Thursday, January 22, 2009

EFECTUL CIOCOLATEI ASUPRA CIMPULUI UNIFICAT


Am citit azi postul lui badpitzi http://badpitzi.eu/ despre cum i-a mers ei bine totul de dimineta si brusc m-a pocnit geniul. TREBUIE ca a mincat o ciocolata de dimineata. Ciocolata, precum stim, determina creierul sa secrete endorfine si serotonina. Astfel tu te vei simti fericit fara motiv, si, daca tu esti fericit, emani fericire si Cimpul Universal Unificat preaia starea ta, amplificind-o, asa cum stim din THE SECRET sau WHAT THE BLEEP DO WE KNOW. Daca mai ai si the tools ca sa informezi Cimpul Universal Unificat,cum ar fi Reiki gradul 2 unde simbolurile informeaza energia, sau pur si simplu niste afirmatii poztive, sau mai usor vedeti clipul de mai jos, atunci rearanjezi Universul in jurul tau, astfel incit dorintele sa ti se indeplineasca. Nu, daca doar doresti nu ti se indeplineste nimic. E nevoie de:
1-vizualizare
2-sentimentele tale sa fie cele de fericire ca dorinta ti s-a materializat DEJA
3-si cel mai important Intentie neabatuta (da, aici exista probleme)-Intentia noastra poate fi blocata in cine ce promisiuni am facut in adolescenta sau copilraie si noi nici sa nu stim. De aia e buna Recapitularea, tehnica din Tensegrity
4-trebuie sa let go-abandoneaza-te din momentul in care ai pus Intentia. Ea trebuie vizualizata si simtita, dar FARA OBSESIE ci doar cu FOCALIZARE. Trebuie sa ne golim si sa ne abandonam in fata Universului, sa fim goi, pentru a lasa Cimpul sa se modifice, ca daca-l umplem cu temerile noastre gen, "da daca nu se intimpla la mine?", "da daca nu merit?", "da daca cer prea mult?", sau Intentia voastra zilnica e fixata pe altceva-il vreau pe masculul ala, sau copiii mei tre sa fie cei mai buni etcetc, atunci chiar nu se va intimpla nimic. Vreti sa stiti unde va este fixata Intentia? Uitati-va la ce obtineti in viata voastra fara efort.
5-putere personala-cu cit aveti mai multa putere personala cu atit mai repede vi se implineste dorinta. Puterea personala vine de la energia personala, care, cum stim cu totii este JING-energia sexuala cu care ne-am nascut, plus energia provenita din hrana
plus energia universala. In functie de cum armonizam si facem sa creasca aceste cantitati, sau dimpotriva le pierdem prin interactiunile zilnice, griji, renuntarea la putere in favoarea altor persoane, ni se si indeplinesc dorintele.
Spor la treaba.Pentru intrebari legate de recapitulare, puteti sa-mi scrieti, sau sa-l cititi pe Carlos Castaneda.
P.S.-Si totul a pornit de la o simpla ciocolata (e drept ca la azteci si mayasi era considerata bautura sacra XOCOATL-apa amara)

1 comments:

Pasul nr. 4 (let go) e necesar ca urmare a incapacitatii de a mentine gandul respectiv - dupa un timp apar indoielile si subminam tot ce am facut mai devreme.

Cea ce obtii fara efort iti arata mai curand drumul tau "cu inima". Daca obtii cu greutate ceea ce ai intentionat inseamna ca inoti impotriva curentului. Fa o pauza - un timp nu mai intentionezi nimic si vezi unde te duce apa.

P.S. Asta cu "the tools ca sa informezi Cimpul Universal Unificat,cum ar fi Reiki gradul 2 unde simbolurile informeaza energia" sper ca e la misto. Castaneda nu a incurajat nici o clipa abureala.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites