, este extrem de costisitoare pentru ca include o hrana deosebita (copiii infectati cu HIV au nevoie de un regim hipercaloric), medicamente, terapie, consumabil(e (scutece, detergenti, produse de igiena etc.), ajungand - cu tot cu pretul utilitatilor - intre 1100 si 3200 ron/luna, in functie de suferinta fiecaruia. Si CiD vegheaza pentru binele a peste 50 de asemenea copii. Pentru copiii din comunitate, care beneficiaza de sprijin si terapie din partea CID, se plateste in jur de 400 lei pe luna. Iar Fundatia se ocupa de peste 200 de astfel de copii. Directionand spre Fundatia CiD cei 2% din impozitul pe venit, pana pe 15 mai 2009, ajutati la amortizarea unei parti din cheltuielile necesare ingrijirii acestor suflete, pentru care viata nu a fost prea darnica. Cand ajuti, cineva zambeste. (Coordonate necesare – Fundatia C.I.D, Cod de identificare fiscala – 15467650, cont bancar – RO12 BRDE 441S V209 3782 4410)

as seen on zoso

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites