Thursday, February 5, 2009

URA! CE TARA MINUNATA E ROMANIA

O femeie din Gorj a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ca nu a platit pensia alimentara, in timp ce criminalii ies pentru probleme la ochi. Criminalul Gorbunov a fost eliberat pe sest din inchisoare, in vreme ce Angelica Parvan sta dupa gratii pentru o datorie de 3.600 de lei.
Angelica Parvan din Ionesti, judetul Gorj, are 31 de ani si este mama a trei baietei, de doi, patru si respectiv sase ani, dar si a unei fetite de 11 ani. Copiii sunt din septembrie 2008 in grija bunicilor si a tatalui pentru ca femeia este la inchisoare. Ea a fost condamnata la doi ani de inchisoare pentru ca a acumulat restante de mai putin de 1.000 de euro la plata pensiei alimentare pentru fetita din prima casatorie.

Pensie de 35 de lei lunar

In urma cu mai bine de sase ani, Angelica s-a prezentat la procesul de divort intentat de catre sotul sau. Barbatul a primit custodia fetitei, iar Angelica Parvan a fost obligata sa plateasca pensie alimentara de 35 de lei pe luna.

Dupa un an de zile, pentru ca nu a achitat suma restanta, Angelica a fost data in judecata de fostul sot si condamnata de o instanta de judecata la un an de inchisoare cu suspendare si la plata pensiei. Nici dupa aceasta sentinta femeia nu a platit pensia fiicei sale. Cand s-a acumulat o datorie de 3.600 de lei, adica in 2005, Angelica Parvan a fost condamnata definitiv la doi ani de inchisoare pentru abandon familial.

Fiind insarcinata si mama a doi copii cu varste de pana la doi ani, femeia nu a putut fi incarcerata. Intre timp, a nascut inca un baietel si in octombrie 2008 a fost dusa la Penitenciarul Craiova, unde va ispasi cel putin jumatate din pedeapsa de doi ani de zile de inchisoare.(www.9am.ro)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites