Tuesday, November 11, 2008

NEBUNIA CONTROLATA SI TIRFELE REPTILELOR

A fi tirfa e mai nou o moda. O moda incurajata chiar de media romaneasca si de pretutindeni. Esti tirfa, dai din cur, ti-ai pus tzitze siliconate si gata succesu'. 
Daca mai dai dovada de tehnici deosebite atunci clar te mariti cu unu' bogat si te-ai facut pe viata. Fetelor fiti curve cam asta transmite protv ul zilnic, dar si reclamele de ciocolata care sugereaza sexul oral, cele de bauturi si toate revistele posibile. 

Unde mai este respectul de sine al femeii care ar trebui sa fie incurajata sa fie intreaga si sa se descurce singura?(Oops uitasem ca de cind cu insertele false din Biblie femeia a fost distrusa, incarcerata, sugrumata, oprimata, din cauza fricii de puterea ei imensa). 

Femeia nu trebuie sa intre in biserica la ciclu (da' asta e SO PASSE-regula din Israel tinuta pentru ca era cald-chestii de igiena depasite-azi exista Tampax), cu femeia la ciclu nu trebuie sa ti-o tragi, vai e murdara, e tabu-sau din cauza ca la ciclu conform traditiei tantrice femeia gazduieste in corpul sau ZEITA-pe KALI distrugatoarea raului din univers? Ii e cuiva frica de exorcizare? 

Sau femeia la ciclu este in continuu in lumea visatului si fara nici un efort are poarta dintre cele doua lumi deschisa (Don Juan-shamanism). Oricare are fi motivul inca vad si astazi femei batute, in familii intelectuale si care nu mai stiu cine sint, care nu cred ca mai merita sa traiasca si sa-si creasca copiii pentru ca NU MAI POT. 

Dragele mele, ba da puteti. Voi sustineti lumea cu energia voastra. Nu mai lasati pe nimeni sa va stearga memoria ancestrala, sa va fure cunoasterea si energia-nici pe barbAti, nici pe parinti, nici pe copii-ei pot fi iubiti si fara ca voi sa le dati TOTUL. 

Femeia si-a uitat rolul ei din piramida lumii-cea de luptator feroce al celei de a doua atentii daca este visator-constructor al universului, sau maestra ale primei atentii daca este stalker- cea care fixeaza punctele de asamblare a celor patru directii-cea care sustine realitatea magica, nu cea pe care o percepem acum, realitate IMPUSA SI SUPRAPUSA peste cea originala a EDENULUI-raiul pe pamint. 

Femei puternice care v-ati uitat puterea si ati dat-o barbatilor vostri care oricum nu stiu ce sa faca cu ea decit sa agate alte femei-energie ce curge in ei iar apoi spre stapinii acesti lumi ADUCETI-VA AMINTE de voi!

In alta ordine de idei pentru dragutii care incearca sa ma atace, eu ma declar tirfa din prima. De ce? pentru ca pot si imi place. Pentru ca cuvintul bitch sau tirfa este unul dintre cuvintele cheie de programare, si daca EI il folosesc de ce sa nu-i batem cu armele lor? 


Culmea e ca, cuvintul reptilian, reptila, aligator sint programate sa declanseze in noi programul TU STII-adica pacatul-tu stii dar nu faci nimic. Corect, nu? iar TIRFA este triggerul pentru programul FEMEIA SCLAV. Asa ca people ma declar-sint o tirfa a reptilelor dar IN GREVA. SA INCEAPA NOUA REVOLUTIE!

2 comments:

You go girl!Pentru toti curvarii care cred ca li se cuvine ceva: NU VI SE CUVINE NIMIC, TARFE!O sa primiti ce meritati intr-un final.

pai deja primesc-sint supti zi si noapte de voladores, posedati, nu mai au suflet si sint zombies!e de ajuns?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites