Saturday, January 31, 2009

PIG BROTHER IS THAT YOU?


"Poliţiştii comunitari, înlocuiţi de camere


SLATINA. Zeci de poliţişti comunitari vor fi diponibilizaţi, iar locul acestora va fi luat de camere video. Potrivit declaraţiei şefului Poliţiei Comunitare Slatina, Adrian Pop, concedierea angajaţilor din subordine se va face la indicaţiile venite de la Guvern, pentru reducerea cheltuielilor de personal din instituţiile bugetare.

„În principal activitatea poliţiştilor comunitari constă în asigurarea pazei la obiectivele publice ce aparţin municipalităţii. După implementarea proiectului de supraveghere cu ajutorul camerelor de supraveghere, va trebui să renunţăm la o parte dintre poliţiştii comunitari. Nu ştim câţi îşi vor pierde locul de muncă”, a declarat Adrian Pop. În acest an se va finaliza proiectul în valoare de un million de lei ce presupune supravegherea cu camere video a principalelor bulevarde din municipiu. Camerele se vor poziţiona în zonele cu risc crescut de infracţionalitate, unităţile de învăţământ dar şi alte obiective publice din subordinea Primăriei Slatina. (G.R.)"

MDA DECI ALA MA INJUNGHIE DA'NU CONTEAZA. AM CONSOLAREA CA SUS, PIG BROTHER VEDE SI SIGUR O SA-L CAUTE PE AGRESOR. AHA, SI IO SUS LA INGERASI O SA MA BUCUR MULT CIND POLITIA ROMANA NU O SA-L PRINDA.YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites