Friday, February 27, 2009

"Românii nu au de ce se teme. Paşapoartele biometrice nu au în ele nimic diavolesc, dau asigurări atât senatorii, cât şi reprezentanţii Bisericii. ZIC ZIARELE

Isteria provocată de însemnarea cu “numărul Satanei”, 666, prin noile paşapoarte biometrice se datorează lipsei de informare a cetăţenilor, spun senatorii.

“Nu e nici un drac în paşaportul ăsta. E o prostie chestia asta cu 666”, a asigurat udemeristul Gyorgy Frunda, preşedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte şi minorităţi din Senat. El a fost de părere că temerea faţă de paşapoartele biometrice se datorează doar “dezinformării maselor” şi că aceste paşapoarte pot fi cerute doar de cei care le doresc.

La rândul său, pesedistul Toni Greblă, preşedintele Comisiei juridice din Senat, a adăugat: “Numărul acela nu există înscris nici în cip, nici în paşaport. Problema cu noile paşapoarte e doar de protecţie a datelor cu caracter personal care vor fi înscrise în ele”.

Mircea Munteanu (28 de ani): “Astea sunt prostii pe care eu, unul, nu le iau în seamă. Că e 666, 667, 230 (...) tot nişte cifre înşirate acolo sunt.”

Ion Niculescu (52 de ani): “Am şi eu superstiţiile mele, ca tot omu’, şi normal că m-ar deranja să scrie 666 pe mine. Oricum paşapoartele astea îţi îngrădesc libertatea.”

Maria Popescu (36 de ani): “666 e un număr ca oricare altul. Nu cred în legendele pe care le inventează unii pe marginea acestui număr. Nu sunt superstiţioasă.”

Preoţii îşi fac paşapoarte noi

Mai-marii Bisericii Ortodoxe Române (BOR) s-au întrunit, ieri, în şedinţa Sfântului Sinod, pentru a discuta despre paşapoartele biometrice. Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, părintele Constantin Stoica, a anunţat că atât el cât şi colegii lui îşi vor face paşapoarte biometrice, deoarece nu văd nici un pericol în acestea. Oricum, paşapoartele sunt opţionale.

Paşaportul biometric

- O combinaţie de hârtie şi componente electronice
- 50 de elemente de securizare, cu 18 mai multe faţă de vechiul act
- În afară de amprente şi de fotografie, cipul conţine datele personale şi codul numeric."

MDA SI NOI CARE CREDEAM CA E UN DRAC IN PASAPORT...ADICA SINTEM TIMPITI, CAM ASTA E CONCLUZIA TUTUROR...SI CIND COLO NOI SPUNEAM CA NU VREM PASAPOARTELE IN PRIMUL RIND DIN CAUZA TEHNOLOGIEI RFID CARE ESTE DAUNATOARE CORPULUI UMAN..CA SA VEZI CUM LE INVIRTE DIAVOLUL PE TOATE..ASA CA, DACA POPII ISI FAC PASAPORT CU CIP TREBUIE SA NE FACEM SI NOI???NU AS PREA CREDE MAI ALES CA E OPTIONAL!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites